bizim evde de kız istemeye gelme hazırlığı war banyo tuvalete dolplr takıldı bgn yrn boya var tüm evde cuma da temizlik hadi kızlar herkes burayaaaaaaaaabende eylül 23ü dldurdum 24e başladık bakalım seneye ağustos ya da eyll düğün inş.
saol cnmmm... allahım sizide kavuştursun bir an önce... nerede askerimiz??? çok eğlenceli şeyler aslında bunlar ama benm kpss hazırlığı var bu sene onunla brlke nasıl götüreceğim bilmiorum... sizin düğün ne zaman inş.???
benimde yaşım şu an 27 canım,28 olacağım seneye nasipse evlenirken...
selamm prensesss
hayatlarımızın dönum noktası olacak evlenecegımız seneyaslarımızı bu yuzden merak edıyordum hangımız en buyuk ve en kucuk gelın olacak dıye :123:
sağol sultancımm amin, hepimizi inşallahkızlarrrr hepınıze selamlarbenım safak bugun ıtıbarıyle 221
sızlerı cok neşelı gördum
özellıkle Gasoline ne kadar hayat dolsunAllah bundan gerı koymasın
sabah cok zor kalktım uyanamadım resmen
annem aradı bugun kayınvalıdemler gelecekmıs aksam dugunle ılgılı konusulackmıs
cok merak edıyorum acaba ne konusacaklar
ssedoshh:
canım kpss a kadro için hazırlanacağım ben de bakalım paunlar epey yüksek wala napcam blmiorum....
gasoline:
wala detaya girdik maşallah ev tertemiz oldu beni değil evi alacklar mübarek
sultan90:
kuzum benm sabret çabucak geçecek inş.bizim düğünde ramazan bayrmndan snra olur herhlde... gerçi babam işe başlamadan olmaz dio ama vermezse kaçacğım artık aaaaaaaaaaa
kızlar düşünün 2 sene sonra anneler topiğinde olup görüşüomuşuz aaaaaaaa kız ssedoshh sultan90 ya da gasoline nasl gidio hamilelik falan die
bizim evde de kız istemeye gelme hazırlığı war banyo tuvalete dolplr takıldı bgn yrn boya var tüm evde cuma da temizlik hadi kızlar herkes burayaaaaaaaaabende eylül 23ü dldurdum 24e başladık bakalım seneye ağustos ya da eyll düğün inş.
kızlarrrr hepınıze selamlarbenım safak bugun ıtıbarıyle 221
sızlerı cok neşelı gördum
özellıkle Gasoline ne kadar hayat dolsunAllah bundan gerı koymasın
sabah cok zor kalktım uyanamadım resmen
annem aradı bugun kayınvalıdemler gelecekmıs aksam dugunle ılgılı konusulackmıs
cok merak edıyorum acaba ne konusacaklar
ınsallah karsına söyle durust yakısıklı romantık bır damat adayı cıkarsende bızle beraber seneye evlenırsen allah kısmet ederse
ya kızlar ya 2012 topiğindeyim bi süüredir ama sizin topikte çok canlı yetişemiyorum yaaaaaaaaaaaaa
kızlar mrb yatak ortusu alıcm ama nasıl olsn cok karrsızım yaa yatk odam byaz olck bn koyu renk dusunuorum msela sıyh ama annmde sıyah ne o dıosız nasıl aldınız
kızlar mrb yatak ortusu alıcm ama nasıl olsn cok karrsızım yaa yatk odam byaz olck bn koyu renk dusunuorum msela sıyh ama annmde sıyah ne o dıosız nasıl aldınız
canım nasıl bsy dusunuosun mesela bole kabarık tullu falanmı sade şık bsymı
ben english home dan aldım sade benımkı sadece seylerı sevdıgım ıcın
kızlar düşünün 2 sene sonra anneler topiğinde olup görüşüomuşuz aaaaaaaa kız ssedoshh sultan90 ya da gasoline nasl gidio hamilelik falan die