evet kuşum yaa, geçen gece geldin valla aklıma, niye gelmiyo bu kız dedim içimden, hakkaten kaç gündür niye yoksun kızkaç zamandırr giremiyordum canlar nasılsınızz bir şey kaçırdım mı
öpmem miii, bi öptüm bi kokladım, boncuk yaa, 3 aylık oldu maşallah, bi gülüyo gülüyo :))tamam canım bebişi öp benim içiiin...
kızlar bu tupperwareler amma pahalıymış yaaa...
daha önce ilgimi çekmemişti,şimdi bir topicte okuyunca bakayım dedim...
yazık valla,ne biliim belki gerçekten iyidir de plastiklere o kadar para veremem ben...çünkü gözümde alt tarafı plastik
tabi bu benim fikrim
yavruşuumm hoşgeldiinnSelam kızlar
evet kuşum yaa, geçen gece geldin valla aklıma, niye gelmiyo bu kız dedim içimden, hakkaten kaç gündür niye yoksun kız
yazık dediğin o plastiklere ben ne paralar döktüümm biliyo musun
ama benden yana helali hoş olsun valla, evde de yıllardır kullanıyoruz, çeyizimde de var epey, tabi annemin de biraz baskısıyla fazlaca var, o yüzden biz diyoruz ki bazen, benim çeyizi götürüp yerleştirdiğimizde kayınvalidem dicek ki kıza bak bi kamyon plastikle gelmiş
yavruşuumm hoşgeldiinn
selam rosacım hoşgeldin takılıyoruz valla öyle...sen nasılsın?napıyonussss gelinciklerrrr
yazık dediğin o plastiklere ben ne paralar döktüümm biliyo musun
ama benden yana helali hoş olsun valla, evde de yıllardır kullanıyoruz, çeyizimde de var epey, tabi annemin de biraz baskısıyla fazlaca var, o yüzden biz diyoruz ki bazen, benim çeyizi götürüp yerleştirdiğimizde kayınvalidem dicek ki kıza bak bi kamyon plastikle gelmiş
napıyonussss gelinciklerrrr
iyi rosacım napalım, muhabbete geldik biz denapıyonussss gelinciklerrrr
aaa aşkol, valla bi gaza geldik ki sorma gitsin yaa, ama yine yaparız bi akşam, daha kalabalık oluruz, iyi olur o zaman cümbür cemaat reytingleri tavan yaparıziyi geceler demicem çooook kızgınım size
yapılırmı bu banaaaa yapılmaaaaaaz
bensiz nası paylaşırsınız resim sedayı lilayı pinki ve pınarı faceden biliyom ama gazo,balbtb ve çağla ceza size ya beni faceden ekleyin yada resimlerinizi gösterin
canım yaa bakamadım hiç valla napıyımm evde vakit geçirmiyorum da yapacak bir şey yok depresyona giriyorum sanırımtupperware ben hiç almadım vallaa çok pahalı anamm yiyeceği o kadar saklamasınn o paraya ben neler neler alırım
tupperware ben hiç almadım vallaa çok pahalı anamm yiyeceği o kadar saklamasınn o paraya ben neler neler alırım
selam rosacım hoşgeldin takılıyoruz valla öyle...sen nasılsın?
hahahhahahahaa.....
canım tabi memnunsan sorun yok ama ne biliim ben plastik falan sevmem çok,annemin ilgi alanı o dolaplar kapanmıyor,o nedenle hiç ilgimi çekmemişti daha önce tupperlar..ikea dan bi kaç saklama kabı aldım plastik o kadar daha da almam zati..
Gasom hb cnm
Bubabur küsme kız ekleyeyim bır ıkı tane ıstersen
alma yavruşum tabi kullanmicaksan, ben de plastik sevmem almam da, gerek de kalmadı tabi tupperlardan ama bişey diyim miii
şimdi praktikerde carrefourda falan görüyorum, anacım o ne güzel renklerde şekillerde plastikler yapmışlar yaa, altı üstü bi leğen dimi? ama yok işte, ı ıh, altı üstü bi leğen gibi görünmüyor, o nasıl güzel morlar pembeler öyle, parlak parlak, insanın alıp içine oturası geliyo
İyi geceler gece kuşları
nasıl bilim ki bu zaman ayarlamalarınızı hep ben yokken ekşın va
kızıyom valla...yokmu anam sizin face
ekle anam ekle bura ekle face ekle ben çok geniş takılıyom artık önceden çok ürkektim şimdi bi rahatlama geldiKK dan olmayan yok bende
İyi geceler gece kuşları
aynı annemde böyle yaaayyy gel kız bunlara bakalım,ayyy bak neler çıkmış,aaayyyy ne güseeel...sonra babam arkadan seslenir,tamam gerek yok ev plastik dolu annem çaktırmadan bir iki tane atar sepete yine de çünkü bilir babam kasada itiraz etmez
ne güzel şekerim face ekleyeyım nişanlımla ortak ama nasıl bulcam cnm seni asker hatunlarından bende deryaw eklı mesela orda varmsn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?