2012' de yazın evlenecekler

benim annemde siyah olmaz ne o öyle yeni gelin evine iç karartıcı diyo koyu mor alabilirsin yada kahve ben gri almak istiyorum mesela çünkü mor günlük aldım

bnde dıorum acaba krem mı alsam yada kırık beyaz faln ne zormus bu ceyz yaa bn daha gnluk almadım:63:

kızlar mrb yatak ortusu alıcm ama nasıl olsn cok karrsızım yaa yatk odam byaz olck bn koyu renk dusunuorum msela sıyh ama annmde sıyah ne o dıo :KK70: sız nasıl aldınız

canım bende odamızın mobilyalarını beyaz düşünüyorum,tülleri,yatak örtüsünü,aksesuarları vs. pembe düşünüyorum ve öyle aldım.çeyiz topiğimde yatak örtüm var günlük olan,bir de ilk gün için ve ev görmeye gelirlerse falan diye gelin yatak örtülerinden aldım ama çok kabarık sevmediğim için dantel ağırlıklı azcık kenarlarında fırfır var.

canım bende odamızın mobilyalarını beyaz düşünüyorum,tülleri,yatak örtüsünü,aksesuarları vs. pembe düşünüyorum ve öyle aldım.çeyiz topiğimde yatak örtüm var günlük olan,bir de ilk gün için ve ev görmeye gelirlerse falan diye gelin yatak örtülerinden aldım ama çok kabarık sevmediğim için dantel ağırlıklı azcık kenarlarında fırfır var.
hemmmn bakcm cnm smdı bn dha pek bısı almadm masllh sen hızlı gdıosun :d

ama gasoline cim benim sevgilimin işi hazır Allah kısmet ederse evlenrken ev araba derdimizde olmayacak.... yani ilk etapte evlnrken ben kpss den çıkmış olurum daha snra başvurulara devam... inş. evlenmeden girerim bi bankaya falanda babamda kızmaz :KK70::KK70::KK70: ama işe giremezsem çukurova ünide yüksek lisansa başlayacağım... adanaya gelin gidiorum ben :)
heee pardon canım ya :KK9: ben yanlış anlamışımm
ben damat iş bulmadan olmaz diyo zannettim
yok canım senin iş meselen içinse diretmesin o kadar, yazık sevenlereee :KK9::KK9:

ya kızlar ya 2012 topiğindeyim bi süüredir ama sizin topikte çok canlı yetişemiyorum yaaaaaaaaaaaaa
bak bana, ordan oraya koşturuyorum, idare etmeye çalışıyorum kaç tane topiği :KK9::KK9::KK9:

kızlar mrb yatak ortusu alıcm ama nasıl olsn cok karrsızım yaa yatk odam byaz olck bn koyu renk dusunuorum msela sıyh ama annmde sıyah ne o dıo :KK70: sız nasıl aldınız
o kocaman gelin gibi şeylerden alma bence, çünkü onu 1 sericeksin, 2 sericeksin, sonra napıcam ben bunu diceksin büyük ihtimalle :26:
siyah da çok şık oluyo anacım, ben de seviyorum, istiyosan al bence, bakma kimseye ama ben daha böyle her zaman kullanabileceğim örtülerden alırım alırsam canım, krem rengi falan olabilir belki, aslında krem rengi pike takımını da kullanabilirim günlük olarak, ay bilemedim şimdi :KK52::KK52:

hemmmn bakcm cnm smdı bn dha pek bısı almadm masllh sen hızlı gdıosun :d

canım ben nasipse kpssye gireceğim için o arada ıncık cıncık uğraşmak istemedim,şimdiden tamamladım sayılır o nedenle:KK1: en sona işte gelinlik provaları ve mobilyalar falan kalsın hiç olmazsa dedim.

