- 1 Mayıs 2010
- 978
- 0
kızlar sıze sözde yada nişanda ne taktılar.yanlıs anlamayın sordugmu lutfen
kelepçe gibi bişey beğendim ben onu aldı nişanlım kayınvalidemde nişanda onu taktı o kadar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederiz canım :)kızlar sıze sözde yada nişanda ne taktılar.yanlıs anlamayın sordugmu lutfen
giden gelmiyo :))) sultan da gitti gelmedi :)nişanlımla konuşup gelıyorum kızlar
güle güle kullanın canlarım
hahhha seni dekızlar iyi geceler,iyi uykular,tatlı rüyalar kovalasın sizi tavşanlaaaar
sağol canımgüle güle kullanın canlarım
saol canım neden sordun
kızlar iyi geceler,iyi uykular,tatlı rüyalar kovalasın sizi tavşanlaaaar
öylesine sordum tatlım hanı bıde seyı merak ettım su takılır bu takılır dıe bsy varmı acaba dıe
öylesine sordum tatlım hanı bıde seyı merak ettım su takılır bu takılır dıe bsy varmı acaba dıe
banada sordu kayınvalidem bilmemki dedim onlarda karar vermişler gittik alyans aldık tektaş aldık bide tamtur çok istiyodum işanlım onuda alalım dedi bide normal bilezik gibi ama baya kalın olanından söz bileziği aldılar kelepçe alalım dedi kayınvalidecim ben istemedim normal bilezik olsun dedim oda madem kalın alalım dedi sonra nişana geldiler 2 tane daha kalın bileziğin bi incesinden almışlar sağolsunlar düğündede daha takcaklarmış bi set 3 bilezik daha alalım dediler altın set istemiyorum dedim inci set alcaklar gelinliğe set yerinede bilezik olsun madem dedi nişanlım 5 bilezik 1inci set alcaklar yani çok işleri var daha çooooooook gelin almak kolaymı
zordur almak bizden kızı diyosun yaniii
yok be canım ne zoru bişey almasada ben gidicem ona ama ev almak istiyoruz 1 2 yıl içinde o yüzden nekeadar altın olursa ozaman karımıza olcak diye nişanlım yapıyo işte yoksa bi gümüş alyans alsada benim için farketmezdi birikimyani bizimkisi geleceğe yatırım
e iyi bişey yapıyosunuz o vakit, hele ki şu zamanda altına yatırım en güzeli
benim 4 sene önce 190tl ye aldığım cumhurşyet şimdi oldu 660tl, hatta geçen haftaya kadar 730a çıkmıştı
düşün yani
orta ve uzun vadede birikimleri altın yapmak en mantıklısı zaten, tebrik ederim canım
cok cok tsk canımcım
ılk merak ettıgım sey konyada bıldıgın kuaför gelın bası veya topuz yapan ıyı bır yer
ıkncısı gelınlık veya nısanlık ıcın konyanın en meshur yerı neresı bunların ıkısı bana cok lazım
ojjgeldin şekerbanada çok lazım bunlar banada
kusura bakmayın pat diye girdim ama beni de alın aranıza