2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

468 di canım ya.adet gunumden bırgun once gıtmıstım.

belki vajinal ultrasonla daha erken görebilir, biz hep karından baktık,
ama istersen 1500 olunca git sonra görünmedi diye üzülme,
ne zamandı 468?
hemen hemen benimki gibi,bende o sonucu aldıktan 4 gün sonra göründü, sen de bu hafta gider görürsün yani

30 unda cıkmıstı canım onu ogrendıgımden berı beklıyorum gıtmek ıcın.senın kac haftalık canım.

30 unda cıkmıstı canım onu ogrendıgımden berı beklıyorum gıtmek ıcın.senın kac haftalık canım.

ohoo canım sen şimdi gitsen görürsün, 6 günde senin değerin 4000lere yaklaşmıştır,
hatta belki bu hafta bebeği bile görürsün

ben yarın 6 haftalık oluyorum, inşallah sabah bebeğimi görücem

ay ne guzel bende gıdeyım randevu alayım canım o zaman duramıyorum zaten:d varmı bı bulantın falan

ay ne guzel bende gıdeyım randevu alayım canım o zaman duramıyorum zaten:d varmı bı bulantın falan

al al da güzel haberlerle gel sen de hadi bakalımm

çok şükür henüz yok canım, bu sabah uyandığımda biraz midem ekşidi ama kahvaltı yapınca rahatladım.

inşallah böyle devam eder

çok şükür henüz yok canım, bu sabah uyandığımda biraz midem ekşidi ama kahvaltı yapınca rahatladım.

ınssss canım sorunsuz bır annelık gecırırız ıns.benımde daha erken ama hıcbırseyım yok cok sukur.yarın görunenı mınık melegı anlatırsın:)

ınssss canım sorunsuz bır annelık gecırırız ıns.benımde daha erken ama hıcbırseyım yok cok sukur.yarın görunenı mınık melegı anlatırsın:)

ayy inşallahh canımmm valla acaip heyecanlıyımmmmm
geçen hafta çarşamba kesemiz 5.7 mm di ama henüz boştu

of ya randevuyu 19 una verebılıyor ya.ben nasıl beklıcem o gunu

hadi yaa baya geç vermişler canım, daha erken başka bir yere gitme şansın yoksa bekle ozaman kalp atışlarını da duyarsın inşallah gittiğinde, hepsi birden aradan çıkar

demmir_can
bende 5+6 haftalıkken kontrole gidicem (perşembe günü) daha hiç gitmedim karındanmı bakacak. sen daha önce muayene olmaya gittin sanırım. bilirsin dedim. bide yarın bebişimi göreceksin. o zaman perşembe günü bende görürüm sanırım

biz geldik kizlar..keseyi gördük bugün.. 2 hafta sonrasina randevu verdi..hem bebegi görürüz, hem kalp atislarini duyariz dedi doktorr civanim..
vitamin yazdi ve ayriyetten magnesium kapsülleri verdii günde 3 defa yutacakmisim..
kesenin etrafinda kahve rengi lekeler var dedi.. kahverengi lekelenme olursa korkma, kirmizi lekelenme olursa doktora gel dedi.. ama korkacak bisey yok dedi..
esinle fazla sevgi yapmayin diye de ekledi

esim biraz korktu lekeleri duyunca ..bende onun tam tersine o kadar rahatimki.. Rabbim bilir herseyin dogrusunu.. saglikla kucagima alacagim insallah

