Gururlu kadınların acımasız yorumlarına ihtiyacım var

Merhaba kızlar nasılsınız🌸güzel giden bir ilişkim var beni çok seviyor değer veriyor..
Ciddi düşünüyoruz eylül başında evleneceğiz inşallah
2023 Haziran ayında tanışıp sevgili olduğum bir çocuk vardı ayrılıp barışmalı bir ilişkimiz olmuştı
Bana o kadar kötü davranmıştı..o kadar kendimi değersiz hissetmiştim ki..kendimi bir hiç gibi hissetmiştim..atlatmam toparlamam çok zor olmuştu…
Şimdi ise tam tersi bir ilişkim var çok mutluyum
Geçenlerde bana tekrar yazdı hayatımda biri var ben artık seni sevmiyorum dedim
Senin yüzünden ayrıldık..bana zarar verdin..beklemedin beni vs.bana saydırdı ve beni ağlattı
Beni ağlatmasına yine izin verdim..
Kendimi çok kötü hissediyorum..
Bi dahası olmasın.
Onun mesajına cevap vermen bile hayatında ki adama hakaret.

Merhaba kızlar nasılsınız🌸güzel giden bir ilişkim var beni çok seviyor değer veriyor..
2023 Haziran ayında tanışıp sevgili olduğum bir çocuk vardı ayrılıp barışmalı bir ilişkimiz olmuştı
Bana o kadar kötü davranmıştı..o kadar kendimi değersiz hissetmiştim ki..kendimi bir hiç gibi hissetmiştim..atlatmam toparlamam çok zor olmuştu…
Senin yüzünden ayrıldık..bana zarar verdin..beklemedin beni vs.bana saydırdı ve beni ağlattı
Evleneceğin insana aşık değilsin orası kesin de ayrılırsan iyi olur

Hayır arada yokluyordu beni hep
Peşimi bıraksın diye dedim
E hani engellemiştin her yerden, yeni numaradan yazmıştı? Engellediysen her yerden nasıl ara sıra yokluyordu? ben hiç inanmamıştım zaten engellediğine. Kendin de itiraf etmiş oldun. Ara sıra seni yoklayan eski sevgiline ne başka ilişkim var demişsin ne de engellemişsin.

Eskiyi eskide bırakmazsanız hep siz eski olarak kalacaksınız.
Geçmişe sünger çekmeyi bi öğrenin. Yeterince ağlamak yetmiyor mu? İlerde her gün ağlayacağınıza bugün 1 gün ağlayın. Engelleyin her yerden. Gidecek kapısı bitmiş köpeğin, sana dönmeye çalışıyor. İlişkini senin psikolojini bozup yine defolup gidecek. Şu erkekleri bir öğrenin artık

İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz diye boşuna dememişler.

Eskiyi eskide bırakmazsanız hep siz eski olarak kalacaksınız.
Geçmişe sünger çekmeyi bi öğrenin. Yeterince ağlamak yetmiyor mu? İlerde her gün ağlayacağınıza bugün 1 gün ağlayın. Engelleyin her yerden. Gidecek kapısı bitmiş köpeğin, sana dönmeye çalışıyor. İlişkini senin psikolojini bozup yine defolup gidecek. Şu erkekleri bir öğrenin artık
Çok doğru konuştunuz keşke en başında bunu bilseydim yıllarım boşa gitmezdi

Hayır arada yokluyordu beni hep
Peşimi bıraksın diye dedim
Her yerden engellediyseniz nasıl ara ara yoklayabiliyordu? Hayatınızda biri var ya da yok niye söylediniz? Bunu bile açıklayıp söylediğinize göre yeterince darbe yememişsiniz bu kişiden. Kusura bakmayın ben sizi güvenilir bulamadım. Bitmiş gitmiş ilişkiye ağlanmaz. Kıskandırma niyetindeyseniz şimdiki sevgilinizden ayrılın. Kimse bunu hak etmiyor, adamı bırakın ve sonra eskisine ağlayın sen beni üzdün vs diyin.

Çok doğru konuştunuz keşke en başında bunu bilseydim yıllarım boşa gitmezdi
Hiç uğruna yıllarını yemiş bir kadın olarak söylüyorum size. Benimde gelgitli 5 yıllık ilişkim oldu. Sonucunda benden 1 hafta önce kuzenimle evlendi. Erkek milleti böyle açık kapı görürse tasmasını koparmış it gibi girer içeri.

Her yerden engellediyseniz nasıl ara ara yoklayabiliyordu? Hayatınızda biri var ya da yok niye söylediniz? Bunu bile açıklayıp söylediğinize göre yeterince darbe yememişsiniz bu kişiden. Kusura bakmayın ben sizi güvenilir bulamadım. Bitmiş gitmiş ilişkiye ağlanmaz. Kıskandırma niyetindeyseniz şimdiki sevgilinizden ayrılın. Kimse bunu hak etmiyor, adamı bırakın ve sonra eskisine ağlayın sen beni üzdün vs diyin.
Kıskandırma niyetim asla yok bana yalvarmak geri dönmek için yazmadı zaten
Geldi suçladı ağlattı gitti
Buna izin verdiğim için kendime kızıyorum

Senı anlıyorum. benım de gecmıste birbirimizi cok sevdıgımız bir ılıskım olmustu. Bazı sebeplerden dolayı bıtırdık. Ikımızın hayatına da ınsanlar gırdı cıktı. Sanırım ınsanın ıcınde bır uhte kalıyor. Yasanamamıs ıhtımallerı dusunuyorsun. Sımdı cok saglıklı, guzel gıden bır ılıskım var daha duygularımdan zıyade mantıgım daha baskın bu ılıskıde. 1.5 sene sonra kapımı eselemeye calıstı. Takıp ıstegı attı. Hemen reddedip engelledım. Evet ıcımde her zaman bır burukluk kalacak ama onume bakacagım. Sen konusarak hata yapmıssın. Keske yanıt vermeseydın.

Normal mi peki
Kendimi çok suçluyorum

Bana normal geldi. Aslında hislerimizi anormal diye etiketleyemeyiz zaten, cok sacma. Bi şeyi hissetmemek sanki elimizde.
Ama tepkilerimizi zamanla kontrol etmeyi öğreniriz. Bu hikaye bitti, artık defteri komple kapatın. Şimdiki aklınız olsa sizi yaralamasina izin vermediniz Ama geçmişe de donemeyiz

Kıskandırma niyetim asla yok bana yalvarmak geri dönmek için yazmadı zaten
Geldi suçladı ağlattı gitti
Buna izin verdiğim için kendime kızıyorum
Yine izin vereceksiniz yine arayacak çünkü size ulaşabileceğini biliyor. Kapı sertçe kapanıp kilitlenmemiş, aralık bırakılmış ve ışık sızıyor dışarı. Şimdiki sevgilinize saygısızlık yapmışsınız. Eskinin sizi araması değil, aradığı zaman açıklama yapıp sitem etmeniz ve arkasından ağlamanız bence kabul edilemez. Erkek arkadaşınıza empati yapın ve size olsa ne hissederdiniz onu düşünün.

Back
X