benim annemde siyah olmaz ne o öyle yeni gelin evine iç karartıcı diyo koyu mor alabilirsin yada kahve ben gri almak istiyorum mesela çünkü mor günlük aldım
kızlar mrb yatak ortusu alıcm ama nasıl olsn cok karrsızım yaa yatk odam byaz olck bn koyu renk dusunuorum msela sıyh ama annmde sıyah ne o dıosız nasıl aldınız
hemmmn bakcm cnm smdı bn dha pek bısı almadm masllh sen hızlı gdıosun :dcanım bende odamızın mobilyalarını beyaz düşünüyorum,tülleri,yatak örtüsünü,aksesuarları vs. pembe düşünüyorum ve öyle aldım.çeyiz topiğimde yatak örtüm var günlük olan,bir de ilk gün için ve ev görmeye gelirlerse falan diye gelin yatak örtülerinden aldım ama çok kabarık sevmediğim için dantel ağırlıklı azcık kenarlarında fırfır var.
heee pardon canım yaama gasoline cim benim sevgilimin işi hazır Allah kısmet ederse evlenrken ev araba derdimizde olmayacak.... yani ilk etapte evlnrken ben kpss den çıkmış olurum daha snra başvurulara devam... inş. evlenmeden girerim bi bankaya falanda babamda kızmazama işe giremezsem çukurova ünide yüksek lisansa başlayacağım... adanaya gelin gidiorum ben :)
bak bana, ordan oraya koşturuyorum, idare etmeye çalışıyorum kaç tane topiğiya kızlar ya 2012 topiğindeyim bi süüredir ama sizin topikte çok canlı yetişemiyorum yaaaaaaaaaaaaa
o kocaman gelin gibi şeylerden alma bence, çünkü onu 1 sericeksin, 2 sericeksin, sonra napıcam ben bunu diceksin büyük ihtimalle :26:kızlar mrb yatak ortusu alıcm ama nasıl olsn cok karrsızım yaa yatk odam byaz olck bn koyu renk dusunuorum msela sıyh ama annmde sıyah ne o dıosız nasıl aldınız
hemmmn bakcm cnm smdı bn dha pek bısı almadm masllh sen hızlı gdıosun :d
bnde dıorum acaba krem mı alsam yada kırık beyaz faln ne zormus bu ceyz yaa bn daha gnluk almadım
yelizcim seninkide çok güzelmiş fikrim değişti sankim:2:bitanede böyle fırfırlı kremmi alsam ne
canım ya konuyla alakasız ama nickinin altında yazan tarih ilişkinizin başlama tarihi mi canım?
olsun canım sor ya alakasız olsun boşverrr evet canım başlama tarihi 24.02.2004 salı benim doğum günümde salı nişanlımında salı hatta biz düğünüde salı yapalım diyoruz hatta ben iyice abatıp çocuk olcağı zaman sezeryan olsun salı olsun diyorum ama salı sallanmasın sonra...ay ne çok anlattım ya sıkmayayım senide:44:
çok güselmiş,denk düşmüş Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inş.
Bizimde 18.02.2006 ondan dikkatimi çekti.Şubatta aşk başkadır
evet canım evet şubatta aşk harbiden başka hayatımın aşkını verdi bana şubat sanada öyle olmuş baksana 5 yılı geride bırakmışınız sizde
eee canlarrr kim nerede nasıl napıyor ?
valla haberleri izleyerek,pcde takılıyorum canım..sen napıyorsun?
ssedoshh:
canım kpss a kadro için hazırlanacağım ben de bakalım paunlar epey yüksek wala napcam blmiorum....
gasoline:
wala detaya girdik maşallah ev tertemiz oldu beni değil evi alacklar mübarek
sultan90:
kuzum benm sabret çabucak geçecek inş.bizim düğünde ramazan bayrmndan snra olur herhlde... gerçi babam işe başlamadan olmaz dio ama vermezse kaçacğım artık aaaaaaaaaaa