2012' de yazın evlenecekler

tabi ki canım o öncelikli istek,inşallah hayırlısıyla kavuşalım askerlerimizeEn Büyük TÜRKİYE

anlasılan konumuz altın kızlar :KK19:

bende sevmıyorum altını ama adet takılıyor ıste..

bana nişanda hıc bısıcık takılmadılar ama ben hıc dusunmedım bıle bana nıye altın takmadılar dıye

cunku nışanlanabılmıstık :nazar: cok sukur normalde benım bıldıgım takılır

bızde konusuldu nişan gunu 150 gr altın takacakmıs nişanlımın babası ben dıger ogullarıma ne yaptıysam bu oglumada aynısını yapacam demıs

bızım tarafda adettır kıza baya altın takılır

annem bız sana 10 tane bılezık takarız dedı kı

yanı sanırım dugunde bıze 600 700 gr altın takılır

nişanlımın evı var koparatıf ınsallah bıterse oraya gırecez eger cıkmassa seneye kırada kalacaz bır sure

dugunden sonra takıları bozup ev almayı dusnuyoruz

allah nasıp ederse söyle genıs manzarası tum şehrı görecek sekılde ev hayal edıyoruz :KK69:

ben önemlısı bız mutluyuz sanmıyorum sıkayet edıyım kumesde yasasak bız orayıda saray yaparız önemlı olan ASK:KK69::KK69::KK69:

Son düzenleme:
ojjgeldin şeker :KK71:
kaykılın kızlar kenara, yeni hatun geldi :KK9:

neyseee, hatunlar size doyum olmaz, yarın görüşünceye dek esen kalın, hoşçakalın, sevgiyle kalın...
:KK9::KK9:

tamam görsuruz sen erkencısın aslında saat bır olmus vakıt nasıl cabuk gecıyor gecelerı:KK71::KK71: mucuk mucuk öpuldun yarın görsmek dılegıle

meleklerle uyu tatlı uykular:KK19:

yok canım benim, öyle o takılır bu takılır, sana kabul edersen eğer bir abla tavsiyesi olsun benden
o konulara takılmamaya çalış, ne taktığının ne takılmadığının inan hiç önemi yok, sana insan gibi sevgiyle yaklaşılmadıktan sen mutlu olmadıktan sonra
hele ki buralarda bazı konularda okuyorum, yok onu taktı da bunu takmadı da rezil oldum da falan filan :KK20::KK20:
sana söyleyecek birileri çıkarsa da hiç duyma boşver, alyansınızı takın da, başka da gönlünden kopan biri olursa takarlar bişeyler :KK70:

yok tatlım o nıyetle sormadım bızde de konuslmadı zaten ole konular hıc nısanlım kendı butcesıne gore taktı bsyler bızım adetlerımızde de yoktur ole seyler de bugun mısafır vardı kzını nısanlamıs ıste sunu ıstedık bu olmazsa olmaz adettendır falan fılan muhebbetı yaptı onun ııcn sordum:KK34:
yanlıs anlamayın sorumu

sultan bır gıttın pir gıttın yahuu varmı bı haber

geldım canım geldım konustum sesını duydum derı koltuk muhabettı yaptık gerı geldım:KK1::KK1: sonra kapattıkk on dk sonra gerı aradı babasıgıl

oturmuslar guzel guzel konusulmus hıc bı problem yok zaten annelerımız anlasıyorlardı :nazar::nazar:

ben korkuyorum bazen aıleler cok zıtlasabılıyormus öyle bısı yok allaha bın sukur

en cok korkutugum sey bu zaten allah bundan eksık koymasın kızlar bızı..

sen neler yaptın enıstemızle konustunmu bugun yenı bısıler varmı 2012 ıle ılgılı :KK61:

geldım canım geldım konustum sesını duydum derı koltuk muhabettı yaptık gerı geldım:KK1::KK1: sonra kapattıkk on dk sonra gerı aradı babasıgıl

oturmuslar guzel guzel konusulmus hıc bı problem yok zaten annelerımız anlasıyorlardı :nazar::nazar:

ben korkuyorum bazen aıleler cok zıtlasabılıyormus öyle bısı yok allaha bın sukur

en cok korkutugum sey bu zaten allah bundan eksık koymasın kızlar bızı..

sen neler yaptın enıstemızle konustunmu bugun yenı bısıler varmı 2012 ıle ılgılı :KK61:

cok ıyı olms tatlım sevındım bı problem olmadıgna :KK66:
konustum canımda hıc o konulara gırmedım dunden sınırlı oldugum ıcın azcıkta trıp atmıstım dun karısmıyorum hıc bsye dıe trıbımın arkasında durum dedım bı kac gun:86:

cok ıyı olms tatlım sevındım bı problem olmadıgna :KK66:
konustum canımda hıc o konulara gırmedım dunden sınırlı oldugum ıcın azcıkta trıp atmıstım dun karısmıyorum hıc bsye dıe trıbımın arkasında durum dedım bı kac gun:86:

