2012' de yazın evlenecekler

yavrularıımm, ben şimdilik kaçıyorum, sizleri de gucumen gucumen üpüyorum

hadi baş baş

Bizde öptüük görüşürüzzz

Bende çıkıyorum kızLaarr bi iş günüm daha bitti oturarak kuaföre ugrayıpp aşkımın yanına gidicemmm...
Görüşürüzz kendinize ii bakınnn

Bizde öptüük görüşürüzzz

Bende çıkıyorum kızLaarr bi iş günüm daha bitti oturarak kuaföre ugrayıpp aşkımın yanına gidicemmm...
Görüşürüzz kendinize ii bakınnn

tamam tatlım görüşmek üzere...vay saçlar başlar yapılacak,sevdiceğin yanına gidilecek hee.. özendim valla...
size iyi eğlenceler,aşk dolu zamanlar inş. canım baybay

evet canım bu,açık pembe di mi içinden çıkan...ben kullanıyorum memnunum açıyor saçımı ama şampuanı son günlerde pek işe yaramıyor gibi me geliyor.

baybay kuzuum bende öptüm kocamaaan

evet cnm acık pembe benım saçlar baya uzun anlamdm zor actm

evet cnm acık pembe benım saçlar baya uzun anlamdm zor actm

Allah Allah niye ki acaba? benim saçım çok uzunda değil gür de değil ya,belki ondan yumuşacık pamuk gibi oluyor hatta ben her yıkamada kullanmıyorum kremi,başka bir zamandaki 2.yıkamada şampuanı sürünce direkt yumuşuyor saçım,bakım kremi anlıyor mu ne kardeşini kullandığımı,sonra duruluyorum çıkıyorum

Anladım tatlım baklm zamnla daha iyi açılır belki

Kimse yok muuu hu huuuu kızLarr...

Ya ekim geLinLerinin topiğine uğradım bakiim die off yaa yazıLanLarı okudukça ağLadım hepsi baba evinde son gün fLn yazmış burukLukLarını diLe getirmişLer..Çok tuhaf OLdumm.zaten ben cok duygusaL,suLugöz biriyim..napıcam yaa...şimdiden başLadım ağLamaya nası ayrıLcam die babamı,annemi düşündüğüm an boğazıma bişey düğümLenio böLe..uzağa gitmiicem ama evimden ayrıLmak koymaya başLadı..biLiorum sevdiğimin yanına gidicem onunLa uyucam bunu düşünmek hayaLini kurmak biLe güzeL ama hüzünLendim böLee =((
Bi de hepsi kendi evLerinin düzenini kurdukLarı için avunmuşLar...Ben evLendikten bi kaç ay snra yapabiLicem bunu iyice buruLdu içim...hıçkıra hıçkıra ağLıorum yaa =(((

ah yapma kuzucum yaa, zaten o günler geldiğinde yeterince duygusallaşıcaz, sen şimdiden yapma böylee..

ama dur tek başına melankoli yapma, ben de gidip bakiyim ne diyolar, nasıl üzülüyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…