- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
ii aksamlar kızlar
şimdi dr dan geldık kesemızı görduk
amasya,28 yaş,68kg
eksik bılgıler bunlardı sanırım
5+2 haftalık
ii aksamlar kızlar
şimdi dr dan geldık kesemızı görduk
amasya,28 yaş,68kg
eksik bılgıler bunlardı sanırım
5+2 haftalık
tebrik ederim canım
gözünüz aydın darısı bebişe ve kalp atışlarına inşallahh
hadi gözünüz aydın canım
tesekkurler kızlar
benım ıkız olma durumuda var
10 gun sonra dıger randevum ozaman net görcez ınsallah
hemen haberdar ederım
Bende çiçeği burnunda Ağustos annesiyim Allahın izniyle :) Herkesin sağlıklı, mutlu ve sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirmesi dileğiyle...
tebrik ederiim canım,
hayırlı olsun bebeğin
Bende çiçeği burnunda Ağustos annesiyim Allahın izniyle :) Herkesin sağlıklı, mutlu ve sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirmesi dileğiyle...
melekcim,
listede 14. ve 15. sıralarda bir karışıklık olmuş sanırım :26:
bir ara bakarsın canım
ben hamile kalmadan önce folik asit kullanmıyordum, hamilelikle birlikte başladım,
canım ilk denemeniz miydi tüp bebekte?
yok canım 3. denememizdi ilk ikisi tutmadı maalesef kısmet bugüneymiş :)
selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. Allah nasip ederse ağustos annesi olcam. son adet tarihi29 ekim muhtemel doğum tarihi 4 ağustos görünüyo.. su an5+4 haftalık hamiklleyim.listeye benide ekleyebilirmisiniz? bi de sorum oacak aranızda kahvererngi akıntı problemi yaşayan var mı
aramıza hoşgeldin canım :) kalabalıklaşıyoruz gün geçtikçe... hayırlı ve uğurlu olsun topiğin :)
aaa ne kadar güzel, hadi hayırlısııı
2 kese mi göründü?
selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. Allah nasip ederse ağustos annesi olcam. son adet tarihi29 ekim muhtemel doğum tarihi 4 ağustos görünüyo.. su an5+4 haftalık hamiklleyim.listeye benide ekleyebilirmisiniz? bi de sorum oacak aranızda kahvererngi akıntı problemi yaşayan var mı
dünyanın en tatlı anneleri bugün nasılız bakalımkeyifler yerinde mi?
1 tane var tatlım ama yanındada var gıbı cok kucuk olusabılır dedı bakalım 10 gun sonra bellı olcak