canım benim inş. amin mucckÇoook teşekkür ederimm yaa snn yorumun önemLiydi bnm içinn
İnş hepimizin düğünüü rüya gibi oLurr
ayyy üstüme alındım canım benden söz ediyorsun di miAsker hatunu hoşşşgeldin
oo hazırlık var yani, akşam yemeğine falan mı geliyolarmış?
ben bugünkü niyetim ağır temizlik yapmaktı ama kahvaltıya yengem kuzenim falan inince, sohbet muhabbet, kayınvalidemle bayram için yaptığımız alışverişi merak etmişler onlara baktık falan derken 3te gittiler
e ben de sadece evi toplayıp süpürebildim, biraz dinleniyim, duş alıcam ben de
yarın da benimkinin ananesine kuran okutuyolarmış, annemle ben de yarın oraya gidicez, bakalım konu komşular beni süzceklermiş, merak ediyolarmış çokben de süzüm süzüm süzülürüm artık napiyim teze gelin olarak
AYOL BENİM SAÇIM NEDEN ÇOK ZOR AÇILDI KAÇ KEZ SUREYIM ŞEKERbakım kremi saçları açıyor ama biraz bekleyeceksin 2 dk falan sonra duştayken tara tarakla sonra durula yumuşacık oluyor.ama serumu daha iyi bence güselim...bir de selective diye bir marka var genelde kuaförlerde oluyor onun serumuda bana çok iyi gelmişti,saç dökülmeme..
oo hazırlık var yani, ben bugünkü niyetim ağır temizlik yapmaktı ama kahvaltıya yengem kuzenim falan inince, sohbet muhabbet, kayınvalidemle bayram için yaptığımız alışverişi merak etmişler onlara baktık falan derken 3te gittiler
yarın da benimkinin ananesine kuran okutuyolarmış, annemle ben de yarın oraya gidicez, bakalım konu komşular beni süzceklermiş, merak ediyolarmış çokben de süzüm süzüm süzülürüm artık napiyim teze gelin olarak
cnm gözn aydın çok gzel salon valla oh hemde hesaplı
kuzum sen facebookta beni ekledin mi?:26: biri eklemiş ama kim ki bilemedim:26:
ayyy üstüme alındım canım benden söz ediyorsun di mihoşbulduk güselimmm
taze gelin süzül süzül...
ya bende kayınvalideme gittiğimde arkadaşı gelmişti gelin hanım nasılsın dedi çok komiğime gitmişti.gelin hanım lafı ...
AYOL BENİM SAÇIM NEDEN ÇOK ZOR AÇILDI KAÇ KEZ SUREYIM ŞEKER
Eveeet ekLedimm canımm benimmm ortak arkadaşLardn gördümm dedim bu bizim sedoşşş gaLibaa
oo hazırlık var yani, akşam yemeğine falan mı geliyolarmış?
ben bugünkü niyetim ağır temizlik yapmaktı ama kahvaltıya yengem kuzenim falan inince, sohbet muhabbet, kayınvalidemle bayram için yaptığımız alışverişi merak etmişler onlara baktık falan derken 3te gittiler
hehee bende dedim kim bu güsel kız
tamam kuzum kabul edeyim o zaman...
yok kız 1 kere süreceksin.uçlarına doğru daha çok sür...2 dakika bekle..
bakım kremi dediğin içi pembe olan bioblasın kremi di mi?
hhahha öyle ama kız, e artık gelin hanımsınayyy üstüme alındım canım benden söz ediyorsun di mihoşbulduk güselimmm
taze gelin süzül süzül...
ya bende kayınvalideme gittiğimde arkadaşı gelmişti gelin hanım nasılsın dedi çok komiğime gitmişti.gelin hanım lafı ...
sağol canıımm amin, sana da akşama kolay gelsin :112:AYOL BENİM SAÇIM NEDEN ÇOK ZOR AÇILDI KAÇ KEZ SUREYIM ŞEKER
olsun cnm başka zaman agır temızlık yaparsın artıkkk oh süzül süzül bi güzel gözleri gelin görsünBu arada ALLAH kabul etsin cnm.
ay sağooll yavruşum yaaGözLeri geLin görsünnn yavruuummm =))
Biz de yarın kayınvaLideciğime davetLiyiz annemLerLe oturmaya gidicesss
Tşk ederimm canımm çok tatLısınız yaaa kocişinLee maşaLLah sizeee
güsel lilacımı da görmüş oldum,kızlar tescilliyelim topicimizi ve hatta ismini de değiştirelim 2012'nin güsel gelinleri topici olsun
hepinizin maşallahı var kızlaaaaar...ayy tabi benim de hahhahahaha
güsel lilacımı da görmüş oldum,kızlar tescilliyelim topicimizi ve hatta ismini de değiştirelim 2012'nin güsel gelinleri topici olsun
ayy valla çok mütevaziyizbence deee
(ay ne tevazu sahibi insanlarız biz böylee)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?