2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyy kıyamam yaaa, bilmem ikiz istermisin ama inşallah ikizdir

canım valla saskınım suan bılmıyorumkı
artık allah ne verdıyse dıyıp kabullencez
10 gun sonra bellı olcak ınsallahh
kalp atıslarınıda duycaz ozaman hemen gecsın gunler yaaaa

selam agustos anneleri sizi boyle gorunce cok seviniyorum benim 2 gunum var ama adet alacakmisim gibi sancilar var kasiklarimda agriyo bugun test yaptim cikmadi bisey cok uzuldum umudum tukendi insallah olur bekliyorum bakalim

slm kızlar...hatırlarsanız 2-3 gün önce sormuştum satı 31 ekim olanlar idrar testinde mi çıktı die...cvplarınızdan sonra yaptım...sonuç bu hamilemiyim ben şimdi?

canım hadi gözün aydın 2 hafta da çabucak geçer, sen bol bol dinlen..
peki lekelenmeler için progestan falan verdi mi?
magnesium agirlikli bi vitamin verdi. günde 3 defa kullanacakmisim..

Bende çiçeği burnunda Ağustos annesiyim Allahın izniyle :) Herkesin sağlıklı, mutlu ve sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirmesi dileğiyle...

hosgeldin aramiza.. hepberaber gecirelim güzel bi hamilelik aramizdan tek bi fire bile vermeden insallah

Eki Görüntüle 302424 slm kızlar...hatırlarsanız 2-3 gün önce sormuştum satı 31 ekim olanlar idrar testinde mi çıktı die...cvplarınızdan sonra yaptım...sonuç bu hamilemiyim ben şimdi?

evet evet evet evet.. tebrik ederim senide.. hosgeldin aramiza

Son düzenleme:
dayanamayıp farklı bi marka daha yaptım...ikisi birden yanılıyor olamaz değilmi?

5+5 oldum artk kese ve kalp atışı için doktora gitsem görür müyüz?? Buldumcuk olmuş gibi olmayayım diye zırt pırt doktora gitmiyorum da ben :)) CEVAP bekliyorum :))

24 kasım hcg 40,küsür
30 kasım 1100 benim hcg biraz fazla katlıyor sanki...

tam kan, tam idrar da bakıldı, hiçbir sıkıntı yok allaha şükür; kızamıkçığa bağışıklığım da varmış bitek toksoplazma olmamak için salam sucuk sosis ve dışarıdan hiçbir eti yemiyorum

balık çok sağlıklı ama dip balıklar yemiyoruz cıva zehirlenmesi olmamak için (mesela somon, kalkan vb) hamsi uskumru palamut yenebilir, çupra olur...

folidace kullanıyorum folik+vitamin var içinde...

memişler çok kötü acıyor ( sabır diyorum... Benden bu kadar

Bi de tablo için yaş;26 kilo:63 şehir istanbul :)) tüm hamişlere başarılar dilerim :)

Mulberry dogum gunun kutlu olsun cnm , kendimi de Es gecmeyeyim:))) iyi ki dogmusuz))

benim dün akşam fena belim ağrıdı erkenden yattım fakat sabah kalktım yine hafif hafif başladı.göğüslerim abartılı acımıyor.mide bulantısı yok.ama garip kokular burnuma gelebiliyor aniden.

günaydın ... canım 20 ekimdi sat ama çok geç transfer ettiler yumurtalarımın olgunlaşma problemi vardı 12 kasımda transfer ettilerona göre hesapladım bende bebeklerin ayını gününü tüp bebek için yapılan hesaplamadan yaptım ama sat 20 ekim kaldı tabi

canım aynı kafadanız bende kalp atışlarının duyulucagı zamana kadar doktora gitmiyicem su anda kalp atısnı duymazsın bu haftanda gidersen biraz daha dişini sık canım :) 6 veya 7 haftada duyuluyor kalp atışı

diclecim hoşgeldin aramıza rabbim kucagına almayı nasip etsin

bazen kahverengi akıntı olabilir eger kırmızya dönerse mutlaka doktora git şu anda yabacağın en iyi şey dinlenmek sakın kolunu felan biryerlere uzatma , bol bol dinlen inşallah düzelir en kısa zamanda

Mulberry dogum gunun kutlu olsun cnm , kendimi de Es gecmeyeyim:))) iyi ki dogmusuz))

ve doğum gününüz kutlu olsun kızlar iyiki doğdunuz

Son düzenleme:

Hoşgeldin :) Ben muhtemel regl gününden itibaren 4 gün kahverengi lekelenme yaşadım Dün doktora gittim ve sordum bana "olabilir önemseme bunları eğer ağrılı olup artarsa sıkıntı var demektir" dedi Korkma sakın emi

gunaydın kızlar
dun 5+2 de keseyı görduk
6+5 dede gıtcem kalp atısını duycam ınsallah
bugunde kan tahlılı verdım bolca sonuclarıda kalp atısı ıcın gıttıgımde göstercem artık
cok streslıyım ya
allah yardımcımız olsun

gunaydın canım.ne guzel allah kucagını almayıda gostersın ıns.bende beklıyorum 20 sınde randevum.bende goreyım artık yaaa.bı sıkıntın varmı canım

günaydın arkadaşlar. nasılsınız bakalım bugün umarım iyisinizdir. benim bugün bulantılarım daha az şükür kasıl ağrılarım da gece falan vardı ama şimdilerde daha az sizler nasılsınız?
bugün doğan arkadaşlar allah sağlıkla aileniz ve bebişlerinizle bir ömür nasip etsin nice yaşlara

tesekkurler kızlar
benım ıkız olma durumuda var
10 gun sonra dıger randevum ozaman net görcez ınsallah
hemen haberdar ederım

hey bir ikiz bebişimiz daha olacak desene. hadi hayırlısı bakalım

Bende çiçeği burnunda Ağustos annesiyim Allahın izniyle :) Herkesin sağlıklı, mutlu ve sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirmesi dileğiyle...

aramıza hoşgeldin çiğdemcim sana da sağlıklı bir gebelik diliyorum.

aramıza hoşgeldin diclecim hayırlı olsun ama bu akıntı çok önemli olmamakla birlikte dikkat etmen gerektiğini düşünüyorum benim de oğlumda olmuştu ayaklarımı biraz yükseğe koyup 3 gün dinlenmiştim.

selam agustos anneleri sizi boyle gorunce cok seviniyorum benim 2 gunum var ama adet alacakmisim gibi sancilar var kasiklarimda agriyo bugun test yaptim cikmadi bisey cok uzuldum umudum tukendi insallah olur bekliyorum bakalim

üzülme rabbim en hayırlısını bilir belli olmaz belki de yetişirsin bize

Eki Görüntüle 302424 slm kızlar...hatırlarsanız 2-3 gün önce sormuştum satı 31 ekim olanlar idrar testinde mi çıktı die...cvplarınızdan sonra yaptım...sonuç bu hamilemiyim ben şimdi?

hayırlı olsun canım bence de hamilesin

bence 7 veya 8. haftayı bekle şuan belki kese görünür ama kalp atışları o haftalarda duyuluyor. maşallah sonuçların ne iyi çıkmış hadi hayırlısı diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…