2012' de yazın evlenecekler

anımı anlatmadan çıkmayayım dedim çok romantüktür benim aşkucuuum..Allah bozmasın hehehehhee

Lavantacım güle güle kullan her şeyin çok güzel canım..Böyle tepsiler için diğer topikte ben söz tepsimin resmini paylaşmıştım o tarz bişeylerle süsletebilirsin bence inciler flan....
tuğçemm dikkat et kendine kuzum çok geçmiş olsunnnnnn

ozluurr valla canım ben gelinliğimi bol taşlı altı çok kabarık istiyorumm off offfffff

sultancım ben de o düdüklüden istiyorum ama annemin halasının yüzüne patlamıştı o gün bugündür ben düdüklünün yanına yaklaşamıyorum valla eşim kullanıcak onu ben ellememaldıklarını güle güle kullan canımmm

balbtbb memleketime geliyon vallaa güzel yerdir konya canım sııntı çekmezsin inşallahhh....tost makinesini ben 150 ye arçelikten almıştım üstü komple siyah cam acaip havalı duruyor vallabir de ağır makine olduğu için tostu da ince yaparr ayy bayyılırımmm

sedossscumm ben de 4 sene kpss ye girdimm benim bölüm de seninki gibi sıkıntılı valla. eğer net ortamına fazla takılırsan çalışma işin yaş kuzum tecrübeyle sabittirkendine güzel bir proğ yap nete de belli bir limit koy değilse aklın burda kalır ki geelecek daha önemli....ben de türkçe öğretmeniyim,bu sene girmicem sınava diyorum çünkü haziranda olucak düğünüm,e ben de konyadan denizliye gelin gidicem eviydi eşyasıydı derken sürekli gel git yapıcak o araya ders çalışmayı sokmuyum diyorumzaten aynı şeyleri çalışmaktan fenalık geldi en azından 1 sene kafam rahatlasın hem de kendi evimin tadını çıkarayım diyorum ya bakalım artık nasip.....

çağlamm valla kaçamak yapmak iyi gelir ikinize de inş ayarkayabilirsinizzz

Gasolinecim çok geçmiş olsun öncelikle şu an iyisin umarım?kızz zati tatil için izin almayı denesek hangimizin ailesi hee tamam git der biz gizli saklı her yerlere gittik valla,yalşan söyleyince burnum uzamıyo bari vicdanım rahat etmiyo ama tatile de hayır diyemiyorum ucunda swevdiceğim varken

kızlar telefon geldı kuzenımden ben cıkıyorum artık yarın gırerım ınsallah öpuyorum sızı gecenız guzel olsun

aayy bu cümle bana çok tanıdık geldiiii

çok uzun alıntıladım kızlar kusura bakmayın da maşallahınız var valla billa

biz balayında tek bir yere gitmicez ben daralırım ölee hemen sıkılırım

mesela 2 gün bodrum 2 gün marmaris 2 gün antalya 2 gün kuşadası yapalım diyoruz ya bakalım artık kısmet...

2012 yaz gelinlerine huzurlu keyifli bol sohbetli qecelerrrr
Sağolasın cnm sanada.
Bakalım cnm inş ayarlıycaz gb ALLAHIN izniyle
kızlar telefon geldı kuzenımden ben cıkıyorum artık yarın gırerım ınsallah öpuyorum sızı gecenız guzel olsun
Tamam cnm öpüyorum görşz

Balayına karar verdinizmi kızlar nereye gitcenize biz muhtemelen ALANYA.
benim ki çok net değil, hatta benimki karar verim ben sana sürpriz yaparım diyo ama bakalım
tahminimce, phuket adaları veya maldivler gibi adalar birinci alternatif
ikinci alternatifte ege veya akdenizdeki butik otellerden biri
birara da adam&eve düşünüyorduk ama bilmiyorum bakalım hangisi olur nasıl olur :26:

hehe amanın kavusun sız yaa az kaldı az 2012 de bıtıyor tum hasretler allahın ıznıyle
dimi kıızzz kavuşalım yaa

2012 yaz gelinlerine huzurlu keyifli bol sohbetli qecelerrrr
oo rosa hatun ojjgeldin

sağol canım, iyi olucam inş.
hahha evet Allah tan burnumuz uzamıyo yavruşum zaten o yalan kontenjanından kalktı bursaya yanıma geldi kaldı birkaç kez, çok da güzel anı oldu bize o günler

görüşürüz sultanım muccck

evet cnm öylede olabilir bakalım ALANYA çok övülüyor belki MARMARİSEDE uğrarız

bi topic açmışttımm nişan fotolrımdan birazını koymuştum.hiç taımadığım insanların bana mutluluk dilemesi ne kadar hoş yaaa,mutlu oldum gece gece

bi topic açmışttımm nişan fotolrımdan birazını koymuştum.hiç taımadığım insanların bana mutluluk dilemesi ne kadar hoş yaaa,mutlu oldum gece gece

ne hoş dimi
fotolarına bakmıştım ben de, yorum yapıp yapmadığımı hatırlamıyorum ama gerçekten çok ciciydin kuşum böyle çıtı pıtı

Son düzenleme:
Anladım gasolinem adalarda güzel olur valla adam eve ben baktım fıyatlar öyle böyle pahalı değil o yuzden vazgectım yanı 3ooe 4ooe ragzıyım ama 6ooküsür falandı ki eylul ekım ayıydı sizin hangı aydı düğün?

canım biz mayıs gibi düşünüyoruz ama net değil
ev alma durumumuz var, o yüzden kesin tarih belirleyemiyorum şuanda
ama yaz başı dedik işte

adam&eve de erken rez. da fiyatlar 200-300küsurlara geliyo, yani ben öyle hatırlıyorum
yoksa birkaç hafta sonrası için ayarlamaya kalkarsan evet orası çook pahalı

bakalım artık, aslında orası için yazık günah diyorum bazen ama anacım o otelin de havası sanki çok başkaymış gibi geliyo ne bilimm :26::26:

ama o bembeyaz incecik kumların olduğu yemyeşil suların dibinin göründüğü uzak doğu adalarına gitmeyi isterim galiba

ben de çok beğendim cnm oteli erken rezrvasynda iyiymiş olmdı öle yprz artık. o günler gelse bi an önce yaf

merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza haziran gibi düğünümüz olucak inşallah evlenicek arkadaslara Allah kolaylık versin zor işimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…