2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ii aksamlar kızlar
şimdi dr dan geldık kesemızı görduk
amasya,28 yaş,68kg
eksik bılgıler bunlardı sanırım
5+2 haftalık

tebrik ederim canım
gözünüz aydın darısı bebişe ve kalp atışlarına inşallahh

Son düzenleme:
Bende çiçeği burnunda Ağustos annesiyim Allahın izniyle :) Herkesin sağlıklı, mutlu ve sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirmesi dileğiyle...

Bende çiçeği burnunda Ağustos annesiyim Allahın izniyle :) Herkesin sağlıklı, mutlu ve sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirmesi dileğiyle...

çiğdemcim hoşgeldin aramızaallah cümlemize sağlıklı gebelikler geçirmeyi nasip etsin inşallah.....

melekcim,
listede 14. ve 15. sıralarda bir karışıklık olmuş sanırım :26:

bir ara bakarsın canım

yok canım 3. denememizdi ilk ikisi tutmadı maalesef kısmet bugüneymiş :)

evet canım vakti şimdi gelmiş demek ki
senin sat 20 ekim görünüyor, peki tüp bebekte transferden itibaren mi hesaplanıyor canım, yoksa yine sata göre mi?
çünkü ozaman temmuz çıkıyor tahmini doğum tarihi

yok canım 3. denememizdi ilk ikisi tutmadı maalesef kısmet bugüneymiş :)

evet canım vakti şimdi gelmiş demek ki
senin sat 20 ekim görünüyor, peki tüp bebekte transferden itibaren mi hesaplanıyor canım, yoksa yine sata göre mi?
çünkü ozaman temmuz çıkıyor tahmini doğum tarihi

selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. Allah nasip ederse ağustos annesi olcam. son adet tarihi29 ekim muhtemel doğum tarihi 4 ağustos görünüyo.. su an5+4 haftalık hamiklleyim.listeye benide ekleyebilirmisiniz? bi de sorum oacak aranızda kahvererngi akıntı problemi yaşayan var mı

aramıza hoşgeldin canım :) kalabalıklaşıyoruz gün geçtikçe... hayırlı ve uğurlu olsun topiğin :)

hoşgeldin canım, hayırlı olsun bebişin
benim akıntım yok, ama doktoruna bir danış canım belki ilaç verir
dünyanın en tatlı anneleri bugün nasılız bakalım keyifler yerinde mi?

çok şükür canım bugünü de güzel güzel bitirdik,
sen nasılsın?

1 tane var tatlım ama yanındada var gıbı cok kucuk olusabılır dedı bakalım 10 gun sonra bellı olcak

oyy kıyamam yaaa, bilmem ikiz istermisin ama inşallah ikizdir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…