• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

annem bir akşamda ve aynı saat dilimi içinde 4 dizi birden izleme kapasitesine sahip o nedenle bende ne olsa izliyorum oda da olduğum sürece...:9::9:

:9: 4 dizi hee :9: valla annem birini seyrediyosa eğer ben de başka bişey istiyosam,
karşımda tvde annemin dizisi, önümde bilg.da kendi dizim öyle idare ediyoruz artık :9:
teyzem diyo ki benim bilg.ı da getiriyim 3leyelim diyo :9:

annem bir akşamda ve aynı saat dilimi içinde 4 dizi birden izleme kapasitesine sahip o nedenle bende ne olsa izliyorum oda da olduğum sürece...:9::9:

Bnm annemde öLe rekLam girio dier diziyi açıo onda rekLam cıkınca baska dizi..Bi ara hikayeLeri karıştırdım bu o kızın kocası deiL miydi dıorum o öbür dizide dıo :D :D :D Bi de bi diziyi asLında hiç izLememiş ama ben kanaL değiştirmek isteyince birden bire onu takip edio oLuo :1: Bnde pc'de ya da dier tv de izLiorum ne izLiiceksem

kuzenim gelmiş yukarı annesine, bebişiyle bana uğricakmış, ben bi 1 saatliğine kaçmak durumundayım :10::10:
gelicem, beni bekleyin anacııımmm :9:

:9: 4 dizi hee :9: valla annem birini seyrediyosa eğer ben de başka bişey istiyosam,
karşımda tvde annemin dizisi, önümde bilg.da kendi dizim öyle idare ediyoruz artık :9:
teyzem diyo ki benim bilg.ı da getiriyim 3leyelim diyo :9:
biz de kardeşim pcden takip ediyor dizileri,çünkü o odasında takılır genelde:9:

Bnm annemde öLe rekLam girio dier diziyi açıo onda rekLam cıkınca baska dizi..Bi ara hikayeLeri karıştırdım bu o kızın kocası deiL miydi dıorum o öbür dizide dıo :D :D :D Bi de bi diziyi asLında hiç izLememiş ama ben kanaL değiştirmek isteyince birden bire onu takip edio oLuo :1: Bnde pc'de ya da dier tv de izLiorum ne izLiiceksem

hahahah işte bu.aynı olay bizim evde de yaşanıyor yaa.....:9::9::9:

kızlar bu tupperwareler amma pahalıymış yaaa...
daha önce ilgimi çekmemişti,şimdi bir topicte okuyunca bakayım dedim...
yazık valla,ne biliim belki gerçekten iyidir de plastiklere o kadar para veremem ben...çünkü gözümde alt tarafı plastik:9::9:
tabi bu benim fikrim:37:

kızlar bu tupperwareler amma pahalıymış yaaa...
daha önce ilgimi çekmemişti,şimdi bir topicte okuyunca bakayım dedim...
yazık valla,ne biliim belki gerçekten iyidir de plastiklere o kadar para veremem ben...çünkü gözümde alt tarafı plastik:9::9:
tabi bu benim fikrim:37:

Bende duymuştum bi kaç kişiden ama şimdi sen yazınca bi bakayım dedim sitesine..ne yaLan söLiim seninLe aynı fikirdeyim..beLki çok işe yarar iyi şeyLerdir ama o kdr para vermek için beni cezbedemedi :44:

Back
X