2012' de yazın evlenecekler

belki zararlıdır mikrodalga ama ne bileyim biz kaç senedir kullanıyoruz,gerçekten acayip pratik,iyi yapmışsın almakla..

belki zararlıdır mikrodalga ama ne bileyim biz kaç senedir kullanıyoruz,gerçekten acayip pratik,iyi yapmışsın almakla..

canım mikrodalga çalışırken yakınına 1 metreden fazla yaklaşmamak lazım, radyasyon yayıyor ya
onun haricinde yiyeceğe bir zarar vermiyor diye okumuştum
yani dikkatli kullanırsan bir sakıncası yokmuş:KK56:

canım mikrodalga çalışırken yakınına 1 metreden fazla yaklaşmamak lazım, radyasyon yayıyor ya
onun haricinde yiyeceğe bir zarar vermiyor diye okumuştum
yani dikkatli kullanırsan bir sakıncası yokmuş:KK56:

hımm bılmıyorum bak bunu sagol seker bısy ogrettın bana

o zaman iyiymiş kızlar valla iyikide alınmış bi eksiğim daha kalktı en azından ortadan.Fakat arçelik halam baya memnun o yüzden arçelik alındı beyaz eşyalara karar veremedım.Bosch olabilir.

ne demek canımm, biz de evde kullanıyoruz da o yüzden araştırmıştım
hakkaten ciddi kolaylık
buzluktan çıkan şeyi 2 dk da çözdürmenin başka yolu yok çünkü :KK55:

mıkroyu bende kullanıorumda ben ıcındekı yemegede manyetık dalgasıyla etkılıo dıye bılıyordum ama etkılemıyormus

mıkroyu bende kullanıorumda ben ıcındekı yemegede manyetık dalgasıyla etkılıo dıye bılıyordum ama etkılemıyormus

o konu muallak aslında canım, ama okuduğum yazıları kefeye vurursam yiyeceğe birşey yapmıyor diyen yazılar daha fazlaydı :26:

selam cannlar ben geldim hemen konuya dalayım :KK1: perş.yada cuma hamam:KK76: cumartesi kına gecesi:KK64:.pazar baloo :KK66:

:KK31: benim ikisi farklı şehirde olacağı için kına gecemde de belki gelinlik giyerim diye düşünüyorum,kirlenirse falan gelinliğim diye kuru temizlemesi falan dedim belki,off ne biliim ne zor işlermiş:KK1:

bnmde ole canm aynıyız yanı kınamdada gelınlık gıycem cnku memlektmdekıler goremıck gelnlık gıymessm benı ama kuru temzlemecıde elını cabk tutuwersn bı zahmet 1 hafta bana ters :KK70: zaten ramaznda 7. ayın 20 sndeyms bnm hazıran sonu faln olck dugun balayına zamn kalsn

pazar günü düğünleri sanki daha sönük geçiyor gelenler açısından yani yarın iş var falan diye gelmezler vs.,cumartesi düğün olsun diye düşünüyoruz.
o zaman kına perş.akşamı olsa iş çıkışı zor olmaz mı herkesin gelip gitmesi falan:KK31:

X