Slm arkadaşlar nasılsınız bakalım. ben cumaya randevu aldım ama bugün de öylesine şansıma polikiliniğe gittim tesadüf az kişi vardı dr a ilk önce kasık ve karın ağrılarım var normal mi dedim 2 veya 3. gebeliklerde bu tür şikayetler genellikle artar dedi içim rahatladı biraz ama ben yine de görmek inanmak istedim. bizde ileri teknoloji yok kabul ederseniz alttan bakarım dedi ben de tamam dedim çünkü herşey yolunda mı diye çok merak ettim bi de oraya kadar gitmiştim neticede. baktı bende de büyük heyecan keseyi gördü çok şükür hatta bakın parmağımın ucunda ufak ufak kalp atışları da var dedi allahım sonsuz kere şükür dedim ben de o güzel sesi duyacağım günü iple çekiyorum 6+1 gözüküyo ama benim ticker da 5 küsür anlamadım neyse cumaya kadar sabredeyim adam akıllı doğum hastanesine gidip muayene olayım hayırlı haberler alır size de anlatırım allahın izniyle. bizden böyle.

gözün aydın canım çok mutlu oluyo insan darısı görmeyenlerin başına

hayırlı olsun öncelikle. birkaçımızın 2. bebeği inşallah sonuna kadar birlikte sağlıkla devam ederiz

maşallah bıdığa şimdiden kardeşi için dua ediyo allah kabul etsin

Benim bugün çok midem bulanıyor ya (

benim deeeeee

allah bi daha yaşatması o acıyı canım ne sana ne de hiçkimseye. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla gebeliğimizi tamamlayıp hayırlı doğumlarla bebeişleri kucağımıza almayı nasip etsin.

heyoooooo ilk ikiz haberi geldi gözün aydın canım çok sevindim hep böyle iyi haberler alırız inşallah

canım inşallah bu sefer istediğin gibi sağlıklı bi gebelik geçirirsin

hadi bakalım geri sayım başladı senin için. hakkınızda hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyoruz.

benim de kasık ve karın ağrılarım var hatta gece baya bi kıvrandım mide bulantısı 1 haftadır var umarım çabuk geçerler oğlumda hiç böyle olmamıştı

bunları hissetmek de güzel, napalım

inşallah bulantılarımız olmaz da, gerisi kolay..

benim de randevum yarın, bakalım kesemiz ne kadar büyümüş, bebeğimiz nasıl

hadi bakaılım hayırlı haberlerle gel

aman bana da yazdı ama vitamin eksikliği varsa iç bence bende oğluma hamileyken herşey iyiydi çok şükür hiç vitamin içmedim umarım bunda da öyle olur. ama ben beslenmeme dikkat etmiştim

canım erken haftalarda görebilmek için bazen vajinal bakabiliyorlar,
bende yine de bakmak istemedi doktorum, 1-2 gün beklemeyi tercih etti.
ama senin haftan ilerlediği için karından rahat rahat görülür, hatta bebek bile görülür muhtemelen

canım hadi gözün aydın 2 hafta da çabucak geçer, sen bol bol dinlen..
peki lekelenmeler için progestan falan verdi mi?

canım hayırlı olsun senin de gözün aydın

Son düzenleme:
zaman hiç geçmiyo.ikide bir internetede bakmak istemiyorum.bugün 5 haftalık oldu.pek bişey hissetmiyorum.arada kasığımda beliren sızı ve akıntı dışında.bütün isteyenler inşallah hayırlısıyla kucağına alır bebeğini.

elevit ben de kullanıyorum.3 ay boyuncada folic asit kullanmıştım.pembe kanamam oldu o yüzden de progesteron verdi hap olarak kullanıyorum ben.bugün göğüslerim o kadar ağrımıyo benim.sinir oluyorum.illa bi yerlerim ağrıması gerekir gibi geliyo

ben de tüp bebek olduğu için 1.5 aydır elevit kullanıyorum , coraspin ve progesteron iğnem var yanında

ben hamile kalmadan önce folik asit kullanmıyordum, hamilelikle birlikte başladım,
canım ilk denemeniz miydi tüp bebekte?

gerçekten insan durmadan bir belirti arıyor, sanki belirtiler varsa bebek iyi gelişiyormuş da yoksa bir sorun varmış gibi

Son düzenleme:
ii aksamlar kızlar
şimdi dr dan geldık kesemızı görduk
amasya,28 yaş,68kg
eksik bılgıler bunlardı sanırım
5+2 haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…