ne güzel şekerim face ekleyeyım nişanlımla ortak ama nasıl bulcam cnm seni asker hatunlarından bende deryaw eklı mesela orda varmsn?
hg balım
iyi geceler baharcıımmmm
aha iyi insan ve bi suçlu daha geldi
gül cemalinizi bi ben göremedim:26::26:
Kızlar bu arada kayınvalıdemler yarın gelıyorlarmış babacıgımın bi işi çıktı malesef . Yarına milföy börek falanda yapıcam yemekten sonra çayın yanına ama neylı yapsam patateslimi peynırlımı?
Kızlar bu arada kayınvalıdemler yarın gelıyorlarmış babacıgımın bi işi çıktı malesef . Yarına milföy börek falanda yapıcam yemekten sonra çayın yanına ama neylı yapsam patateslimi peynırlımı?
tamam sen tuğçeyi ekle bende seni eklerim canım
naber canımcım? bugün benimkiyle atıştık biraz birşey diyemeden çıktım
Peynırlı yapam o zaman kuzuhaa gelmediler mi? e hadi yarın süzülürsün sen de benim gibi
canım normalde ben patatesli börekleri poğaçaları severim ama milföye nedense hep peynirli harçları yakıştırırım, özellikle yumuşak beyaz peynirle kaşarı karıştırırım mesela :112:
tatlım kk dan pek kımse yok bende eskı asker hatunlarından var hürgenarellerdençağlacım pınar seda lila pink onlarda varım senin onlarda varsa sölesinler msj attım şimdi ondan bida yollıyamıyom şimdi balbtb de ekliyo
bence sosisli yap,en güseli o oluyor ama işte herkes sevmeyebilir..en iyisi peynirli mesela ben patatesli börek sevmem
hoşbulduk şeker. bende istiyorum görmek beni de beni de ekle
naber canımcım? bugün benimkiyle atıştık biraz birşey diyemeden çıktım
sürekli kaçırıyorum olanı biteni bende eksik kalmayayım dedim
Tuğçe kim kuzu bubaburmu ay karıştı iyice
isim kullanmak yoook
kıs varya parçalıcak benim herif bi duysa bnm böle kkda duysa
msj at bana ben bulım seni çağlacm
hayrola kız..atışmayın bakiim öyle sizin gibi güsel bir çift atışmamalı
balbtn ekledin resim göremiyom ki
yalnız varya 2012 hatunları essahtan taş
sen neden atıştın kocişe
haa gelmediler mi? e hadi yarın süzülürsün sen de benim gibi
canım normalde ben patatesli börekleri poğaçaları severim ama milföye nedense hep peynirli harçları yakıştırırım, özellikle yumuşak beyaz peynirle kaşarı karıştırırım mesela :112:
yap tabi kuzu, hatta benim yerime de bir tane hüplet, canım çektiPeynırlı yapam o zaman kuzu
ay sağol canımcım öle ufaktan birşeydi hallettik şeker
tucecim açtım görebilirsin artıkya canlarım bizimki stresli uzakta ya naz yapıyor hassasta bu aralar neyse hallettik şimdi gül gibi geçiniyoruz
oh neyse tatlım, Rabbim ağzınızın tadını bozmasınay sağol canımcım öle ufaktan birşeydi hallettik şeker
tucecim açtım görebilirsin artıkya canlarım bizimki stresli uzakta ya naz yapıyor hassasta bu aralar neyse hallettik şimdi gül gibi geçiniyoruz
yap tabi kuzu, hatta benim yerime de bir tane hüplet, canım çekti
oh neyse tatlım, Rabbim ağzınızın tadını bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?