2012' de yazın evlenecekler

çeyizciklerim bi gelseydi günde elli kere aç yerleştir derken zaman geçerdi :97:

canım çok pozitifsin ya maşallah
sabahtan beri neşe saçıyorsun zaten
sağol canım, ben genelde böyleyimdir, güzel düşünmeye, meseleye iyi tarafından bakmayı tercih ederim

tabi ki canım o öncelikli istek,inşallah hayırlısıyla kavuşalım askerlerimize
sağlıkla, bütün vatan evlatlarımızı Rabbim sevdiklerine kavuştursun inşallah

çeyizciklerim bi gelseydi günde elli kere aç yerleştir derken zaman geçerdi :97:

bende evde neresi uygunsa tıkıştırdım hepsini,şimdide ne aldım ne ettim hatırlamıyorum,hatırladıklarımın internetten resimlerini buldum,bilgisayardan her gün bakıyorum,ayy ne zaman kullanıcam sizi ya diyip konuşuyorum çeyizlerimle:90:

ay yalnız böyle diyosunuz diyosunuz beni gaza getiriyosunuz hee
bütün çeyizlerimi ortalara dökmek istiyorum sizinle konuşurken, bilgisayarı kapatınca sakinleşiyorum

hahhahahaa hiç birimiz normal değil miyiz ne

sağol canım, ben genelde böyleyimdir, güzel düşünmeye, meseleye iyi tarafından bakmayı tercih ederim

sağlıkla, bütün vatan evlatlarımızı Rabbim sevdiklerine kavuştursun inşallah

doğal antidepresanım var diyorsun yani,maşallaaaah canım:87:

evet inşallah,amin canım yaa,inş.hayırlısıyla herkes kavuşsun sevdiceklerine

dün bütün gece rüyamda pasta tabaklarıyla yemek takımlarıyla uğraşıp durdum dün akşam alırken o kadar kaptırmışımki kendimi bilinç altıma yer etmeyi bırak bildiğin yuva kurmuşlar

doğal antidepresanım var diyorsun yani,maşallaaaah canım:87:

evet inşallah,amin canım yaa,inş.hayırlısıyla herkes kavuşsun sevdiceklerine

canım benim ufak şeyleri problem olarak görmemeye alıştım Allah ın izniyle
çünkü beterin beteri var, insanlar ne büyük dertlerle uğraşıyo bunları da görüyorum
o yüzden çook büyük bir dertle karşılaşmadığım müddetçe çok mutsuz olmamaya gayret ediyorum, yani sürekli bir şükür halinde kalmaya çalışıyorum
Allah a çok şükür de ailemle huzurum yerinde, arkadaşlarımı seviyorum, akrabalarımla çekirdek aile gibiyiz, yeni ailemle birbirimize bayılıyoruz, Rabbim herkese böyle mutluluklar versin..

dün bütün gece rüyamda pasta tabaklarıyla yemek takımlarıyla uğraşıp durdum dün akşam alırken o kadar kaptırmışımki kendimi bilinç altıma yer etmeyi bırak bildiğin yuva kurmuşlar

çok hoşsun canım yaaa,inş.hayırlısıyla kullandığın ve kullanacağımız günlerde gelsin hemencik

oy ne güzeelll, hafta sonu mu geliyodu yeni ciciler?

ne güsel canım yaa,maşallah maşallah öle herkese anlatma,gözü kalır milletin

kızlar sıze sözde yada nişanda ne taktılar.yanlıs anlamayın sordugmu lutfen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…