yavrularıımm, ben şimdilik kaçıyorum, sizleri de gucumen gucumen üpüyorum
hadi baş baş![]()
tamam kuşum hadi görşmek üzre baş baş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi baş baş![]()
evet canım bu,açık pembe di mi içinden çıkan...ben kullanıyorum memnunum açıyor saçımı ama şampuanı son günlerde pek işe yaramıyor gibi me geliyor.Eki Görüntüle 277726
.................
hadi baş baş![]()
hadi baş baş![]()
Bizde öptüük görüşürüzzz
Bende çıkıyorum kızLaarr bi iş günüm daha bitti oturarakkuaföre ugrayıpp aşkımın yanına gidicemmm...
Görüşürüzz kendinize ii bakınnn![]()
evet canım bu,açık pembe di mi içinden çıkan...ben kullanıyorum memnunum açıyor saçımı ama şampuanı son günlerde pek işe yaramıyor gibi me geliyor.
baybay kuzuum bende öptüm kocamaaan![]()
Bizde öptüük görüşürüzzz
Bende çıkıyorum kızLaarr bi iş günüm daha bitti oturarakkuaföre ugrayıpp aşkımın yanına gidicemmm...
Görüşürüzz kendinize ii bakınnn![]()
evet cnm acık pembe benım saçlar baya uzun anlamdm zor actm
Allah Allah niye ki acaba? benim saçım çok uzunda değil gür de değil ya,belki ondan yumuşacık pamuk gibi oluyor hatta ben her yıkamada kullanmıyorum kremi,başka bir zamandaki 2.yıkamada şampuanı sürünce direkt yumuşuyor saçım,bakım kremi anlıyor mu ne kardeşini kullandığımı,sonra duruluyorum çıkıyorum
![]()
ah yapma kuzucum yaa, zaten o günler geldiğinde yeterince duygusallaşıcaz, sen şimdiden yapma böylee..Kimse yok muuu hu huuuu kızLarr...
Ya ekim geLinLerinin topiğine uğradım bakiim die off yaa yazıLanLarı okudukça ağLadım hepsi baba evinde son gün fLn yazmış burukLukLarını diLe getirmişLer..Çok tuhaf OLdumm.zaten ben cok duygusaL,suLugöz biriyim..napıcam yaa...şimdiden başLadım ağLamaya nası ayrıLcam diebabamı,annemi düşündüğüm an boğazıma bişey düğümLenio böLe..uzağa gitmiicem ama evimden ayrıLmak koymaya başLadı..biLiorum sevdiğimin yanına gidicem onunLa uyucam bunu düşünmek hayaLini kurmak biLe güzeL ama hüzünLendim böLee =((
Bi de hepsi kendi evLerinin düzenini kurdukLarı için avunmuşLar...Ben evLendikten bi kaç ay snra yapabiLicem bunu iyice buruLdu içim...hıçkıra hıçkıra ağLıorum yaa =(((
Ben burdayım canımm =)
ben de yettiiimm![]()
hoşgeldin kuzum....nasılsın?Yarın iş yok diye geLdim vaLLa sizLe sohbet etmeye![]()
nasılsın tatlım?ve aleykümselaaaammm![]()
hoşgeldin kuzum....nasılsın?
Karmakarışık az önce ağLıodum şimdi sizi gördüm neşeLendim =) Sen nasıLsın sedoşuummm
iyi canım benim, iyiyim ya nolsun, sizinle muhabbete geldim, siz napıyosunuz???hoşgeldin kuzum....nasılsın?
nasılsın tatlım?