2012' de yazın evlenecekler

günaydın güneeeeşş
günaydın yeşil ovalaaaarrrr
böyle bir şarkısı olan bi reklam vardı galiba :)))
hava güzel ya, geldiler yine bana

şimdi de bir şarkıya taktım, tavsiye ederiimm, hatta nişan düğün için düşünebilirsiniz, çok tatlıııııı

aliye mutlu - aşk kokusu
hareketli kıpır kıpır, açıyorum sesini oohhhh

Tam zamanı yarın güneş benim için doğmalıı
Ne çok beklediiiiim aşkı özlediiiim
Benimde deli gibi sevilmeye ihtiyacım vaaaar
Hissediyorum evet, havada bir Aşk Kokusu vaaaaarrrr

Gülsün gül yüzüm mutlu olsun kalbiiiiiim
Bunca uzun yıldan sonra bunu çoook hakettim

ohhh şekerim pek bi neselı enerjıksın bugun masallah
hemen dınlıcem sarkıyı
öyleyim canım sorma, bulutlu bi günde bulutların arasından sızan güneşi gördüm mü ben böyle olurum
benimkini aradım az önce, aşkım diyorum hani ben güneşi görünce bana bişeyler oluyo ya, ondan oldu diyorum
gülüyo belli aşkım sesinden diyo, fonda da müzik sesini duyuyo ya
biz sahilde boğazda falan gezerken hava güzel oldu mu ben camları kapatır müziğin sesini açar eşlik ederim, coşarım
öyle oldum işte şimdi de
ooohhhh yandan

oh oh ne guzell nesen kacmasın tatlısım

kızlar hepınıze bısı soracam bılıyorum sorulmaz ama merak edıyorum yaslarınız kac

acaba 2012nin kucuk ve buyuk gelını hangımız olacak

benım yasım 21 seneye 22 de gelın olacam ınsallah:123:
benimde yaşım şu an 27 canım,28 olacağım seneye nasipse evlenirken...

Puantiyeli kavanozlar aldım kızlar kırmızı çok şirin çubuk makarna koymaya ,lokum koymaya modelli çok hoşuma gitdi ama fotosunu bulamıyorummmmmmmm pof
Çağlacım çok tatlı kavanozlar güle güle kullan tatlım...

Bende nişanlıyım ve temmuzda olacak benimde nasip olursa düğünüm.Yavaş yavaş başladık hazırlıklara ama daha çok sey var ya alınacak....
hayırlısı olsun tatlım

hadı bakalım ekleyelım ne renk ıstıyorsunuz mobılyalarınızı
ben beyaz çok seviyorum ama salonumda zor olur diye yatak odasını beyaz almayı düşünüyorum
salonum ceviz olabilir, beyaz kırmızı-siyah-beyaz olabilir tam karar vermedim
mutfakta evin nasıl alınacağına bağlı

günaydın hatunlaaaarr
tabii gece kuşları saat 3lere kadar sohbet muhabbet, sabah da uyursunuz

evet canım yaa,bütün gece konuşmuşlar

hahah canım çok tatlısın yaaaa.
gerçi ben de 2 buçuğa kadar onlarla takılmışım ama
sorma keyifliyim bugün

Son düzenleme:

bende beyaz ıstıyorum canım butun takımlarımı.Beyaz cok ferah gosterıo psıkolojı olarakta cok guzel bı renk pozıtıf yapıo ınsanı
evet beyaz çok ferah aydınlık ve şık olyo da, işte salon da beyaza cesaret edemem heralde
belki bambu lake olabilir veya ceviz..
ama yatak odam kesin beyaz olur

kızlar nereye kayboldunuz yaa
bize misafir geldi o yüzden kapattım bilgisayarı,
sohbet muhabbet uzayınca da gelemedim

saol cnmmm... allahım sizide kavuştursun bir an önce... nerede askerimiz??? çok eğlenceli şeyler aslında bunlar ama benm kpss hazırlığı var bu sene onunla brlke nasıl götüreceğim bilmiorum... sizin düğün ne zaman inş.???

bizim evde de kız istemeye gelme hazırlığı war banyo tuvalete dolplr takıldı bgn yrn boya var tüm evde cuma da temizlik hadi kızlar herkes burayaaaaaaaaa bende eylül 23ü dldurdum 24e başladık bakalım seneye ağustos ya da eyll düğün inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…