kızlarr selam ben geldım kusurabakmayın cıktım demın telefom görsmelerı ancak bıttı
ben bı bakıyım neler konusmusunuz konuya hemen gırıs yapacam sonra
tabi ki canım o öncelikli istek,inşallah hayırlısıyla kavuşalım askerlerimize
ben geldım tekrar tel görşmesne gdyorum gelcm canlarm
ojjgeldin şeker
kaykılın kızlar kenara, yeni hatun geldi
neyseee, hatunlar size doyum olmaz, yarın görüşünceye dek esen kalın, hoşçakalın, sevgiyle kalın...
ojjgeldin şeker
kaykılın kızlar kenara, yeni hatun geldi
neyseee, hatunlar size doyum olmaz, yarın görüşünceye dek esen kalın, hoşçakalın, sevgiyle kalın...
yok canım benim, öyle o takılır bu takılır, sana kabul edersen eğer bir abla tavsiyesi olsun benden
o konulara takılmamaya çalış, ne taktığının ne takılmadığının inan hiç önemi yok, sana insan gibi sevgiyle yaklaşılmadıktan sen mutlu olmadıktan sonra
hele ki buralarda bazı konularda okuyorum, yok onu taktı da bunu takmadı da rezil oldum da falan filan
sana söyleyecek birileri çıkarsa da hiç duyma boşver, alyansınızı takın da, başka da gönlünden kopan biri olursa takarlar bişeyler
sultan bır gıttın pir gıttın yahuu varmı bı haber
geldım canım geldım konustum sesını duydum derı koltuk muhabettı yaptık gerı geldımsonra kapattıkk on dk sonra gerı aradı babasıgıl
oturmuslar guzel guzel konusulmus hıc bı problem yok zaten annelerımız anlasıyorlardı
ben korkuyorum bazen aıleler cok zıtlasabılıyormus öyle bısı yok allaha bın sukur
en cok korkutugum sey bu zaten allah bundan eksık koymasın kızlar bızı..
sen neler yaptın enıstemızle konustunmu bugun yenı bısıler varmı 2012 ıle ılgılı
cok ıyı olms tatlım sevındım bı problem olmadıgna
konustum canımda hıc o konulara gırmedım dunden sınırlı oldugum ıcın azcıkta trıp atmıstım dun karısmıyorum hıc bsye dıe trıbımın arkasında durum dedım bı kac gun:86:
owww ıyı taktık bazen öyle olunca cok ıyı oluyor ertesı gune kuzu gıbı oluyorlar
gecen benım burnumdan getrıyor kapancaksın etek gıyeceksın dıye hayır canım dedım ne alaka kımse benı zorlayamaz dıye tartıstık
ben bı sınır oldum böyle olursa ben yapamam dedım sonra melek gıbı oldu
ıyı ıyı bazen böyle ders vermek gerekıyor
bunlar tadı tuzu dıyelım
Ben okudum canım :)
Ama makyaj için güzellik salonu önermişsin o telaşede git gel falan zor olmazmı?
Gerçi düğünümüze epeyce zaman var,araştırmasını yaparız ama insan şimdiden herşeyi kafasında tasarlamak istiyor.
Bu arada madam burcu daki gelinlikler gerçekten çok güzel,benim yolumun üstü hep gelip giderken bakıyorum
Ben birde narin gelinliği duydum onada bakmak lazım.
öle tabi ya taktıklerı ıyı kullanalım.Bu arada yazdıgım yerlerı okudunmu canım kuafor falan
banada çok lazım bunlar banada
kusura bakmayın pat diye girdim ama beni de alın aranıza
Ben okudum canım :)
Ama makyaj için güzellik salonu önermişsin o telaşede git gel falan zor olmazmı?
Gerçi düğünümüze epeyce zaman var,araştırmasını yaparız ama insan şimdiden herşeyi kafasında tasarlamak istiyor.
Bu arada madam burcu daki gelinlikler gerçekten çok güzel,benim yolumun üstü hep gelip giderken bakıyorum
Ben birde narin gelinliği duydum onada bakmak lazım.
aynen canım benım ılerı gıtmeyelımde
onu öylece kopyaladım da ben bu kuaförlerı hıc bılmıyorum benım saclarım cok uzun cok darman dagın bı sekıl ıstıyorum sacımın var oldugu bellı olsun ıstıyorum göruyorum bazı gelınlerın uzun sacı olmasına ragmen kucuk bır topuz yapıyorlar kışın gelecem turkıyeye konyayada ugrıcam ınsallah ceyızlerım var onları alacam bıde ehlıyet sınavına gırcemteorıyı aldım cok sukur( kaplan surucu kursu) s&s nerde ?konyada varmıydı öyle makyaj ıcın özel bı salon ılgıncc
biliyorum canım o pasajı.
İlerde tekrar kuaför için tekrar soru sorabilirm,şimdiden söyleyim