canım ütü-ütü masası-tost mak-bardak tk hariç çeyiz olarak tamam sayılırım.
bunları da almıyorum özellikle, hem yeni bişey çıkarsa onu alırım diye hem de bana hediye almak isteyen yakınlarım var, onlara havale ederim bunları belki :)))
Ivır zıvır ıncık cıncık küçük şeylerimi düğüne çok yakın alıcam
Beyaz eşya ve mobilyalarımızı da evimiz alınınca benimkiyle bakıp beğenip alıcaz inş.
cok cok tsk canımcım
ılk merak ettıgım sey konyada bıldıgın kuaför gelın bası veya topuz yapan ıyı bır yer
ıkncısı gelınlık veya nısanlık ıcın konyanın en meshur yerı neresı bunların ıkısı bana cok lazım
yeliz sen konyalı mısıınn? sultan kız sen de oraya mı gelin gidiyosuunn?:26:
yeliz sen konyalı mısıınn? sultan kız sen de oraya mı gelin gidiyosuunn?:26:
evet canım en güzeli öyle :)oooo sen tamamsın masllahhh ıyı dusunmusun canım annemde öyle dıyor en yenı cıkanlarıda gör hangısı ıcıne sınerse onu al sonra
keske bekleseydım deme dıyor. bencede ıyı fıkır yakınlarına ıyılık yaparsın hedıye secımı cok zor onlarında kolayına gelır.
nerde oturacaksınız evlenıınce?
oojjjgeldiinnHu hu ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen de ojjgeldiinnbende geldim kızlar azcık dışarı çıktım çaybahçesine..
hosgeldınız kızlar nasılsınız
cagla,sedosh hosgeldınız şekerler
evet canım en güzeli öyle :)
üsküdar da oturucaz inş. şekercim, yani karşıya taşınmak durumundayım, avrupa yakasındayım şuan :26:
oojjjgeldiinn
sen de ojjgeldiinn
takılıyorum kuşum, sor tabi :))yok canım ne özelı kız kıza özelmı olurmus
evet ya ben konyaya gıdecem gelın
normalde soyumuz konya.
bıraz konya halkımız muhafazakar benımde hıc alakam yoktur :44:
ınsallah alısabılırım.
Hoşbuldukkkkkkkkkkk kızlaaaaaaaaaaaar :124::124::124: sedoşcum sende hoşgeldin. eeeeee nasılsınız ben düşünmekteyim çeyizime ne alayım diye ama bılıyosunuz ben çalışmıyorum kızlar kpss hazrlnmaya başlıycam yani paracıklar anneciğimle babamdan çıkıyoro yuzden az ara vereyım.bugün mikro dalgam alındı güzel baya halamda kullanıyorçok memnun.Çalşan bayanlar için çok ideal.
Hoşbuldukkkkkkkkkkk kızlaaaaaaaaaaaar :124::124::124: sedoşcum sende hoşgeldin. eeeeee nasılsınız ben düşünmekteyim çeyizime ne alayım diye ama bılıyosunuz ben çalışmıyorum kızlar kpss hazrlnmaya başlıycam yani paracıklar anneciğimle babamdan çıkıyoro yuzden az ara vereyım.bugün mikro dalgam alındı güzel baya halamda kullanıyorçok memnun.Çalşan bayanlar için çok ideal.
inş bi an önce arar sedoşcum askerin kısa dönemmiydi?Şafağnız kaç?
saol cnm aminoh güle güle kullan, bir eksiğin daha tamamlanmış, annecinle babacığının keseleri dolu olsun
Kimi zararlı diyor tabiki zararıda vardır ama ne biliyim işte pratiklik cnmgüle güle kullan canım,bizde evde kullanıyoruz mikrodalga,annem çalışan bayandı senelerdir çok işine yaradı.bende evime alacağım galiba ama belki evlendikten sonra.
oh maşallahinşallah canım yaa.. evet kısa dönem şafak 111
güle güle kullan tatlım.