bnde dıorum acaba krem mı alsam yada kırık beyaz faln ne zormus bu ceyz yaa bn daha gnluk almadım:63:

ben mobilyayı açık kahve alıcam herhalde tam belli değil daha ama yatak örtüsünü tüllü kabarık istemiyorum hiç kimse memnun değil çok kullanışsızmış yay topla çok zormuş nişanlım alcak zaten yatak örtüsünü kadife olanlardan gri yada pembe aldırcam yatak örtüsünü benim çeyizdede 1mor 1 kırmızılı bordolu bide pamuklu beyaz lila var günlük işte

canım ben bunu aldım belkı fıkır olur

$Adsız.jpg

durun kızlar aldırmak istediğim bahsettiğim kadife yatak örtülerinden bikaç örnek koyayım.buarada çeyizcilerde çarşıda çok daha güzelleri var netten bunları bulabildim. buarada hasrett benimde çeyiz topiğimde 2 günlük yatak örtüm var morla beyaz lila pamuklu olan kırmızıyı nette bulamadım koyamadım bide ilk sayfamda sarı pike nevresim takımım var pullu falan onlarda çok şık yatak örtüsü gibi duruyo bi bak istersen.

Eklentiler

• $4950_hg.jpg
    $4950_hg.jpg
    106,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $4951_hg.jpg
    $4951_hg.jpg
    117,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $4953_hg.jpg
    $4953_hg.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $4958_hg.jpg
    $4958_hg.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 69
  • $4965_hg.jpg
    $4965_hg.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
canım ya konuyla alakasız ama nickinin altında yazan tarih ilişkinizin başlama tarihi mi canım?

olsun canım sor ya alakasız olsun boşverrr evet canım başlama tarihi 24.02.2004 salı benim doğum günümde salı nişanlımında salı hatta biz düğünüde salı yapalım diyoruz hatta ben iyice abatıp çocuk olcağı zaman sezeryan olsun salı olsun diyorum ama salı sallanmasın sonra...ay ne çok anlattım ya sıkmayayım senide:44::KK8:

Son düzenleme:
olsun canım sor ya alakasız olsun boşverrr evet canım başlama tarihi 24.02.2004 salı benim doğum günümde salı nişanlımında salı hatta biz düğünüde salı yapalım diyoruz hatta ben iyice abatıp çocuk olcağı zaman sezeryan olsun salı olsun diyorum ama salı sallanmasın sonra...ay ne çok anlattım ya sıkmayayım senide:44::KK8:

:KK1: çok güselmiş,denk düşmüş Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inş.
Bizimde 18.02.2006 ondan dikkatimi çekti.Şubatta aşk başkadır:KK69::KK1::KK1:

:KK1: çok güselmiş,denk düşmüş Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inş.
Bizimde 18.02.2006 ondan dikkatimi çekti.Şubatta aşk başkadır:KK69::KK1::KK1:

evet canım evet şubatta aşk harbiden başka hayatımın aşkını verdi bana şubat sanada öyle olmuş baksana 5 yılı geride bırakmışınız sizde

evet canım evet şubatta aşk harbiden başka hayatımın aşkını verdi bana şubat sanada öyle olmuş baksana 5 yılı geride bırakmışınız sizde

Allah uzun,sağlıklı,mutlu ve huzurlu birliktelikler versin inş.hepimize...:KK69:
inş.bunca yıl beklediğimize değer :KK1:

ssedoshh:

canım kpss a kadro için hazırlanacağım ben de bakalım paunlar epey yüksek wala napcam blmiorum....

gasoline:

wala detaya girdik maşallah ev tertemiz oldu beni değil evi alacklar mübarek :KK70:

sultan90:

kuzum benm sabret çabucak geçecek inş. En Büyük TÜRKİYE bizim düğünde ramazan bayrmndan snra olur herhlde... gerçi babam işe başlamadan olmaz dio ama vermezse kaçacğım artık aaaaaaaaaaa :KK70::KK70::KK70:

hehehe benım babamda cok tepkı verdı ama aslında gerceklerı dedı

nişanlım calısmamı ıstemıyor onun ıstedıgı ev hanımı olmam (aılesınden öyle görmus):KK59:

yapamaz dedı vermem bu sıkıya gelemez felan dedıysede verdı :KK59: ozaman babama cok kızmıstım

sımdı dusunmuyor degılım bı sene ıkı sene sonra calısmak ıstersem dıye cok sıkıldım bır senedır calısmıyorum.

ömur boyu calısmadan evde oturmayı dusunmek canımı sıkıyor ama sevıyorum ıste...

kımsenın haberı yok heran bır ıse gırerek herkese suprız yapabılırım hemde cok kısa bı zamanda ozaman neler olacak cok merak edıyorum:KK1:

X