selam cannlar ben geldim hemen konuya dalayımperş.yada cuma hamam cumartesi kına gecesi .pazar baloo
benim ikisi farklı şehirde olacağı için kına gecemde de belki gelinlik giyerim diye düşünüyorum,kirlenirse falan gelinliğim diye kuru temizlemesi falan dedim belki,off ne biliim ne zor işlermiş
hoşgeldın cnmmm mantıklı evet ama cumrtesı kınada yorulcaz ertesı gun dugunde yorulcaz ohooooooooooooooooo
yelizcim nişanlım nikahın düğünde olmasını istiyor,bende nikahı İstanbul'da yapmayı düşünmüştüm ama
ertesi gün bol bol dinleniriz artıkın
ben 3 gün gibi düşünüyorum canım, o kadar oynamaya kolumu bacağımı kaldıramam ben, bi de üstüne düğündü nikahtıkızlar kına gecenizle düğününüz arasında kaç gün olacak,1 hafta çok mu uzun süre..
ben 3 gün gibi düşünüyorum canım, o kadar oynamaya kolumu bacağımı kaldıramam ben, bi de üstüne düğündü nikahtı
ooyyy yok 3 gün anca paklar beni
dinlenir miyiz sence hahahahhaaha
bi girsek evimize bi kapatsak kapımızı yorgunluk hiç umrumdaa deill pazarteside yorulabilirimbiz nişanlımla kolay gelmedik buralara kadar o yüsden tek istediğim evimize girip kapıyı kapatmak :
bi girsek evimize bi kapatsak kapımızı yorgunluk hiç umrumdaa deill pazarteside yorulabilirimbiz nişanlımla kolay gelmedik buralara kadar o yüsden tek istediğim evimize girip kapıyı kapatmak :69:
güzel ifade...
evimize girip kapıyı kapatalım..
inşallah canım hayırlısıyla
kızlar bu yaz gelcekmı acaba ya sankı zaman cok yavas gecıomus gıbıme gelıo bole bekledıkce:44:
kızlar bu yaz gelcekmı acaba ya sankı zaman cok yavas gecıomus gıbıme gelıo bole bekledıkce:44:
nişanlımla her o yoldan geçişimizde muhakkak evimize uğruorus boş eve dolanıp dolanıp çıkıorusbazende arabayı park edip apartmanın önündee öylee evimizi izliyoruzz
şimdi gün sayınca, özellikle bekleyince falan zor geçer, ondan öyle geliyo canım
ama bak eylül de bitti, geldik ekime
ekimi sayma, birlikte burda sohbet muhabbet geçiririz artık, bu yılın bitmesine 2 ay kalıcak, ve iki ay da kış ayları,
günler kısacık oluyo vs vs geçicek canım benim geçicekbak nasıl inandırmışım kendimi ben
önce kış gelsinnnnnnnnnnnnnnnnn askerime kavuşayım