oyy kıyamam yaaa, bilmem ikiz istermisin ama inşallah ikizdir
magnesium agirlikli bi vitamin verdi. günde 3 defa kullanacakmisim..canım hadi gözün aydın2 hafta da çabucak geçer, sen bol bol dinlen..
peki lekelenmeler için progestan falan verdi mi?
Bende çiçeği burnunda Ağustos annesiyim Allahın izniyle :) Herkesin sağlıklı, mutlu ve sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirmesi dileğiyle...
Eki Görüntüle 302424 slm kızlar...hatırlarsanız 2-3 gün önce sormuştum satı 31 ekim olanlar idrar testinde mi çıktı die...cvplarınızdan sonra yaptım...sonuç bu hamilemiyim ben şimdi?
Eki Görüntüle 302424 slm kızlar...hatırlarsanız 2-3 gün önce sormuştum satı 31 ekim olanlar idrar testinde mi çıktı die...cvplarınızdan sonra yaptım...sonuç bu hamilemiyim ben şimdi?
canım bence sen hamilesin.tebrikler....benimde testlerim seninki gibi çıkyo.....Eki Görüntüle 302461 dayanamayıp farklı bi marka daha yaptım...ikisi birden yanılıyor olamaz değilmi?
ewet canım hayırlı olsun benimde sat 31 ekimdi aynı senin gibi çıktı :)Eki Görüntüle 302424 slm kızlar...hatırlarsanız 2-3 gün önce sormuştum satı 31 ekim olanlar idrar testinde mi çıktı die...cvplarınızdan sonra yaptım...sonuç bu hamilemiyim ben şimdi?
evet canım vakti şimdi gelmiş demek ki
senin sat 20 ekim görünüyor, peki tüp bebekte transferden itibaren mi hesaplanıyor canım, yoksa yine sata göre mi?
çünkü ozaman temmuz çıkıyor tahmini doğum tarihi
5+5 oldum artk kese ve kalp atışı için doktora gitsem görür müyüz?? Buldumcuk olmuş gibi olmayayım diye zırt pırt doktora gitmiyorum da ben :)) CEVAP bekliyorum :))
24 kasım hcg 40,küsür
30 kasım 1100 benim hcg biraz fazla katlıyor sanki...
tam kan, tam idrar da bakıldı, hiçbir sıkıntı yok allaha şükür; kızamıkçığa bağışıklığım da varmış bitek toksoplazma olmamak için salam sucuk sosis ve dışarıdan hiçbir eti yemiyorum
balık çok sağlıklı ama dip balıklar yemiyoruz cıva zehirlenmesi olmamak için (mesela somon, kalkan vb) hamsi uskumru palamut yenebilir, çupra olur...
folidace kullanıyorum folik+vitamin var içinde...
memişler çok kötü acıyor( sabır diyorum... Benden bu kadar
Bi de tablo için yaş;26 kilo:63 şehir istanbul :)) tüm hamişlere başarılar dilerim :)
selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. Allah nasip ederse ağustos annesi olcam. son adet tarihi29 ekim muhtemel doğum tarihi 4 ağustos görünüyo.. su an5+4 haftalık hamiklleyim.listeye benide ekleyebilirmisiniz? bi de sorum oacak aranızda kahvererngi akıntı problemi yaşayan var mı
Mulberry dogum gunun kutlu olsun cnm , kendimi de Es gecmeyeyim:)))iyi ki dogmusuz ))
çiğdemcim hoşgeldin aramızaallah cümlemize sağlıklı gebelikler geçirmeyi nasip etsin inşallah.....
selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. Allah nasip ederse ağustos annesi olcam. son adet tarihi29 ekim muhtemel doğum tarihi 4 ağustos görünüyo.. su an5+4 haftalık hamiklleyim.listeye benide ekleyebilirmisiniz? bi de sorum oacak aranızda kahvererngi akıntı problemi yaşayan var mı
gunaydın kızlar
dun 5+2 de keseyı görduk
6+5 dede gıtcem kalp atısını duycam ınsallah
bugunde kan tahlılı verdım bolcasonuclarıda kalp atısı ıcın gıttıgımde göstercem artık
cok streslıyım ya
allah yardımcımız olsun
Mulberry dogum gunun kutlu olsun cnm , kendimi de Es gecmeyeyim:)))iyi ki dogmusuz ))
tesekkurler kızlar
benım ıkız olma durumuda var
10 gun sonra dıger randevum ozaman net görcez ınsallah
hemen haberdar ederım
Bende çiçeği burnunda Ağustos annesiyim Allahın izniyle :) Herkesin sağlıklı, mutlu ve sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirmesi dileğiyle...
selam agustos anneleri sizi boyle gorunce cok seviniyorum benim 2 gunum var ama adet alacakmisim gibi sancilar var kasiklarimda agriyo bugun test yaptim cikmadi bisey cok uzuldum umudum tukendi insallah olur bekliyorum bakalim
5+5 oldum artk kese ve kalp atışı için doktora gitsem görür müyüz?? Buldumcuk olmuş gibi olmayayım diye zırt pırt doktora gitmiyorum da ben :)) CEVAP bekliyorum :))
24 kasım hcg 40,küsür
30 kasım 1100 benim hcg biraz fazla katlıyor sanki...
tam kan, tam idrar da bakıldı, hiçbir sıkıntı yok allaha şükür; kızamıkçığa bağışıklığım da varmış bitek toksoplazma olmamak için salam sucuk sosis ve dışarıdan hiçbir eti yemiyorum
balık çok sağlıklı ama dip balıklar yemiyoruz cıva zehirlenmesi olmamak için (mesela somon, kalkan vb) hamsi uskumru palamut yenebilir, çupra olur...
folidace kullanıyorum folik+vitamin var içinde...
memişler çok kötü acıyor( sabır diyorum... Benden bu kadar
Bi de tablo için yaş;26 kilo:63 şehir istanbul :)) tüm hamişlere başarılar dilerim :)