Gururlu kadınların acımasız yorumlarına ihtiyacım var

Aynı memleketteyiz ortak arkadaşımız çok var
Genelde onlara sorardı
Ortak arkadaşlarınıza sorsaydı evlilik yolundaki ilişkini de bilirdi. Lütfen artık yalan söylemeyi bırak. Dürüst davranıp eski sevgilinden kopamadığını, o yüzden engellemediğini, sana yazmasının hoşuna gittiğini söyleyebilirsin. Zaten eski konularına baktım arkadaş kalarak ayrıldık, iletişimimiz devam ediyor, birbirinize yazıyoruz tarzı şeyler demişsin.

Aynı memleketteyiz ortak arkadaşımız çok var
Genelde onlara sorardı
Ortak arkadaşlarınız ciddi ilişkinizi bilmiyor mu, gizliyor musunuz onlatdan da haberi olmadı. Acaba bizden tam tersi yorumlar bekliyor olabilir misiniz? Birbirinizi unutamamışsınız, bağlantınız hiç kopmamış, aşkınıza bir şans daha verin falan mı okumak istiyorsunuz? Sizinle ciddi ilişkisi olduğunu düşünen adamın tarafındayım ve kendisinden ayrılmanızı tavsiye ediyorum. Sonra dönersiniz boş beleş barzoya. Bunu sevgiliniz yapsa adamın üstüne toprak atıyorduk şu an.

Merhaba kızlar nasılsınız🌸güzel giden bir ilişkim var beni çok seviyor değer veriyor..
Ciddi düşünüyoruz eylül başında evleneceğiz inşallah
2023 Haziran ayında tanışıp sevgili olduğum bir çocuk vardı ayrılıp barışmalı bir ilişkimiz olmuştı
Bana o kadar kötü davranmıştı..o kadar kendimi değersiz hissetmiştim ki..kendimi bir hiç gibi hissetmiştim..atlatmam toparlamam çok zor olmuştu…
Şimdi ise tam tersi bir ilişkim var çok mutluyum
Geçenlerde bana tekrar yazdı hayatımda biri var ben artık seni sevmiyorum dedim
Senin yüzünden ayrıldık..bana zarar verdin..beklemedin beni vs.bana saydırdı ve beni ağlattı
Beni ağlatmasına yine izin verdim..
Kendimi çok kötü hissediyorum..
Neden cevap verdiniz hayatınızda biri varken?
Ayrıca ağlama sebebiniz ne tam olarak anlamdım niye ağladığınızı?
Yani o an ne hissettiniz de ağladınız ?

Back
X