- 20 Eylül 2009
- 359
- 1
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş kızlar bıran once gecer hep bırlıkte gecırırız
sağol canım, ben genelde böyleyimdir, güzel düşünmeye, meseleye iyi tarafından bakmayı tercih ederimcanım çok pozitifsin ya maşallah
sabahtan beri neşe saçıyorsun zaten
sağlıkla, bütün vatan evlatlarımızı Rabbim sevdiklerine kavuştursun inşallahtabi ki canım o öncelikli istek,inşallah hayırlısıyla kavuşalım askerlerimize
çeyizciklerim bi gelseydi günde elli kere aç yerleştir derken zaman geçerdi :97:
çeyizciklerim bi gelseydi günde elli kere aç yerleştir derken zaman geçerdi :97:
bende evde neresi uygunsa tıkıştırdım hepsini,şimdide ne aldım ne ettim hatırlamıyorum,hatırladıklarımın internetten resimlerini buldum,bilgisayardan her gün bakıyorum,ayy ne zaman kullanıcam sizi ya diyip konuşuyorum çeyizlerimle:90:
sağol canım, ben genelde böyleyimdir, güzel düşünmeye, meseleye iyi tarafından bakmayı tercih ederim
sağlıkla, bütün vatan evlatlarımızı Rabbim sevdiklerine kavuştursun inşallah
hahhahahaa hiç birimiz normal değil miyiz ne
doğal antidepresanım var diyorsun yani,maşallaaaah canım:87:
evet inşallah,amin canım yaa,inş.hayırlısıyla herkes kavuşsun sevdiceklerine
dün bütün gece rüyamda pasta tabaklarıyla yemek takımlarıyla uğraşıp durdum dün akşam alırken o kadar kaptırmışımki kendimi bilinç altıma yer etmeyi bırak bildiğin yuva kurmuşlar
tabi ki canım o öncelikli istek,inşallah hayırlısıyla kavuşalım askerlerimize
dün bütün gece rüyamda pasta tabaklarıyla yemek takımlarıyla uğraşıp durdum dün akşam alırken o kadar kaptırmışımki kendimi bilinç altıma yer etmeyi bırak bildiğin yuva kurmuşlar
canım benim ufak şeyleri problem olarak görmemeye alıştım Allah ın izniyle
çünkü beterin beteri var, insanlar ne büyük dertlerle uğraşıyo bunları da görüyorum
o yüzden çook büyük bir dertle karşılaşmadığım müddetçe çok mutsuz olmamaya gayret ediyorum, yani sürekli bir şükür halinde kalmaya çalışıyorum
Allah a çok şükür de ailemle huzurum yerinde, arkadaşlarımı seviyorum, akrabalarımla çekirdek aile gibiyiz, yeni ailemle birbirimize bayılıyoruz, Rabbim herkese böyle mutluluklar versin..
ne güsel canım yaa,maşallah maşallah öle herkese anlatma,gözü kalır milletin
çok hoşsun canım yaaa,inş.hayırlısıyla kullandığın ve kullanacağımız günlerde gelsin hemencik
oy ne güzeelll, hafta sonu mu geliyodu yeni ciciler?