- 20 Eylül 2009
- 359
- 1
- 37
farkettım yok oldun demın:44:
canımın ıcı cok guzel sohbet etmek ama çarem yok cıkıyorum gözlerım şiş şiş olmasın yarına
yoksa kendımı begenmıyorum butun gun
yarın görmsek dılegıle..
günaydın gelinciklerKonya kokusu aldım sanırım buralarda:86: benim nişanlımda konyalı ama izmirde yaşıyor ama evlenince istanbul.da yaşayacağız. yani hanımköylü olacak
öncelikle hayırlı olsun. ben kokossh butik şekerci,konya zaferde faliyette bulunuyorum. dügün ve kına için, çok güzel dügün şekerleri ve kına hediyelikleri yaptırabilirsin. kına için ; sen ve arkadaşların kına gecesinde kına tacı takabilirler. ayrıca mumlu ve güllü kına el mumları var, ve kına maskeleri var, böylece kına geceni daha eğlenceli ve farklı kılabilirsin. kına çiçeklerinden yaptırıp , gelen misafirlere dagıtabilirsin. üzerlerinde senin adın yazan kına kubarbiyeleri yaptırtabilirsin. bunların hepsi ve daha fazlasınıda benim butik şekercimde bulabilirsin. nikah için ve özel günler içinde aynı şekilde şeker ,çikolata ve kurabiye sunabilirsin. bu özel gününü farklılaştırmak senin elinde... görüşmek dilegiyle tekrar hayırlı olsun Anasayfa dende bana ulaşabilirsin
gunaydın tatlım.Ne guzel sen hanımköylü yapmıssın ah bende yapabılsm
Ya evet canım öyle olacak ben aslında izmir de düşünüyorum ama benim burda düzenli ve iyi bir işim var onun durumu belirsiz olduğu için hanım köylü olacak
olsun tabı hep hanımlarmı gıdıcek
konyada yasıyorum canım ama 2 senedır gıresundayım okuyorum ordaevetsen konyada yaşıyorsun değil mi canım? nişanlımın akrabalarının çoğu orda kısmet olursa seneye evlendikten sonra geleceğim ziyarete:90:
konyada yasıyorum canım ama 2 senedır gıresundayım okuyorum orda
hıc gelmedınmı konyaya daha once
Yok gelmedim canım. ama şimdi ilgimi çekiyor tabi:82:
anlıyorum canım.Senın hazırlıklar ne alemde bakalım
Canım ben yeni nişanlandımnişanlımda çok uzaklarda. o yüzden kendimi çeyiz hazırlıklarına verdim. 1 aydır kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum. tabi biraz zorlanıyorum. senin ne durumda hem okuyup hemde evlilik hazırlıkları zor olmuyor mu
zor tabı tatlım ama bı kısmını onceden halletıgım ıcın ıste gıdıp geldıkce bsyler yapıyorum her geldıgımde bıseyı halledıyorum o sekılde yaptım bsyler ama bu sene cok yogun olcak son sınıfım dersane,staj,tez hazırlama,okul bıde dugun hazırlıkları bılmıyorum ıste bı kac parcaya bolunup halletmeye calısrm.Benım nısanlımda istanbulda ben gıresun konya ıstanbul arası ucgen olusturdum ıste halletmeye calısyrm.Hersy sana bakıyor nede olsa onlar erkek bızım bıldıgmız kadar bılmemıyorlar
çok parçaya ayrılmışsın canım yaa allah sana kolaylıklar versin. ama bu dönemler çok güzel geçer.sonuçta kuracağın hayatı sen şekillendiriyorsunvalla tatlım erkekler düz mantık bakarlar o yüzden ne etliye ne sütlüye karışırlar yani çoğu öyle
sagol tatlım ıns herkese yardım etsın Allah.Erkekler dedgın gıbı tam duz mantık ole olcagına sole oluversın olmasada olur anlayısındalar hep bunun ıcın ıs bızlere dusuyor
:82: amin canım inş. ben herşeyi tek yapıyorum zaten. biz aramızda konuştuk aileleri çok fazla karıştırmayacağız diye. olan bana oluyor ama yine de şikayet etmiyorum aşkım burda