owww ıyı taktık bazen öyle olunca cok ıyı oluyor ertesı gune kuzu gıbı oluyorlar

gecen benım burnumdan getrıyor kapancaksın etek gıyeceksın dıye hayır canım dedım ne alaka kımse benı zorlayamaz dıye tartıstık

ben bı sınır oldum böyle olursa ben yapamam dedım sonra melek gıbı oldu

ıyı ıyı bazen böyle ders vermek gerekıyor

bunlar tadı tuzu dıyelım :KK1:

owww ıyı taktık bazen öyle olunca cok ıyı oluyor ertesı gune kuzu gıbı oluyorlar

gecen benım burnumdan getrıyor kapancaksın etek gıyeceksın dıye hayır canım dedım ne alaka kımse benı zorlayamaz dıye tartıstık

ben bı sınır oldum böyle olursa ben yapamam dedım sonra melek gıbı oldu

ıyı ıyı bazen böyle ders vermek gerekıyor

bunlar tadı tuzu dıyelım :KK1:

öle tabi ya taktıklerı ıyı kullanalım.Bu arada yazdıgım yerlerı okudunmu canım kuafor falan

Ben okudum canım :)
Ama makyaj için güzellik salonu önermişsin o telaşede git gel falan zor olmazmı?
Gerçi düğünümüze epeyce zaman var,araştırmasını yaparız ama insan şimdiden herşeyi kafasında tasarlamak istiyor.
Bu arada madam burcu daki gelinlikler gerçekten çok güzel,benim yolumun üstü hep gelip giderken bakıyorum:KK1:
Ben birde narin gelinliği duydum onada bakmak lazım.

Ama makyaj için güzellik salonu önermişsin o telaşede git gel falan zor olmazmı?
Gerçi düğünümüze epeyce zaman var,araştırmasını yaparız ama insan şimdiden herşeyi kafasında tasarlamak istiyor.
Bu arada madam burcu daki gelinlikler gerçekten çok güzel,benim yolumun üstü hep gelip giderken bakıyorum:KK1:

tatlım kuaforunden randevunu alırsın yaptırsın guzellık salonundanda alırsın saatlerı ıyı ayarladıktan sonra hıc bı sorun cıkmaz.ayrıca orda dugunden once agdanı,manıkurunu,pedikurunu vs. cok rahat yaptırabılırsın gerekten cok temız bı yer.Narin gelınlıgede bak tabı ordakı butun gelınlıkcılere bakarsın zaten sırayla dızılmıs 8-10 dukkan var narın gelınlıgın orda bıde pasaj falan var oraaya bakarsın
ben makyajı sordum gelın makyajı 200,gece makyajı 50 dedı.bence 200 cok fazla ben yaptırcagımda gece makyajı deyıp yaptırcam

Son düzenleme:
öle tabi ya taktıklerı ıyı kullanalım.Bu arada yazdıgım yerlerı okudunmu canım kuafor falan

aynen canım benım ılerı gıtmeyelımde :KK1:

onu öylece kopyaladım da ben bu kuaförlerı hıc bılmıyorum benım saclarım cok uzun cok darman dagın bı sekıl ıstıyorum sacımın var oldugu bellı olsun ıstıyorum göruyorum bazı gelınlerın uzun sacı olmasına ragmen kucuk bır topuz yapıyorlar kışın gelecem turkıyeye konyayada ugrıcam ınsallah ceyızlerım var onları alacam bıde ehlıyet sınavına gırcem :KK1: teorıyı aldım cok sukur( kaplan surucu kursu) s&s nerde ?konyada varmıydı öyle makyaj ıcın özel bı salon ılgıncc :nazar:

biliyorum canım o pasajı.
İlerde tekrar kuaför için tekrar soru sorabilirm,şimdiden söyleyim:KK9:

selam canım hosgeldın:KK71::KK71:

sendemı konyalısın:KK61:

burcu gelınlık onu da not aldım:KK70: sımdı narını duydum benım kuzenlerım gelınlıklerını hep ordan aldılar:KK61:

sendemı seneye gelınsın:123:

3 konyalı burda karsı karsıya tesadufe ne demelı kızlar super oldu:KK61:

hoşgeldın sefa getırdın:KK71:

Son düzenleme:
aynen canım benım ılerı gıtmeyelımde :KK1:

onu öylece kopyaladım da ben bu kuaförlerı hıc bılmıyorum benım saclarım cok uzun cok darman dagın bı sekıl ıstıyorum sacımın var oldugu bellı olsun ıstıyorum göruyorum bazı gelınlerın uzun sacı olmasına ragmen kucuk bır topuz yapıyorlar kışın gelecem turkıyeye konyayada ugrıcam ınsallah ceyızlerım var onları alacam bıde ehlıyet sınavına gırcem :KK1: teorıyı aldım cok sukur( kaplan surucu kursu) s&s nerde ?konyada varmıydı öyle makyaj ıcın özel bı salon ılgıncc :nazar:

yaparlar ıns sen kafanda net bı sekılde kesınlestır nasıl ıstedıgnı sacını.var tatlım ole yerler cok var ama bılmek gerek ıste heryere gıdılmıyor

X