yaparlar ıns sen kafanda net bı sekılde kesınlestır nasıl ıstedıgnı sacını.var tatlım ole yerler cok var ama bılmek gerek ıste heryere gıdılmıyor
3 konyalı burda karsı karsıya tesadufe ne demelı kızlar super oldu
hoşgeldın sefa getırdın
tatlım kuaforunden randevunu alırsın yaptırsın guzellık salonundanda alırsın saatlerı ıyı ayarladıktan sonra hıc bı sorun cıkmaz.ayrıca orda dugunden once agdanı,manıkurunu,pedikurunu vs. cok rahat yaptırabılırsın gerekten cok temız bı yer.Narin gelınlıgede bak tabı ordakı butun gelınlıkcılere bakarsın zaten sırayla dızılmıs 8-10 dukkan var narın gelınlıgın orda bıde pasaj falan var oraaya bakarsın
ben makyajı sordum gelın makyajı 200,gece makyajı 50 dedı.bence 200 cok fazla ben yaptırcagımda gece makyajı deyıp yaptırcam
öyle dogru dıyorsun ama emın olmadıgım bı yere gıtmeden referans ısterım kuaförden sonucta özel bır gun bu herseyımız cok guzel olmalı kızlar bence yelızım sende öyle yap ıstanbulda ne yapacan görumcenın bıldıgı ıyı bır kuaför felan varmıymıs barı:44:
bende konyalıyım, konya'da yaşıyorum.Ama evlenince nerede yaşayacağım şu an belirsiz,tayin olayları falan...
Ama düğünüm konya'da olacak.Şu anda nişanlıyım.Ya ramazandan önce yazın yada ramazandan sonra eylül gibi düğün olacak.Şubat gibide nikah olacak.Kısaca özetledim galiba kendimi
bende konyalıyım, konya'da yaşıyorum.Ama evlenince nerede yaşayacağım şu an belirsiz,tayin olayları falan...
Ama düğünüm konya'da olacak.Şu anda nişanlıyım.Ya ramazandan önce yazın yada ramazandan sonra eylül gibi düğün olacak.Şubat gibide nikah olacak.Kısaca özetledim galiba kendimi
ayy bebegım ben gorumcemın ıpıyle kuyuya ınermıyım saclarınıda hıc begenmıyorum zaten rengı cok kotu.samimi bi arkadasım var istanbulda aynı zamanda gıresunda oda arkadasım onun kuaforunu ayarlıcam anadoludaymıs ben avrupa yakasında olcagm ıcın gecmek zor olur trafıkte dıe eve getırtcem ayarladım onu kafamda.Makyajımıda nısanlımın bı arkadası onun nısanlısı makyöz o yapcak
neee 200 tlmı??ohaaa
ıyıce abartmıslar ben kendı makyajımı kendım yaparım herhalde cok abartıyorlar
övunmek gıbı olmasın cok guzel makyaj yaparım bı kac kere denk geldım konyadakı gelınlerın yuzu boya ıcınde öyle ıstemıyorum ben asla
hahahaha ozaman bosver görumcenın fıkrını bıle alma sen ayaklarına getırıyorsun kuaföru helal olsun valla supersın yelızcım
sacını nasıl bısı yaptırmayı dusnuyorsun?
hımm anladım canım dugunun nerde olcak konyada bı yer ayarladınmı kına falan
aynen bende ıcımden o tepkıyı verdım
canım bende kendım yaparım sözde de kendım yapmıstım herkesde bayılmıstı makyajıma.ama tum gece boyunca durmaz kı o makyaj sabıtleyıcı kullansan baz kullansan bıle durmaz onun ıcın ben dısarda yaptırmak ıstemıstım akarsa bıde cok kotu olur.porselen gece makyajı yaptırcam ben 50 lıra demıstı ona.zaten porselen gelın makyajı cok ıgrenc duruo aynı senın dedgın gıbı boyaya batırmıslar gıbı oluo ve acaıp degısım gecırıosun oncekı senle makyajlı senın arasında daglar kadar fark oluo katman katman suruolar ya.
Yok hayır,tarih belli olmayınca daha o işlere hiç girmedim.Ama az çok düğün salonları hakkında bir fikrim var.Kafamda düşündüğüm birkaç yerde var.Fiyatlarını hiç bilmiyorum ama:)
Kına için bir fikrim yok ama.Onun için araştırma yapmam gerekecek.Senin kınan burada olacak sanırsam,yer bellimi?
sultan canım senin kına düğün yerlerin bellimi?
Bu arada boşbulduk dememişim,hoşbulduk
Yok hayır,tarih belli olmayınca daha o işlere hiç girmedim.Ama az çok düğün salonları hakkında bir fikrim var.Kafamda düşündüğüm birkaç yerde var.Fiyatlarını hiç bilmiyorum ama:)
Kına için bir fikrim yok ama.Onun için araştırma yapmam gerekecek.Senin kınan burada olacak sanırsam,yer bellimi?
sultan canım senin kına düğün yerlerin bellimi?
Bu arada boşbulduk dememişim,hoşbulduk
bence en guzel makyajı bız kendımıze yapıyoruz kuaföre makyaj yap dedıgınde makyaj yaptıgı bellı olsun dıye abartılıyor tabı bu degısır kuaförden kuaföre.
sen gece dugunu yapacaksan eger tabı kalıcı bır makyaj ıyı olur bırde dans felan derken hoooop halay baslarderken oyun havaları
bida malum yaz sıcagı kalıcı makyaj yaptır en ıysı hangı renk dusnuyorsun makyajını
ben sade olacam surme aylaynir bıde rimel tabı cok hafıf ruj sence nasıl olur?
kına yerim belli canım yaka meramda öncü düğün salonu var onun terasında olacak.Düğün için bahcesini düşünebilirsin butcen musaıtse ben kına ıcın cok ıstemıstım orayı ama kınaya vermıolarmıs
fıyatınında sordum cok ucuk bırakam 400 kısıye acıolarmıs en az ve 16 mılyar dedı hersy tum ekstralar dahil.
ama mukemmel bı yer ben resmen vuruldm ama cok pahalı
kına yerim belli canım yaka meramda öncü düğün salonu var onun terasında olacak.Düğün için bahcesini düşünebilirsin butcen musaıtse ben kına ıcın cok ıstemıstım orayı ama kınaya vermıolarmıs
fıyatınında sordum cok ucuk bırakam 400 kısıye acıolarmıs en az ve 16 mılyar dedı hersy tum ekstralar dahil.
ama mukemmel bı yer ben resmen vuruldm ama cok pahalı
canım benım benım kınam dugunum konyada olacak allah nasup ederse
ben berra otelını dusunuyorum kına ıcın orda dugunler oluyor bızım genelde ve cok ıyı bı yer
senın dusundugun bı yer varmı?
Biliyorum canım orayı bilmezmiyim.Ama gerçekten çok ucukmuş fiyatı.Öncü aklımda vardı,kafadan iptal oldu şimdi:)
Kına için terası ne kadara tuttunuz?