olsa yardımcı olur kesin
biliyorum canım benim, yanlış anlamadım olur mu öyle şey, aşkolsun, soruş biçiminden de anlaşılıyordu zatenyok tatlım o nıyetle sormadım bızde de konuslmadı zaten ole konular hıc nısanlım kendı butcesıne gore taktı bsyler bızım adetlerımızde de yoktur ole seyler de bugun mısafır vardı kzını nısanlamıs ıste sunu ıstedık bu olmazsa olmaz adettendır falan fılan muhebbetı yaptı onun ııcn sordum
yanlıs anlamayın sorumu
ooo ayarlamışsın ne güzel herşeyi, süpeerrayy bebegım ben gorumcemın ıpıyle kuyuya ınermıyım saclarınıda hıc begenmıyorum zaten rengı cok kotu.samimi bi arkadasım var istanbulda aynı zamanda gıresunda oda arkadasım onun kuaforunu ayarlıcam anadoludaymıs ben avrupa yakasında olcagm ıcın gecmek zor olur trafıkte dıe eve getırtcem ayarladım onu kafamda.Makyajımıda nısanlımın bı arkadası onun nısanlısı makyöz o yapcak
makyaj konusunda ben şöyle birşey istiyorum, son derece hafif tatlı bir makyaj olmalı, hatta bundan bile daha doğal olabilirse öyle yaptırıcam, bu arada ben makyajdan hiiiiç anlamam :26::26:bence en guzel makyajı bız kendımıze yapıyoruz kuaföre makyaj yap dedıgınde makyaj yaptıgı bellı olsun dıye abartılıyor tabı bu degısır kuaförden kuaföre.
sen gece dugunu yapacaksan eger tabı kalıcı bır makyaj ıyı olur bırde dans felan derken hoooop halay baslarderken oyun havaları
bida malum yaz sıcagı kalıcı makyaj yaptır en ıysı hangı renk dusnuyorsun makyajını
ben sade olacam surme aylaynir bıde rimel tabı cok hafıf ruj sence nasıl olur?
yelizim öyle güzel anlatmışsın ki, kınamı konyada yapasım geldikınaya cok hesaplıya getırdım canım ben delı gıbı pazarlık yaptım ama ortamın ambıansıını cok guzel yapıyorlar tam bı kına konsepti masalar cok sık samdanlarla suslenıo garsonlar kaftan gıyıyor masaları kırmızı yapıyorlar volkan selalesı havai fişekyapıyorlar bı kac bısey daha vardı ama hatırlamıyorum.ıkramlarda kısı basına ıcekek 3tuzlu 2 tatlı pasta yaş pasta 2 kısıya bır kuru yemıs tabagı su.150 kısıye 3 mılyar demıstı benım saydım ancak 80 kısı gelıyor 1500e anlastık
fotosu olsa koyardım ama sadece brosur var elımde
günaydın hatunlarr
hey maşşallaahh ne kaynatmışsınız konyalılaarrr
biliyorum canım benim, yanlış anlamadım olur mu öyle şey, aşkolsun, soruş biçiminden de anlaşılıyordu zaten
ooo ayarlamışsın ne güzel herşeyi, süpeerr
benim de avrupa yakası-anadolu yakası durumum var, ben avr.yak. da oturuyorum
kuaförüm burda ama fotoğrafçımız benimkinin arkadaşı anadolu yakasında, git gel yapamicam yani
burda saç makyaj yaptır, karşıya geç foto çektir, buraya tekrar gel evden çık, karşıya düğüne git tekrar
ay bayılırıımm
gerçi zaten stüdyo fotoğrafı olmasa da olur, sevmiyorum da, açık mekan çalışıcaz inşallah fotoğraflar içinnişanda da öyle yaptık zaten,
fotoğrafçı abimiz sağolsun aleti edevatı ışıkları toplamış getirmişti mekana, yeşillikler içinde çekmiştik fotoları
makyaj konusunda ben şöyle birşey istiyorum, son derece hafif tatlı bir makyaj olmalı, hatta bundan bile daha doğal olabilirse öyle yaptırıcam, bu arada ben makyajdan hiiiiç anlamam :26::26:
Eki Görüntüle 265245
yelizim öyle güzel anlatmışsın ki, kınamı konyada yapasım geldi
anlıyorm tatlım cook kolay gelsın