ya kızlar ya 2012 topiğindeyim bi süüredir ama sizin topikte çok canlı yetişemiyorum yaaaaaaaaaaaaa
ayyy inşallah canım ne güzel olurr bende sizin aranıza katılırımm
kızlar mrb yatak ortusu alıcm ama nasıl olsn cok karrsızım yaa yatk odam byaz olck bn koyu renk dusunuorum msela sıyh ama annmde sıyah ne o dıosız nasıl aldınız
canım nasıl bsy dusunuosun mesela bole kabarık tullu falanmı sade şık bsymı
ben english home dan aldım sade benımkı sadece seylerı sevdıgım ıcın
kızlar düşünün 2 sene sonra anneler topiğinde olup görüşüomuşuz aaaaaaaa kız ssedoshh sultan90 ya da gasoline nasl gidio hamilelik falan die
sultanım bır gunu daha yedınız bakalım
senın heyecan doruktadır ne guzel ıyı haberlerını beklıyoruz hemen haber ver bıze meraklandırma
hey maşşalllaaahhvalla kızlar 3 gun ıcınde 2012 de evelenecekler topıgıne 2000den fazla arkadas tıklamısbende sasırdım
gazete okur gıbı ne yazılmıs tek tek okuyorum bende gırmedıgım zaman masallahımız var konu konuyu acıyor
ooo tarif ettiğin şey tam benlik galiba, güzel güpür dantellerden minik minik incilerlele falan çok şık oluurrannem bana yaptırıyor ama cok şıkk kabarık degıl tulde hıc yok kendım tarıf ettım bayana
cok zarıf dantel var ustunde de ıncıler var sade ama cok hoşş fırfırlı felan degıl
ben örtu felan hıc ıstememıstım annem olmaz dedı ılla şartmıs adetler olunca özellıkle beyaz yatak takımı olması şartmıs ılk gece
anlıcagan canım benım de krem uc hatta herseyın krem dıyım
sende annenı kırma nasılsa evlendıkten sonra ıstedıgını alırsın
ben de teyzeyiimm, 2 yeğenim var ve onalra bayılıyoruummamanınnnn cocukkızlar ben anne degılde teyze olmayı pekk sevıyorum
dusununce tuhafıma gıdıyor daha annemler bana cocuk muamelsı yaparken benım kendı cocugum olacak :44:
hey maşşalllaaahho kadar kişi merak edip bakmış hee, vay bee
ooo tarif ettiğin şey tam benlik galiba, güzel güpür dantellerden minik minik incilerlele falan çok şık oluurr
güle güle ser inşallahh , bittiğinde sana gelince de resim koy mutlaka hee
topic sahibi olarak ekstra sorumlulukların var bak ona göre, herşeyin resmini herkesten önce sen koyucaksın, anlaştık?
ben de teyzeyiimm, 2 yeğenim var ve onalra bayılıyoruumm
yok kııızzzallah bagıslasın
hehe sen cocukları sevıyorsun anlasılan bebiş gelır hemen dugunden sonra
sonra baslasın uykusuz geceler abooww
bu topic tum evlenecek olan kızların hem benım cok sansım yok eklemeye. benım ceyızlerım turkıyede :44:
ama ıkı ay sonra turkıyeye gıdecem ınsallah ozaman hepsının resımlerını ceker koyarım buraya ayy super olur
yok kııızzz
bebiş severim de hemen öyle düğünden sonra aman diyim :18:
eğer yaşım 30 olmasa en az 2 sene çocuk yapmak istemezdim de, aaah ahh şu biyolojik saatin gözü kör olsun
onca sene bekledim, aşkımla yaşamanın tadına varmam lazım önce
sen eğer markalarını falan hatırlıyorsan bir kısmının internetten resmini bulup koyarsın, kalanını dediğin gibi buraya gelince koyarsın, bakarız biz de
ayyy yelızcımmm sen tam benlıksın vallazevkıne hayranım
sagol bıtanem begendıgıne sevındım zevklerımızz ortakmıs
sağol canım beniimmaynen bende en az bır uc dört sene beklemeyı dusunuyorum
konusu acıldıgında bıle bır daraltı gelıyor
en ıyısı sevdıcegınle gez toz yasayamadıklarınızı yasayınondan sonra dunylar tatlısı annesı olursun
canım benım benım hıc bırseyım yok dantel harıc..
ınternetten ıstedıklerımı buldum kafamda nasıl bı ev ıstedıgımı cızdım tek sorun zaman cok kısıtlı olacak benım ıcın..
halıdan perdeye
panodan lambalara mutfak esyasından tabak canaga catal bıcak gelınlık kına elbısesı
hepsıı dugunden bır ay önce alınacak ben bu kadar ınce ıs oldugunu dusunmuyordumkı.
herseyı annem halleder sanıyordum ama öyle degılmıs off ya benım nıye ceyızım yok sımdı
aynen canım gule gule kullan hepsını
yelız canım ben sana bıkac sey soracaktım vaktın varmı azıcık?
sağol canım beniimm
canım eğer kafanda netleştirirsen, neler alacağını bilirsen eğer hiç sıkıntı yapma, 1 ayda gerçekten halledersin
en azından neleri istediğine karar ver, alması birkaç gün bilemedin 1 ay sürer
özelse biz çıkalımaynen canım gule gule kullan hepsını
yelız canım ben sana bıkac sey soracaktım vaktın varmı azıcık?
öyle öyle hersey net kafamda ınsallah dedıgın gıbı olur
senın herseyın tamammi yoksa eksiklerin varmı?
sor tabı kuşum ya sabahaaaaa kadaarrr burdayım ben ıstedıgnı sorabılırsın
cok cok tsk canımcım
ılk merak ettıgım sey konyada bıldıgın kuaför gelın bası veya topuz yapan ıyı bır yer
ıkncısı gelınlık veya nısanlık ıcın konyanın en meshur yerı neresı bunların ıkısı bana cok lazım