- 18 Aralık 2010
- 1.217
- 3.289
- 333
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
Olsun ağlamış işte yalvarmaktan daha beter.Yok ağlayan bendim o değil
O beni suçlamak için aramış
Bana yalvarması gibi bir durum olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun ağlamış işte yalvarmaktan daha beter.Yok ağlayan bendim o değil
O beni suçlamak için aramış
Bana yalvarması gibi bir durum olmadı
Bi dahası olmasın.Merhaba kızlar nasılsınızgüzel giden bir ilişkim var beni çok seviyor değer veriyor..
Ciddi düşünüyoruz eylül başında evleneceğiz inşallah
2023 Haziran ayında tanışıp sevgili olduğum bir çocuk vardı ayrılıp barışmalı bir ilişkimiz olmuştı
Bana o kadar kötü davranmıştı..o kadar kendimi değersiz hissetmiştim ki..kendimi bir hiç gibi hissetmiştim..atlatmam toparlamam çok zor olmuştu…
Şimdi ise tam tersi bir ilişkim var çok mutluyum
Geçenlerde bana tekrar yazdı hayatımda biri var ben artık seni sevmiyorum dedim
Senin yüzünden ayrıldık..bana zarar verdin..beklemedin beni vs.bana saydırdı ve beni ağlattı
Beni ağlatmasına yine izin verdim..
Kendimi çok kötü hissediyorum..
Evleneceğin insana aşık değilsin orası kesin de ayrılırsan iyi olurMerhaba kızlar nasılsınızgüzel giden bir ilişkim var beni çok seviyor değer veriyor..
2023 Haziran ayında tanışıp sevgili olduğum bir çocuk vardı ayrılıp barışmalı bir ilişkimiz olmuştı
Bana o kadar kötü davranmıştı..o kadar kendimi değersiz hissetmiştim ki..kendimi bir hiç gibi hissetmiştim..atlatmam toparlamam çok zor olmuştu…
Senin yüzünden ayrıldık..bana zarar verdin..beklemedin beni vs.bana saydırdı ve beni ağlattı
E hani engellemiştin her yerden, yeni numaradan yazmıştı? Engellediysen her yerden nasıl ara sıra yokluyordu? ben hiç inanmamıştım zaten engellediğine. Kendin de itiraf etmiş oldun. Ara sıra seni yoklayan eski sevgiline ne başka ilişkim var demişsin ne de engellemişsin.Hayır arada yokluyordu beni hep
Peşimi bıraksın diye dedim
Eskiyi eskide bırakmazsanız hep siz eski olarak kalacaksınız.Merhaba kızlar nasılsınızgüzel giden bir ilişkim var beni çok seviyor değer veriyor..
İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz diye boşuna dememişler.Merhaba kızlar nasılsınızgüzel giden bir ilişkim var beni çok seviyor değer veriyor..
Çok doğru konuştunuz keşke en başında bunu bilseydim yıllarım boşa gitmezdiEskiyi eskide bırakmazsanız hep siz eski olarak kalacaksınız.
Geçmişe sünger çekmeyi bi öğrenin. Yeterince ağlamak yetmiyor mu? İlerde her gün ağlayacağınıza bugün 1 gün ağlayın. Engelleyin her yerden. Gidecek kapısı bitmiş köpeğin, sana dönmeye çalışıyor. İlişkini senin psikolojini bozup yine defolup gidecek. Şu erkekleri bir öğrenin artık
Her yerden engellediyseniz nasıl ara ara yoklayabiliyordu? Hayatınızda biri var ya da yok niye söylediniz? Bunu bile açıklayıp söylediğinize göre yeterince darbe yememişsiniz bu kişiden. Kusura bakmayın ben sizi güvenilir bulamadım. Bitmiş gitmiş ilişkiye ağlanmaz. Kıskandırma niyetindeyseniz şimdiki sevgilinizden ayrılın. Kimse bunu hak etmiyor, adamı bırakın ve sonra eskisine ağlayın sen beni üzdün vs diyin.Hayır arada yokluyordu beni hep
Peşimi bıraksın diye dedim
Hiç uğruna yıllarını yemiş bir kadın olarak söylüyorum size. Benimde gelgitli 5 yıllık ilişkim oldu. Sonucunda benden 1 hafta önce kuzenimle evlendi. Erkek milleti böyle açık kapı görürse tasmasını koparmış it gibi girer içeri.Çok doğru konuştunuz keşke en başında bunu bilseydim yıllarım boşa gitmezdi
Kıskandırma niyetim asla yok bana yalvarmak geri dönmek için yazmadı zatenHer yerden engellediyseniz nasıl ara ara yoklayabiliyordu? Hayatınızda biri var ya da yok niye söylediniz? Bunu bile açıklayıp söylediğinize göre yeterince darbe yememişsiniz bu kişiden. Kusura bakmayın ben sizi güvenilir bulamadım. Bitmiş gitmiş ilişkiye ağlanmaz. Kıskandırma niyetindeyseniz şimdiki sevgilinizden ayrılın. Kimse bunu hak etmiyor, adamı bırakın ve sonra eskisine ağlayın sen beni üzdün vs diyin.
Gerçekten çok karaktersiz bir insanmışHiç uğruna yıllarını yemiş bir kadın olarak söylüyorum size. Benimde gelgitli 5 yıllık ilişkim oldu. Sonucunda benden 1 hafta önce kuzenimle evlendi. Erkek milleti böyle açık kapı görürse tasmasını koparmış it gibi girer içeri.
Kızlar beni onu tüm sosyal medyadan engellemiştim
Yeni bir numara almış oradan yazdı
Oradan da engelledim..
Kinim öfkem yok. Bugünkü halime gelmemi sağlayan o oldu. Üstüne sağlam sünger çektim. Sende çekGerçekten çok karaktersiz bir insanmış
Normal mi pekiİçinde kalmış eskisi. Yarım kaldığı için ya da bizim istediğimiz şekilde bitmediği için bazen böyle olabiliyor.
HaklısınızKinim öfkem yok. Bugünkü halime gelmemi sağlayan o oldu. Üstüne sağlam sünger çektim. Sende çek
Normal mi peki
Kendimi çok suçluyorum
Yine izin vereceksiniz yine arayacak çünkü size ulaşabileceğini biliyor. Kapı sertçe kapanıp kilitlenmemiş, aralık bırakılmış ve ışık sızıyor dışarı. Şimdiki sevgilinize saygısızlık yapmışsınız. Eskinin sizi araması değil, aradığı zaman açıklama yapıp sitem etmeniz ve arkasından ağlamanız bence kabul edilemez. Erkek arkadaşınıza empati yapın ve size olsa ne hissederdiniz onu düşünün.Kıskandırma niyetim asla yok bana yalvarmak geri dönmek için yazmadı zaten
Geldi suçladı ağlattı gitti
Buna izin verdiğim için kendime kızıyorum