Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[ı]beni de eklermiziniz sat 31 ekim yaşım 27 bdt 09.08.2012 kilom 48
kızlar ya doktora gittim cts doktor 4 haftalık dedi fakat nette 5 haftalık gözüküyorum hangisi yanlış ya:)[/ı]
canım merhaba.benımde son sat ım 31 ekımdı senınkı gıbı.yasımızda aynı ama kılo aynı degıl:)
bende 30 unda kan verdım canım 2-3 haftalık dedıler ama nette bakıyorum 5 haftalık gozukuyorum.kan sonucunda hcg hormonu 468 cıktı 30 unda
senın kac cıkmıstı canım.doktora gıttınmı ultrasonda gordunmu?
Ben geçtiğimiz cuma akşamı test yaptım pozitif çıkınca cts doktora gittim ultrasonda bakalım ama gözükmeyebilir o zaman tahlil yaparız dedi ama bakınca gördü, tahlil de istemedi. 4 haftalık dedi ben bu işi çözemedim valla:)
kızlar beslenmenizde nelere dikkat ediyosunuz?
doktorum bana hergün mutlaka ceviz, fındık, badem ye dedi ama ben hiç sevmem yaaa,anca 1-2 tane yiycem diye canım çıkıyo
döllenmenin üzerinde 2-3 hafta geçmiştir tahminen, doktor da onu söylemiştir . Ama hesaplanırken son adet tarihine göre hesaplanıyor yani döllenmeden önceki 2 hafta da ekleniyor çünkü yumurta o zaman oluşuyor. bu durumda 5 haftalık hamilesin. Zaten 5 haftadan önce ultrasonda görülmesi pek mümkün değil. Allah tamamına erdirir inş. 2012 temmuz annesi de olabilirsin muhtemelen
incir ve kayısı aldım işyerinde ara ara atıyorum ağzıma,cevizim de evde var :) ayrıca her akşam süt içiyorum, şimdilik günde 1 litre su ama arttırmaya çalışıyorum, her sabah mutlaka haşlanmış yumurta yiyorum, ve de bıldırcın yumurtası aldım onu da deneyeceğim:)
ayy maşallah bayaa dikkat ediyorsun sen,
inşallah bulantıların olmaz da hep böyle güzel beslenirsin
ben 2 sabahtır yumurta yiyemiyorum,
akşamları süt içiyorum evet ama o kuru yemişler var yaaa, onları tüketemiyorum iştee
halbuki ceviziçi de çok önemlii
bulantılar 2 aylıkken başlıyor diyorlar ama hiç bulantı olmayan da oluyormuş umarım benim de olmaz:) ceviz de beyin gelişimi için çok önemliymiş
bebiş için 9 ay sabretmek lazım:)
Kızlar sızce ben gıdeyımmı bu hafta gorunurmu bebegım? En son adetım 31 ekımdı.bende cevız yıyıorum sut ıcıyorum.asıtlı ıcecek ıcmıyorum,cayı azalttım.doktordan ogrenıcem bu hafta beslenmeyı.
valla ben yararlı herşeyden aldım ama hepsini eşim yiyor
iyi bari bu 9 ayda beyni baya gelişecek
Kızlar sızce ben gıdeyımmı bu hafta gorunurmu bebegım? En son adetım 31 ekımdı.bende cevız yıyıorum sut ıcıyorum.asıtlı ıcecek ıcmıyorum,cayı azalttım.doktordan ogrenıcem bu hafta beslenmeyı.
hahaha süpermiş :))
kızlar beslenmenizde nelere dikkat ediyosunuz?
doktorum bana hergün mutlaka ceviz, fındık, badem ye dedi ama ben hiç sevmem yaaa,anca 1-2 tane yiycem diye canım çıkıyo
sabahları yumurta ceviz peynir ve süt cevizi baya tükettim hemde
gün içinde sürekli yogurt aksam yatmadan bide süt bide normal sulu yemek yaptım bugün etli hergün bu şekilde beslenmeye çalışıcam eee aşermeler başlarsa ne yapcam bilmiyorum fazla kilo almak istemiyorum ben yaaa
beta hcg kaçtı senin?
Ben 980 ken gittim 4+5te doktorum 1500 olmadan görünmez dedi,göremedik de,
2 gün sonra 2000 lerdeyken gittim keseyi gördük 5+0da.