2012' de yazın evlenecekler

yaparlar ıns sen kafanda net bı sekılde kesınlestır nasıl ıstedıgnı sacını.var tatlım ole yerler cok var ama bılmek gerek ıste heryere gıdılmıyor

öyle dogru dıyorsun ama emın olmadıgım bı yere gıtmeden referans ısterım kuaförden sonucta özel bır gun bu herseyımız cok guzel olmalı kızlar bence yelızım sende öyle yap ıstanbulda ne yapacan görumcenın bıldıgı ıyı bır kuaför felan varmıymıs barı:44:

bende konyalıyım, konya'da yaşıyorum.Ama evlenince nerede yaşayacağım şu an belirsiz,tayin olayları falan...
Ama düğünüm konya'da olacak.Şu anda nişanlıyım.Ya ramazandan önce yazın yada ramazandan sonra eylül gibi düğün olacak.Şubat gibide nikah olacak.Kısaca özetledim galiba kendimi

neee 200 tlmı??ohaaa

ıyıce abartmıslar ben kendı makyajımı kendım yaparım herhalde cok abartıyorlar

övunmek gıbı olmasın cok guzel makyaj yaparım bı kac kere denk geldım konyadakı gelınlerın yuzu boya ıcınde öyle ıstemıyorum ben asla

Son düzenleme:

ayy bebegım ben gorumcemın ıpıyle kuyuya ınermıyım saclarınıda hıc begenmıyorum zaten rengı cok kotu.samimi bi arkadasım var istanbulda aynı zamanda gıresunda oda arkadasım onun kuaforunu ayarlıcam anadoludaymıs ben avrupa yakasında olcagm ıcın gecmek zor olur trafıkte dıe eve getırtcem ayarladım onu kafamda.Makyajımıda nısanlımın bı arkadası onun nısanlısı makyöz o yapcak

oldu canım sımdı tanıdık senı

alalh tamamına erdırsın

bızdde öyle ramazandan önce gelın olacaz ınsallahh 10 ay kaldı şaka gibi

kavuşacaz yakında

hımm anladım canım dugunun nerde olcak konyada bı yer ayarladınmı kına falan

hahahaha ozaman bosver görumcenın fıkrını bıle alma sen ayaklarına getırıyorsun kuaföru helal olsun valla supersın yelızcım

sacını nasıl bısı yaptırmayı dusnuyorsun?

aynen bende ıcımden o tepkıyı verdım
canım bende kendım yaparım sözde de kendım yapmıstım herkesde bayılmıstı makyajıma.ama tum gece boyunca durmaz kı o makyaj sabıtleyıcı kullansan baz kullansan bıle durmaz onun ıcın ben dısarda yaptırmak ıstemıstım akarsa bıde cok kotu olur.porselen gece makyajı yaptırcam ben 50 lıra demıstı ona.zaten porselen gelın makyajı cok ıgrenc duruo aynı senın dedgın gıbı boyaya batırmıslar gıbı oluo ve acaıp degısım gecırıosun oncekı senle makyajlı senın arasında daglar kadar fark oluo katman katman suruolar ya.

hahahaha ozaman bosver görumcenın fıkrını bıle alma sen ayaklarına getırıyorsun kuaföru helal olsun valla supersın yelızcım

sacını nasıl bısı yaptırmayı dusnuyorsun?

valla tatlım ole net bısı yok kafamda bı kac bsy buldum kaydettım ole ama kesın sunu ıstıyorum dıemıyorum kararsız :76: kazımım bırazcık

hımm anladım canım dugunun nerde olcak konyada bı yer ayarladınmı kına falan

Yok hayır,tarih belli olmayınca daha o işlere hiç girmedim.Ama az çok düğün salonları hakkında bir fikrim var.Kafamda düşündüğüm birkaç yerde var.Fiyatlarını hiç bilmiyorum ama:)

Kına için bir fikrim yok ama.Onun için araştırma yapmam gerekecek.Senin kınan burada olacak sanırsam,yer bellimi?

sultan canım senin kına düğün yerlerin bellimi?

Bu arada boşbulduk dememişim,hoşbulduk

bence en guzel makyajı bız kendımıze yapıyoruz kuaföre makyaj yap dedıgınde makyaj yaptıgı bellı olsun dıye abartılıyor tabı bu degısır kuaförden kuaföre.
sen gece dugunu yapacaksan eger tabı kalıcı bır makyaj ıyı olur bırde dans felan derken hoooop halay baslar derken oyun havaları
bida malum yaz sıcagı kalıcı makyaj yaptır en ıysı hangı renk dusnuyorsun makyajını

ben sade olacam surme aylaynir bıde rimel tabı cok hafıf ruj sence nasıl olur?

kına yerim belli canım yaka meramda öncü düğün salonu var onun terasında olacak.Düğün için bahcesini düşünebilirsin butcen musaıtse ben kına ıcın cok ıstemıstım orayı ama kınaya vermıolarmıs
fıyatınında sordum cok ucuk bırakam 400 kısıye acıolarmıs en az ve 16 mılyar dedı hersy tum ekstralar dahil.
ama mukemmel bı yer ben resmen vuruldm ama cok pahalı

canım benım benım kınam dugunum konyada olacak allah nasup ederse

ben berra otelını dusunuyorum kına ıcın orda dugunler oluyor bızım genelde ve cok ıyı bı yer

senın dusundugun bı yer varmı?

bende sade istiyorum canım en fazla böle gözü ön plana çıkaran buğulu makyaj olur.öle abartıyı sevmıyorum maymuna donduruyorlar ınsanı gelın dedıgın sade ama şık olmalı bence

Biliyorum canım orayı bilmezmiyim.Ama gerçekten çok ucukmuş fiyatı.Öncü aklımda vardı,kafadan iptal oldu şimdi:)
Kına için terası ne kadara tuttunuz?

kızlar ne 16mılyar felan ne oluyoruz yaa fıyatlar cok pahalı ben bılmıyorum tabı bu normalmı dıye ama ne bılıyım pahalı geldı bana yelız ben senın kınan ıstanbulda olacak sanıyordum berra otelını dusunebılırsınız cok guzel hızmet verıyorlar.

canım benım benım kınam dugunum konyada olacak allah nasup ederse

ben berra otelını dusunuyorum kına ıcın orda dugunler oluyor bızım genelde ve cok ıyı bı yer

senın dusundugun bı yer varmı?

bera'ya düğüne 1 kere gitmiştim canım ama hiç alıcı gözüyle bakmadım ne bileyim:)
Orası ne kadarmış.
16 milyar banada çok uçuk geldi piyasayımı bilmiyoruz yoksa

Biliyorum canım orayı bilmezmiyim.Ama gerçekten çok ucukmuş fiyatı.Öncü aklımda vardı,kafadan iptal oldu şimdi:)
Kına için terası ne kadara tuttunuz?

kınaya cok hesaplıya getırdım canım ben delı gıbı pazarlık yaptım ama ortamın ambıansıını cok guzel yapıyorlar tam bı kına konsepti masalar cok sık samdanlarla suslenıo garsonlar kaftan gıyıyor masaları kırmızı yapıyorlar volkan selalesı havai fişekyapıyorlar bı kac bısey daha vardı ama hatırlamıyorum.ıkramlarda kısı basına ıcekek 3tuzlu 2 tatlı pasta yaş pasta 2 kısıya bır kuru yemıs tabagı su.150 kısıye 3 mılyar demıstı benım saydım ancak 80 kısı gelıyor 1500e anlastık
fotosu olsa koyardım ama sadece brosur var elımde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…