2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

6ocaktan sonra bende burada avaz avaz midem bulanıyor yeteeeeer diye isyanlara girdiğimde anlayın ki ben artık tam çekilmez nazlı bir hamileyim(tabii ki şaka yapıyorum)

bebeğin de sen de iyi olun da biz her nazı çekeriz
ama inşallah mide bulantısı yaşamadan geçirirsin hamileliğini, ben bazen düşünüyorum midem böyle nanemollayken bide çok bulantılı geçirsem ne yapardım diye, allahtan yok, inşallah da olmaz, olan arkadaşlarıma da çok çokkk sabır ve allahtan yardım diliyorum inan bana

doğru söylüyorsun canım inşaallah dua edelim bol bol bende sizlere edicem inş.

slm kızlar....
nihayet miniğimin kesesini gördüm bugün.. ama daha çok küçük 2.5 mm cik... 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı... o güne kadar nasıl sabretcem bilmiyorum...

kızlar merhaba aranıza bugün katıldım hamile olduğumu yeni öğrendim sizlere bişey sorucambugün devlet hastanesindeki kadın doğumcu tahlili yaptı evet hamilesiin ama daha yeni 15 gün sonra gel dedi ve elevit adında bi hap yazdı ne kaç haftalık olduğunu söyledi nede hcg değerimi ben özel hastanedeki bi doktora gidicem acaba ne zaman gitmeliyim tahminen bebeğim 3 veya 4 haftalık keseyi görmek için ne kadar beklemeliyim lütfen cevap verin bana :)

çok teşekkür ederim demmir_can Allah razı olsun...inşallah herkesin bebişi sağlıklı annişi de sağlıklı olsun...dediğin gibi mide bulantısı bir hamileyi en mahfeden şey tüm enerjiyi morali bitiriyor.senin de mide bulantıların en az minimum seviyeye insin hatta aaa ben hamileyim ondan midem bulandı diyecek kadar azalsın en kısa zamanda...

slm kızlar....
nihayet miniğimin kesesini gördüm bugün.. ama daha çok küçük 2.5 mm cik... 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı... o güne kadar nasıl sabretcem bilmiyorum...

aaa BLUE ne güzel bir haber böyle desene senin elma çekirdeği kendini gösterdi annesine inan gün sayımı konusunda hiç yardımcı olamayacağım 6ocak benim de ne kesemizi gördüm ne pıt pıtını

hoşgeldin sweetwitcch tebrikler öncelikle kan testi kağıdın sende ise tahmin yürütebiliriz.

hoş geldin canım aramıza... sanırım tarihlerimiz birbirine yakın... son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplıyor doktorlar hamileliği... mesela benim 24 kasım.. bugün 4+2 olmuşuz.. keseyi görebildik.. ama kalp atışları için erken tabi... elevit hiç duymamıştım. bana folik asit verdi flobiol adı...

şimdi sizler yazışınca gördüm bende ne mide bulantısı ne kasık ağrısı hiçbirşey yok Allah korusun kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama bu kadar da tepkisizlik anormal mi?:26:

canım her bünye ayrı tepkiler veriri rahat ol içini ferah tut.

valla onu bende düşündüm bi ultrason alsak nasıl olur :)))))

slm kızlar....

bende bugün gördüm çok şükür sabırla beklicez banada 2 hafta sonra gel dedi sabır sabırrr

öncelikle hoşgeldin ben bugün 5+0 oldum vajinal ultrasonla göründü. Adam akıllı bi dr git canım baştan savmışlar seni.

bi kese gördüm sanki

hayırlı olsun darısı pıtpıtlaraa

karından ultrasonla mı gördün benim görünmedi

elevit süper bir vitamin ilk hamileliğimde kullanmıştım folic ten tut bir sürü vitamin var içinde doğumdan sonra bile 6 ay kullandım sütün kalitesini arttırıyor saçlarımın dökülmesini bile önlemişti :)

aaa BLUE ne güzel bir haber böyle desene senin elma çekirdeği kendini gösterdi annesine inan gün sayımı konusunda hiç yardımcı olamayacağım 6ocak benim de ne kesemizi gördüm ne pıt pıtını

evet canım doktor kuş gözü kadar dedi bu hamileleikde gün sayımı hiç bitmiyor zaten.. ilk hamileliğimde ömrümün en uzun 9 ayıydı... bakalım bunda napcaz...

hcg sonucum 129 internetten öğrendim doktor bey lütfedip söylemedi bile

böyle bir terbiyesizliği nasıl yapabilir salak adam! henüz çok küçük desene bu kan testi değerlerine göre 2-3 haftalık demektir ben elimdeki kan değeri kağıdından söylüyorum canım.ben de 3.5haftalıktım kan testine göre vajinal bakmadı doktor direk karnından bakarız dedi zaten ben gidinceye kadar inşallah 7.5-8 haftalık olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…