2012' de yazın evlenecekler

kaç zamandırr giremiyordum canlar nasılsınızz bir şey kaçırdım mı
evet kuşum yaa, geçen gece geldin valla aklıma, niye gelmiyo bu kız dedim içimden, hakkaten kaç gündür niye yoksun kız

tamam canım bebişi öp benim içiiin...
öpmem miii, bi öptüm bi kokladım, boncuk yaa, 3 aylık oldu maşallah, bi gülüyo gülüyo :))

yazık dediğin o plastiklere ben ne paralar döktüümm biliyo musun
ama benden yana helali hoş olsun valla, evde de yıllardır kullanıyoruz, çeyizimde de var epey, tabi annemin de biraz baskısıyla fazlaca var, o yüzden biz diyoruz ki bazen, benim çeyizi götürüp yerleştirdiğimizde kayınvalidem dicek ki kıza bak bi kamyon plastikle gelmiş

yavruşuumm hoşgeldiinn

Son düzenleme:
iyi geceler demicem çooook kızgınım size
yapılırmı bu banaaaa yapılmaaaaaaz
bensiz nası paylaşırsınız resim sedayı lilayı pinki ve pınarı faceden biliyom ama gazo,balbtb ve çağla ceza size ya beni faceden ekleyin yada resimlerinizi gösterin

canım yaa bakamadım hiç valla napıyımm evde vakit geçirmiyorum da yapacak bir şey yok depresyona giriyorum sanırım tupperware ben hiç almadım vallaa çok pahalı anamm yiyeceği o kadar saklamasınn o paraya ben neler neler alırım

kızlar iyigeceler felan yok size
çok kızdım çağla,gazo ve balbtb bana ya yeniden resimlerinizi gösterin yada ekleyin faceden
çatlatcakmısınız beni
d,ğer kızların %90nı zte face hatunları hepsinin maşşallahı var
2012 gelinleri bomba gibi

napıyonussss gelinciklerrrr
selam rosacım hoşgeldin takılıyoruz valla öyle...sen nasılsın?

hahahhahahahaa.....
canım tabi memnunsan sorun yok ama ne biliim ben plastik falan sevmem çok,annemin ilgi alanı o dolaplar kapanmıyor,o nedenle hiç ilgimi çekmemişti daha önce tupperlar..ikea dan bi kaç saklama kabı aldım plastik o kadar daha da almam zati..

napıyonussss gelinciklerrrr
iyi rosacım napalım, muhabbete geldik biz de

aaa aşkol, valla bi gaza geldik ki sorma gitsin yaa, ama yine yaparız bi akşam, daha kalabalık oluruz, iyi olur o zaman cümbür cemaat reytingleri tavan yaparız

e o da bi tercih tabi
niye depresyona giriyosun kız, çık gez, çalışmayan arkadaşlarınla buluş, git bi yerde bi bardak çay iç, değişiklik olur

nasıl bilim ki bu zaman ayarlamalarınızı hep ben yokken ekşın va
kızıyom valla...yokmu anam sizin face

alma yavruşum tabi kullanmicaksan, ben de plastik sevmem almam da, gerek de kalmadı tabi tupperlardan ama bişey diyim miii
şimdi praktikerde carrefourda falan görüyorum, anacım o ne güzel renklerde şekillerde plastikler yapmışlar yaa, altı üstü bi leğen dimi? ama yok işte, ı ıh, altı üstü bi leğen gibi görünmüyor, o nasıl güzel morlar pembeler öyle, parlak parlak, insanın alıp içine oturası geliyo

aynı annemde böyle yaa ayyy gel kız bunlara bakalım,ayyy bak neler çıkmış,aaayyyy ne güseeel...sonra babam arkadan seslenir,tamam gerek yok ev plastik dolu annem çaktırmadan bir iki tane atar sepete yine de çünkü bilir babam kasada itiraz etmez

nasıl bilim ki bu zaman ayarlamalarınızı hep ben yokken ekşın va
kızıyom valla...yokmu anam sizin face

ekle anam ekle bura ekle face ekle ben çok geniş takılıyom artık önceden çok ürkektim şimdi bi rahatlama geldiKK dan olmayan yok bende
ne güzel şekerim face ekleyeyım nişanlımla ortak ama nasıl bulcam cnm seni asker hatunlarından bende deryaw eklı mesela orda varmsn?
İyi geceler gece kuşları

hg balım

hahhha biz kadın milleti :92::92::92::92:

Kızlar bu arada kayınvalıdemler yarın gelıyorlarmış babacıgımın bi işi çıktı malesef . Yarına milföy börek falanda yapıcam yemekten sonra çayın yanına ama neylı yapsam patateslimi peynırlımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…