2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün 5 haftalık oldu.ne mide bulantısı var ne de başka birşey.sizde durumlar nasıl

bende de herhangi bir rahatsızlık yok, insan şüpheleniyor normal mi acaba bu durum diye:)
Anneme sordum, onun günü geçer geçmez başlıyomuş bulantı ve kusmaları,
demek ki genetik değil bu durumlar.

bende de herhangi bir rahatsızlık yok, insan şüpheleniyor normal mi acaba bu durum diye:)
Anneme sordum, onun günü geçer geçmez başlıyomuş bulantı ve kusmaları,
demek ki genetik değil bu durumlar.

benim bundan önce ilk bebeğim gelişmeyen gebelikten dolayı alınmıştı.yani kalp atışını duymamıştım.o yüzden tedirgin olmamaya çalışsam da tedirginim.halbuki doktora gittiğimde sordum mide bulanması baş dönmesi ya da aşırı ağrılar şart değil.hatta hamilelerin sadece %30 unda olur dedi.ritmik ağzılar olursa kanama olursa problem dedi.yine de kendimi dinliyorum hep.kalp atışını duyana kadar rahatlayamayacağım galiba.
gerçi kalp atışını duysan bu sefer de aman sağlığı yerinde mi taramaları nasıl geçecek diye telaşlanırsın hep böyle olur diyolar

günaydın kızlarrr

bugün müthiş bir baş ağrısı ile uyandım bir de midem naneliydi bayaaa

çok şükür bişeyler yedim de kendime geldim

sizler nasılsınız?

aralık doğumlu annişler bebeklerimiz bize doğum günü hediyesi oldu resmen desenize :):):):)

benim de 25 aralık doğumgünüm 31 olacağım hepimizin doğumgünü hediyesi olmuşlar ne güzel rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah :)) ben hala inanamıyorum çünkü

bugün 5 haftalık oldu.ne mide bulantısı var ne de başka birşey.sizde durumlar nasıl

benim göğüslerim dayanılmaz acıyor, biraz başağrım var ve de çok yorgun hissediyorum kendimi akşamları da 8-9 da uyuyorum içim geçiyor resmen ama bulantı başdönmesi yok daha şükürler olsun

selam arkadaşlar dün doktora gittik kesemizi gördük çok şükür inş kalp atışlarınıda duyarız. birde benim yaşadığım şehir aksaray yaşım 29 hamile kaldığım kilo 68 satım 30 ekim listede yanlışlık yapılmış.

Son düzenleme:
benim göğüslerim dayanılmaz acıyor, biraz başağrım var ve de çok yorgun hissediyorum kendimi akşamları da 8-9 da uyuyorum içim geçiyor resmen ama bulantı başdönmesi yok daha şükürler olsun

canım senden 1 gün geriyim, aynı şeyleri yaşıyoruz

selam arkadaşlar dün doktora gittik kesemizi gördük çok şükür inş kalp atışlarınıda duyarız. birde benim yaşadığım şehir aksaray satım 30 ekim listede yanlışlık yapılmış.

gözün aydın
darısı kalp atışlarına inşallahh

saol canım hepimizin inşallh.
bende sürekli yorgunum halsizim başım ve midem ağrıyor.

bunları hissetmek de güzel, napalım

inşallah bulantılarımız olmaz da, gerisi kolay..

benim de randevum yarın, bakalım kesemiz ne kadar büyümüş, bebeğimiz nasıl

ay inşallah kalp atışlarınıda duyarız bebişlerimizin

bende akşam erkenden yattım 3 bucuk gibi kalktım ay gözüme uyku girmedi balık gibi kıvrandım yatakda heyecandan sanırım :)

içinizde en kötü olan benim galiba. sabah ne yediysem çıkardım malesef başladı bende ((

ayy kıyamam canım yaaa senin başladı demek bulantılar kusmalar Allah yardımcın olsun..
benim sabah uyandığımda biraz midem naneliydi ama bişeyler yiyince bastırdı çok şükür

ay inşallah kalp atışlarınıda duyarız bebişlerimizin

bende akşam erkenden yattım 3 bucuk gibi kalktım ay gözüme uyku girmedi balık gibi kıvrandım yatakda heyecandan sanırım :)

amiiin canımmm..

sanırım ben de bu gece heyecandan uyuyamıycam, yarın sabah bebeğimi görücemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…