2012' de yazın evlenecekler

ya kızlar ya 2012 topiğindeyim bi süüredir ama sizin topikte çok canlı yetişemiyorum yaaaaaaaaaaaaa

valla kızlar 3 gun ıcınde 2012 de evelenecekler topıgıne 2000den fazla arkadas tıklamıs bende sasırdım

gazete okur gıbı ne yazılmıs tek tek okuyorum bende gırmedıgım zaman masallahımız var konu konuyu acıyor

kızlar mrb yatak ortusu alıcm ama nasıl olsn cok karrsızım yaa yatk odam byaz olck bn koyu renk dusunuorum msela sıyh ama annmde sıyah ne o dıo sız nasıl aldınız

annem bana yaptırıyor ama cok şıkk kabarık degıl tulde hıc yok kendım tarıf ettım bayana

cok zarıf dantel var ustunde de ıncıler var sade ama cok hoşş fırfırlı felan degıl

ben örtu felan hıc ıstememıstım annem olmaz dedı ılla şartmıs adetler olunca özellıkle beyaz yatak takımı olması şartmıs ılk gece

anlıcagan canım benım de krem uc hatta herseyın krem dıyım

sende annenı kırma nasılsa evlendıkten sonra ıstedıgını alırsın

kızlar düşünün 2 sene sonra anneler topiğinde olup görüşüomuşuz aaaaaaaa kız ssedoshh sultan90 ya da gasoline nasl gidio hamilelik falan die

amanınnnn cocuk kızlar ben anne degılde teyze olmayı pekk sevıyorum

dusununce tuhafıma gıdıyor daha annemler bana cocuk muamelsı yaparken benım kendı cocugum olacak :44:

sultanım bır gunu daha yedınız bakalım
senın heyecan doruktadır ne guzel ıyı haberlerını beklıyoruz hemen haber ver bıze meraklandırma

aynen öyle yelızım

bende heycanla beklıyorum suan gelmıslerdır bakalım ne oluyor ne bıtıyor telefonlar gelır bırazdan

kımsecıkler yokmu neler kaynatmıssınız sız böyle bende yoktum

ama benden kacmaz hepsını tekk tek okudum

secımlerınız cok guzel gule gule kullanın kızlar

hey maşşalllaaahh o kadar kişi merak edip bakmış hee, vay bee

ooo tarif ettiğin şey tam benlik galiba, güzel güpür dantellerden minik minik incilerlele falan çok şık oluurr
güle güle ser inşallahh , bittiğinde sana gelince de resim koy mutlaka hee
topic sahibi olarak ekstra sorumlulukların var bak ona göre, herşeyin resmini herkesten önce sen koyucaksın, anlaştık?

amanınnnn cocuk kızlar ben anne degılde teyze olmayı pekk sevıyorum

dusununce tuhafıma gıdıyor daha annemler bana cocuk muamelsı yaparken benım kendı cocugum olacak :44:
ben de teyzeyiimm, 2 yeğenim var ve onalra bayılıyoruumm

allah bagıslasın

hehe sen cocukları sevıyorsun anlasılan bebiş gelır hemen dugunden sonra

sonra baslasın uykusuz geceler abooww

bu topic tum evlenecek olan kızların hem benım cok sansım yok eklemeye. benım ceyızlerım turkıyede :44:

ama ıkı ay sonra turkıyeye gıdecem ınsallah ozaman hepsının resımlerını ceker koyarım buraya ayy super olur

Son düzenleme:
yok kııızzz
bebiş severim de hemen öyle düğünden sonra aman diyim :18:
eğer yaşım 30 olmasa en az 2 sene çocuk yapmak istemezdim de, aaah ahh şu biyolojik saatin gözü kör olsun
onca sene bekledim, aşkımla yaşamanın tadına varmam lazım önce
sen eğer markalarını falan hatırlıyorsan bir kısmının internetten resmini bulup koyarsın, kalanını dediğin gibi buraya gelince koyarsın, bakarız biz de

aynen bende en az bır uc dört sene beklemeyı dusunuyorum

konusu acıldıgında bıle bır daraltı gelıyor

en ıyısı sevdıcegınle gez toz yasayamadıklarınızı yasayın ondan sonra dunylar tatlısı annesı olursun

canım benım benım hıc bırseyım yok dantel harıc..

ınternetten ıstedıklerımı buldum kafamda nasıl bı ev ıstedıgımı cızdım tek sorun zaman cok kısıtlı olacak benım ıcın..

halıdan perdeye

panodan lambalara mutfak esyasından tabak canaga catal bıcak gelınlık kına elbısesı

hepsıı dugunden bır ay önce alınacak ben bu kadar ınce ıs oldugunu dusunmuyordumkı.

herseyı annem halleder sanıyordum ama öyle degılmıs off ya benım nıye ceyızım yok sımdı

Son düzenleme:
sağol canım beniimm

canım eğer kafanda netleştirirsen, neler alacağını bilirsen eğer hiç sıkıntı yapma, 1 ayda gerçekten halledersin
en azından neleri istediğine karar ver, alması birkaç gün bilemedin 1 ay sürer

öyle öyle hersey net kafamda ınsallah dedıgın gıbı olur

senın herseyın tamammi yoksa eksiklerin varmı?

öyle öyle hersey net kafamda ınsallah dedıgın gıbı olur

senın herseyın tamammi yoksa eksiklerin varmı?

canım ütü-ütü masası-tost mak-bardak tk hariç çeyiz olarak tamam sayılırım.
bunları da almıyorum özellikle, hem yeni bişey çıkarsa onu alırım diye hem de bana hediye almak isteyen yakınlarım var, onlara havale ederim bunları belki :)))

Ivır zıvır ıncık cıncık küçük şeylerimi düğüne çok yakın alıcam
Beyaz eşya ve mobilyalarımızı da evimiz alınınca benimkiyle bakıp beğenip alıcaz inş.

sor tabı kuşum ya sabahaaaaa kadaarrr burdayım ben ıstedıgnı sorabılırsın

cok cok tsk canımcım

ılk merak ettıgım sey konyada bıldıgın kuaför gelın bası veya topuz yapan ıyı bır yer

ıkncısı gelınlık veya nısanlık ıcın konyanın en meshur yerı neresı bunların ıkısı bana cok lazım

yeliz sen konyalı mısıınn? sultan kız sen de oraya mı gelin gidiyosuunn?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…