2012' de yazın evlenecekler

hadi hayırlı olsun şimdiden
ama siz bayağı derin işlere girmişsiniz yaa, çook kolaylar gelsin valla canım

Allah yardımcın olsun senı yorucu bır manaton beklıyor desene

benımkı hatayda ama cok rahatız her yönden telfn kullanıyor

saatlerce konusabılıyoruz böyle olmasa ne yapardık bılmıyorum

kpss herkesın derdı olmus tekrar tekrar dıyorum ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

hangı bölumu bıtırdın atanacagan meslegenı puanı yuksekmı?

bızım dugunumz allah kısmet ederse temmuzda olur ramazandan önce nişanlım askerden geldıkten ıkı ay sonra olacak

allah kısmet ederse

sızın dugununuz ne zaman olacak tarıh bellımı?:123::123:

kızlarrrr hepınıze selamlar benım safak bugun ıtıbarıyle 221

sızlerı cok neşelı gördum

özellıkle Gasoline ne kadar hayat dolsun Allah bundan gerı koymasın

sabah cok zor kalktım uyanamadım resmen

annem aradı bugun kayınvalıdemler gelecekmıs aksam dugunle ılgılı konusulackmıs

cok merak edıyorum acaba ne konusacaklar

sağol sultancımm amin, hepimizi inşallah
zor kalkarsın tabi, 3lere kadar çan çan çan

oo hadi bakalım, bizi de haberdar et ne konuşmuşlar, nolcakmış :26:

ssedoshh:

canım kpss a kadro için hazırlanacağım ben de bakalım paunlar epey yüksek wala napcam blmiorum....

gasoline:

wala detaya girdik maşallah ev tertemiz oldu beni değil evi alacklar mübarek

sultan90:

kuzum benm sabret çabucak geçecek inş. bizim düğünde ramazan bayrmndan snra olur herhlde... gerçi babam işe başlamadan olmaz dio ama vermezse kaçacğım artık aaaaaaaaaaa

kızlar düşünün 2 sene sonra anneler topiğinde olup görüşüomuşuz aaaaaaaa kız ssedoshh sultan90 ya da gasoline nasl gidio hamilelik falan die

işte bu ağır misafir durumlarında öyle oluyo

ayrıca baban doğru diyo, iş olmadan olmazzzz

kızlar düşünün 2 sene sonra anneler topiğinde olup görüşüomuşuz aaaaaaaa kız ssedoshh sultan90 ya da gasoline nasl gidio hamilelik falan die
hay ağzın bal yesinnn
canım benim inş., eğer bizm planlarımız tutarsa dediğin tarihlerde ya hamiş olurum ya yeni doğurmuş

ama gasoline cim benim sevgilimin işi hazır Allah kısmet ederse evlenrken ev araba derdimizde olmayacak.... yani ilk etapte evlnrken ben kpss den çıkmış olurum daha snra başvurulara devam... inş. evlenmeden girerim bi bankaya falanda babamda kızmaz ama işe giremezsem çukurova ünide yüksek lisansa başlayacağım... adanaya gelin gidiorum ben :)

monatocum hayırlı olsun tatlım inş.

sultanım bır gunu daha yedınız bakalım
senın heyecan doruktadır ne guzel ıyı haberlerını beklıyoruz hemen haber ver bıze meraklandırma

ya kızlar ya 2012 topiğindeyim bi süüredir ama sizin topikte çok canlı yetişemiyorum yaaaaaaaaaaaaa

kızlar mrb yatak ortusu alıcm ama nasıl olsn cok karrsızım yaa yatk odam byaz olck bn koyu renk dusunuorum msela sıyh ama annmde sıyah ne o dıo sız nasıl aldınız

kızlar mrb yatak ortusu alıcm ama nasıl olsn cok karrsızım yaa yatk odam byaz olck bn koyu renk dusunuorum msela sıyh ama annmde sıyah ne o dıo sız nasıl aldınız

canım nasıl bsy dusunuosun mesela bole kabarık tullu falanmı sade şık bsymı
ben english home dan aldım sade benımkı sadece seylerı sevdıgım ıcın

benim annemde siyah olmaz ne o öyle yeni gelin evine iç karartıcı diyo koyu mor alabilirsin yada kahve ben gri almak istiyorum mesela çünkü mor günlük aldım

canım nasıl bsy dusunuosun mesela bole kabarık tullu falanmı sade şık bsymı
ben english home dan aldım sade benımkı sadece seylerı sevdıgım ıcın

sade bsıı canm yaa o tullulerı hıc sewmıorum sunnet yatagı gbı ama tabı ıste zewk meslesı buda

ayyy inşallah canım ya AMİİİİİİİİİİİİİN!

bu arada bende biyoloji öğretmeniyim,bizimde puanlar çok yüksek,bu sene 89da kapattı Allah yardımcımız olsuuuun!

evniz için yapılanlarda kolaylıklar gelsin tatlım size,valla ağır işlere kalkışmışsınız ve hayırlısı olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…