2012' de yazın evlenecekler

:KK31: benim ikisi farklı şehirde olacağı için kına gecemde de belki gelinlik giyerim diye düşünüyorum,kirlenirse falan gelinliğim diye kuru temizlemesi falan dedim belki,off ne biliim ne zor işlermiş:KK1:

benımde farklı sehırde tatlım nıkahım kınam hamam konyada olck dugun ıstanbulda olcak gelınlıgı sadece nıkahta gıycem benım akrabalarım nıkahta gorcekler yanı gelınlıkle.Ama sen kınada gıycem kırlenır dersen o ayrı

yelizcim nişanlım nikahın düğünde olmasını istiyor,bende nikahı İstanbul'da yapmayı düşünmüştüm ama:KK31:

kızlar kına gecenizle düğününüz arasında kaç gün olacak,1 hafta çok mu uzun süre..
ben 3 gün gibi düşünüyorum canım, o kadar oynamaya kolumu bacağımı kaldıramam ben, bi de üstüne düğündü nikahtı
ooyyy yok 3 gün anca paklar beni :KK9:

bi girsek evimize bi kapatsak kapımızı yorgunluk hiç umrumdaa deill pazarteside yorulabilirim :KK9::KK9: biz nişanlımla kolay gelmedik buralara kadar o yüsden tek istediğim evimize girip kapıyı kapatmak ::KK69:

inşallah canım inşallah...hem çok yorulacak zamanımız olacak değil mi?:KK1::KK17:

bi girsek evimize bi kapatsak kapımızı yorgunluk hiç umrumdaa deill pazarteside yorulabilirim :KK9::KK9: biz nişanlımla kolay gelmedik buralara kadar o yüsden tek istediğim evimize girip kapıyı kapatmak :69:

güzel ifade...
evimize girip kapıyı kapatalım..:KK16:
inşallah canım hayırlısıyla :KK70:

nişanlımla her o yoldan geçişimizde muhakkak evimize uğruorus boş eve dolanıp dolanıp çıkıorus :KK1: bazende arabayı park edip apartmanın önündee öylee evimizi izliyoruzz :KK31::KK31:

kızlar bu yaz gelcekmı acaba ya sankı zaman cok yavas gecıomus gıbıme gelıo bole bekledıkce:44:

şimdi gün sayınca, özellikle bekleyince falan zor geçer, ondan öyle geliyo canım
ama bak eylül de bitti, geldik ekime
ekimi sayma, birlikte burda sohbet muhabbet geçiririz artık, bu yılın bitmesine 2 ay kalıcak, ve iki ay da kış ayları,
günler kısacık oluyo vs vs geçicek canım benim geçicek :KK9::KK9::KK9::KK9: bak nasıl inandırmışım kendimi ben :KK60:

şimdi gün sayınca, özellikle bekleyince falan zor geçer, ondan öyle geliyo canım
ama bak eylül de bitti, geldik ekime
ekimi sayma, birlikte burda sohbet muhabbet geçiririz artık, bu yılın bitmesine 2 ay kalıcak, ve iki ay da kış ayları,
günler kısacık oluyo vs vs geçicek canım benim geçicek :KK9::KK9::KK9::KK9: bak nasıl inandırmışım kendimi ben :KK60:

canım çok pozitifsin ya maşallah:nazar:
sabahtan beri neşe saçıyorsun zaten:KK66:

X