2012' de yazın evlenecekler

oooo sen tamamsın masllahhh ıyı dusunmusun canım annemde öyle dıyor en yenı cıkanlarıda gör hangısı ıcıne sınerse onu al sonra

keske bekleseydım deme dıyor. bencede ıyı fıkır yakınlarına ıyılık yaparsın hedıye secımı cok zor onlarında kolayına gelır.

nerde oturacaksınız evlenıınce?

canım kuafor olarak benım kuaforumu solerım yada ayrıca en unlu kuaforlerı ertan gurpınar,hulusi,bayram bal bunlara gozun kapalı gıdebılırsın canım ama makyajınıkuafore yaptırma derım ben benım gıttıgm bı guzellık salonu var orayı onerırım s&s dıe cok temız ısını tıtızlıkle yapan bı yer.Gelinlik içinde tatlım bı carsı gıbı bı yer orda bır suru gelınclıkcı var ama hıc oradan alan bırını duymadım ve aldıkları gelınlıklerıde gormedım sadece moda ulgen ve madam burcu dan alanları gordum mukemmeldı gelınlıklerı ve cok guzel ılgılenıolar tatlım

yeliz sen konyalı mısıınn? sultan kız sen de oraya mı gelin gidiyosuunn?:26:

yok canım ne özelı kız kıza özelmı olurmus

evet ya ben konyaya gıdecem gelın

normalde soyumuz konya.

bıraz konya halkımız muhafazakar benımde hıc alakam yoktur :44:

ınsallah alısabılırım.

evet canım en güzeli öyle :)

üsküdar da oturucaz inş. şekercim, yani karşıya taşınmak durumundayım, avrupa yakasındayım şuan :26:

Hu hu ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oojjjgeldiinn

bende geldim kızlar azcık dışarı çıktım çaybahçesine..
sen de ojjgeldiinn

Hoşbuldukkkkkkkkkkk kızlaaaaaaaaaaaar :124::124::124: sedoşcum sende hoşgeldin. eeeeee nasılsınız ben düşünmekteyim çeyizime ne alayım diye ama bılıyosunuz ben çalışmıyorum kızlar kpss hazrlnmaya başlıycam yani paracıklar anneciğimle babamdan çıkıyor o yuzden az ara vereyım.bugün mikro dalgam alındı güzel baya halamda kullanıyorçok memnun.Çalşan bayanlar için çok ideal.

takılıyorum kuşum, sor tabi :))
ya canım öyle aslında oralar öyle bilinir ama artık her yer almış yürümüş valla ne diyeyim
hatta anadoludaki memleketlerine giden bazı arkadaşlar diyorlarki oralar istanbulu geçmiş
ben bilemem tabi hiç gitmedim ama alışırsın güzelim
ben istanbuldayım, gayet de rahat bi şehirdeyim ama ben de muhafazakar yaşamayı tercih ediyorum mesela
yani insan nerede nasıl istiyorsa öyle yaşıyor artık bu zamanda, sen de sıkıntı yaşamazsın inş.

oh güle güle kullan, bir eksiğin daha tamamlanmış, annecinle babacığının keseleri dolu olsun

güle güle kullan canım,bizde evde kullanıyoruz mikrodalga,annem çalışan bayandı senelerdir çok işine yaradı.bende evime alacağım galiba ama belki evlendikten sonra.

güle güle kullan tatlım.

oh güle güle kullan, bir eksiğin daha tamamlanmış, annecinle babacığının keseleri dolu olsun
saol cnm amin
güle güle kullan canım,bizde evde kullanıyoruz mikrodalga,annem çalışan bayandı senelerdir çok işine yaradı.bende evime alacağım galiba ama belki evlendikten sonra.
Kimi zararlı diyor tabiki zararıda vardır ama ne biliyim işte pratiklik cnm
inşallah canım yaa.. evet kısa dönem şafak 111
oh maşallah
güle güle kullan tatlım.

teşekkürler yelizciiiiiiik

kızlaaaaaaaaaaar sabahtan beri nişanımızdaki ilk giriş müziğimizi dinliyorummmmmmmm ebru gündeş Evvvvvvvvvvvvvet söylüyorum, evvvvvvet istiyorum,
... Evvvvvvvvet seviyorum aşığım sana.
Evvvvvvvvet söylüyorum, evet istiyorum,
Evvvvvvvet seviyorum aşığım sana'''''. =))))))) Harikaaaaaaaydı herşey ah ah darısı düğüne hepimizin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…