2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim. inşallah hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza almak nasip olur. benim eşim doktor. dün ultrasonla baktı ve keseyi tam göremedik. 18 kasım son sat tarihimdi. bu tarihlarde olup keseyi gören var mı???

benım 17 kasım dun gorundu ama 2. kez baktıgında gordu tuvaletiniz oldugu zaman baskı yaptıgı ıcın gozukmuyormus...

bende birşey sormak ıstıyorum 5 haftalık hamıleyım dun kese gozuktu dist 4.2mm yazıyor sanırım kese boyutu sızce ıyı mi

evet 8 haftalık ve ilk bebeğim her şey normal şu anda ama insan gene de herşeye düşünüyor bi zararı olur mu diye aslında iyi düşünmek lazım hep ama evham yapılıyor yine de

evet 8 haftalık ve ilk bebeğim her şey normal şu anda ama insan gene de herşeye düşünüyor bi zararı olur mu diye aslında iyi düşünmek lazım hep ama evham yapılıyor yine de

maşallah cnm :nazar: bencede hep iyi düşümek lazım stres kesınlıkle yapmamak lazım
rabbım herşeyin hyırlısını nasip etsin

buğün doktora gittim kalp atışı yok dedi. kese var,bebek var ama kalp atışı yok. sat 29 ekim. bu durum normal mi.. 7 ay öncede düşük yaptım. bana yardım edin. bu sefer de mi bebeğimi kaybedeceğim..

benim sat 4 kasım, cuma günü bende dr a gittim herşey normAL dedi, keseyi de gördük.. hesaplamalara göre 7 haftalık olman lazım ama sanırım geç yumurtlamışsın bebek 6 haftalık dedi..gerçekten de korunmasız bir gün ilişkim oldu hamile kaldığım günüden hesaplayınca 6 haftalığım.. kalp atışı bende de henüz yok doktorum 2012 ocak ilk haftası gel dedi.. stress yapma bence, senin yerinde olsam birkaç gün sonra başka dr a gözükürüm..

kızlarr genel anlamda keyifsizlik, kokulara duyarlılık,yorgunluk,uyku,mide bulantısı,kasık ağrısı herkeste var.. benim göbeğim hiç olmamasına rağmen karnın şiş gibi.. kilo da almadım ama sanki 10 güne hamile olduğum belli olacak gibi.. sizlerde de göbiş var mı??

amiiiiin inşallah cnm ben sezeryan düşünüyorum gerçi normal yapamam gibi geliyo :KK9::KK9:

bana da öyle geliyordu ama öncelikle normali kafama yerleştirdim,daha sağlıklı olabileceğini düşünüyorum,hem sezaryen e göre daha çabuk ayağa kalkarmışım gibime geliyo.gerçi şu anda bunları düşünmek için çok erken ama normal doğumda da doğum kesisinden korkuyorum sancıdan falan değil:KK25:

X