2012' de yazın evlenecekler

annem bir akşamda ve aynı saat dilimi içinde 4 dizi birden izleme kapasitesine sahip o nedenle bende ne olsa izliyorum oda da olduğum sürece...

4 dizi hee valla annem birini seyrediyosa eğer ben de başka bişey istiyosam,
karşımda tvde annemin dizisi, önümde bilg.da kendi dizim öyle idare ediyoruz artık
teyzem diyo ki benim bilg.ı da getiriyim 3leyelim diyo

annem bir akşamda ve aynı saat dilimi içinde 4 dizi birden izleme kapasitesine sahip o nedenle bende ne olsa izliyorum oda da olduğum sürece...

Bnm annemde öLe rekLam girio dier diziyi açıo onda rekLam cıkınca baska dizi..Bi ara hikayeLeri karıştırdım bu o kızın kocası deiL miydi dıorum o öbür dizide dıo Bi de bi diziyi asLında hiç izLememiş ama ben kanaL değiştirmek isteyince birden bire onu takip edio oLuo Bnde pc'de ya da dier tv de izLiorum ne izLiiceksem

kuzenim gelmiş yukarı annesine, bebişiyle bana uğricakmış, ben bi 1 saatliğine kaçmak durumundayım
gelicem, beni bekleyin anacııımmm

biz de kardeşim pcden takip ediyor dizileri,çünkü o odasında takılır genelde

hahahah işte bu.aynı olay bizim evde de yaşanıyor yaa.....

kızlar bu tupperwareler amma pahalıymış yaaa...
daha önce ilgimi çekmemişti,şimdi bir topicte okuyunca bakayım dedim...
yazık valla,ne biliim belki gerçekten iyidir de plastiklere o kadar para veremem ben...çünkü gözümde alt tarafı plastik
tabi bu benim fikrim

Bende duymuştum bi kaç kişiden ama şimdi sen yazınca bi bakayım dedim sitesine..ne yaLan söLiim seninLe aynı fikirdeyim..beLki çok işe yarar iyi şeyLerdir ama o kdr para vermek için beni cezbedemedi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…