2012' de yazın evlenecekler

kızlar sıze sözde yada nişanda ne taktılar.yanlıs anlamayın sordugmu lutfen
rica ederiz canım :)
söz yapmadık biz, istediler 15 gün sonra nişan yaptık
ne istediğimizi sordular, annem de "ben asla bu konuda birşey söylemem, büyük kızım için de birşey istemedim, ben hoş bakmıyorum böyle şeylere, siz nasıl isterseniz" dedi

.....................
cevap, soruyu soran hatun tarafından görülmüştür sebebiyle edit :))

nişanlımla konuşup gelıyorum kızlar:KK1:
giden gelmiyo :))) sultan da gitti gelmedi :)

Son düzenleme:
kızlar sıze sözde yada nişanda ne taktılar.yanlıs anlamayın sordugmu lutfen

banada sordu kayınvalidem bilmemki dedim onlarda karar vermişler gittik alyans aldık tektaş aldık bide tamtur çok istiyodum işanlım onuda alalım dedi bide normal bilezik gibi ama baya kalın olanından söz bileziği aldılar kelepçe alalım dedi kayınvalidecim ben istemedim normal bilezik olsun dedim oda madem kalın alalım dedi sonra nişana geldiler 2 tane daha kalın bileziğin bi incesinden almışlar sağolsunlar düğündede daha takcaklarmış bi set 3 bilezik daha alalım dediler altın set istemiyorum dedim inci set alcaklar gelinliğe set yerinede bilezik olsun madem dedi nişanlım 5 bilezik 1inci set alcaklar yani çok işleri var daha çooooooook gelin almak kolaymı

sağol canım :KK9:
o altınları kullanır mıyım bilmiyorum ama :KK9:
heee unuttum ben birtanesini bigün taktım :))) onlara bohça götürürken birtanesini takmıştım jest olsun diye :)
[/QUOTE]

ohh iyi yapmıssın :KK34:

öylesine sordum tatlım hanı bıde seyı merak ettım su takılır bu takılır dıe bsy varmı acaba dıe

öyle bişey yok canım ya bizimkilerde ailecek 6 bilezik 1 set alınırmış dayıları teyzeleri falan gelinlerine öyle almışlar ama nekadara güçleri yetiyosa onu alırlar bence heleki altın bukadar pahalıyken

öylesine sordum tatlım hanı bıde seyı merak ettım su takılır bu takılır dıe bsy varmı acaba dıe

yok canım benim, öyle o takılır bu takılır, sana kabul edersen eğer bir abla tavsiyesi olsun benden
o konulara takılmamaya çalış, ne taktığının ne takılmadığının inan hiç önemi yok, sana insan gibi sevgiyle yaklaşılmadıktan sen mutlu olmadıktan sonra
hele ki buralarda bazı konularda okuyorum, yok onu taktı da bunu takmadı da rezil oldum da falan filan :KK20::KK20:
sana söyleyecek birileri çıkarsa da hiç duyma boşver, alyansınızı takın da, başka da gönlünden kopan biri olursa takarlar bişeyler :KK70:

anladım canım biz hiç konuşmadık öyle şeyleri bizde genelde düğünde takılıo altın falan..ama istemedik istemeyisde öyle üç beş diye..zaten o bir tane kelepçeyi bile nişandan sonra çıkardım sonra hiç takmadım

kızlarr selam ben geldım kusurabakmayın cıktım demın telefom görsmelerı ancak bıttı:KK1:

ben bı bakıyım neler konusmusunuz konuya hemen gırıs yapacam sonra:KK61:

banada sordu kayınvalidem bilmemki dedim onlarda karar vermişler gittik alyans aldık tektaş aldık bide tamtur çok istiyodum işanlım onuda alalım dedi bide normal bilezik gibi ama baya kalın olanından söz bileziği aldılar kelepçe alalım dedi kayınvalidecim ben istemedim normal bilezik olsun dedim oda madem kalın alalım dedi sonra nişana geldiler 2 tane daha kalın bileziğin bi incesinden almışlar sağolsunlar düğündede daha takcaklarmış bi set 3 bilezik daha alalım dediler altın set istemiyorum dedim inci set alcaklar gelinliğe set yerinede bilezik olsun madem dedi nişanlım 5 bilezik 1inci set alcaklar yani çok işleri var daha çooooooook gelin almak kolaymı

zordur almak bizden kızı diyosun yaniii :KK68:
:KK9::KK9:

zordur almak bizden kızı diyosun yaniii :KK68:

yok be canım ne zoru bişey almasada ben gidicem ona ama ev almak istiyoruz 1 2 yıl içinde o yüzden nekeadar altın olursa ozaman karımıza olcak diye nişanlım yapıyo işte yoksa bi gümüş alyans alsada benim için farketmezdi birikimyani bizimkisi geleceğe yatırım

yok be canım ne zoru bişey almasada ben gidicem ona ama ev almak istiyoruz 1 2 yıl içinde o yüzden nekeadar altın olursa ozaman karımıza olcak diye nişanlım yapıyo işte yoksa bi gümüş alyans alsada benim için farketmezdi birikimyani bizimkisi geleceğe yatırım

e iyi bişey yapıyosunuz o vakit, hele ki şu zamanda altına yatırım en güzeli
benim 4 sene önce 190tl ye aldığım cumhurşyet şimdi oldu 660tl, hatta geçen haftaya kadar 730a çıkmıştı
düşün yani
orta ve uzun vadede birikimleri altın yapmak en mantıklısı zaten, tebrik ederim canım:nazar:

e iyi bişey yapıyosunuz o vakit, hele ki şu zamanda altına yatırım en güzeli
benim 4 sene önce 190tl ye aldığım cumhurşyet şimdi oldu 660tl, hatta geçen haftaya kadar 730a çıkmıştı
düşün yani
orta ve uzun vadede birikimleri altın yapmak en mantıklısı zaten, tebrik ederim canım:nazar:

aynen canım ya bende 750ye bi bilezik almıştım şimdi 1750olmuş amaç yatırım yani takmam zaten hiç sanmam anca düğünde kayınvalidecimin gününde :21::21:falan

cok cok tsk canımcım:KK71::KK71:

ılk merak ettıgım sey konyada bıldıgın kuaför gelın bası veya topuz yapan ıyı bır yer

ıkncısı gelınlık veya nısanlık ıcın konyanın en meshur yerı neresı bunların ıkısı bana cok lazım:KK61:

banada çok lazım bunlar banada:KK1:
kusura bakmayın pat diye girdim ama beni de alın aranıza

banada çok lazım bunlar banada:KK1:
kusura bakmayın pat diye girdim ama beni de alın aranıza
ojjgeldin şeker :KK71:
kaykılın kızlar kenara, yeni hatun geldi :KK9:

neyseee, hatunlar size doyum olmaz, yarın görüşünceye dek esen kalın, hoşçakalın, sevgiyle kalın...

X