- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
6ocaktan sonra bende burada avaz avaz midem bulanıyor yeteeeeer diye isyanlara girdiğimde anlayın ki ben artık tam çekilmez nazlı bir hamileyim(tabii ki şaka yapıyorum)
Allah korusun bu bebekte ne güzel haberlerle geleceksin buraya hep birlikte kutlayacağız hiç endişelenme hamilelerin ve hastaların duaları geri çevrilmezmiş.E bizde hamile olduğumuza göre bol bol birbirimiz için dua edelim...
bebeğin de sen de iyi olun da biz her nazı çekeriz
ama inşallah mide bulantısı yaşamadan geçirirsin hamileliğini, ben bazen düşünüyorum midem böyle nanemollayken bide çok bulantılı geçirsem ne yapardım diye, allahtan yok, inşallah da olmaz, olan arkadaşlarıma da çok çokkk sabır ve allahtan yardım diliyorum inan bana
slm kızlar....
nihayet miniğimin kesesini gördüm bugün.. ama daha çok küçük 2.5 mm cik... 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı... o güne kadar nasıl sabretcem bilmiyorum...
bi kese gördüm sanki
kızlar merhaba aranıza bugün katıldım hamile olduğumu yeni öğrendim sizlere bişey sorucambugün devlet hastanesindeki kadın doğumcu tahlili yaptı evet hamilesiin ama daha yeni 15 gün sonra gel dedi ve elevit adında bi hap yazdı ne kaç haftalık olduğunu söyledi nede hcg değerimi ben özel hastanedeki bi doktora gidicem acaba ne zaman gitmeliyim tahminen bebeğim 3 veya 4 haftalık keseyi görmek için ne kadar beklemeliyim lütfen cevap verin bana :)
kızlar merhaba aranıza bugün katıldım hamile olduğumu yeni öğrendim sizlere bişey sorucambugün devlet hastanesindeki kadın doğumcu tahlili yaptı evet hamilesiin ama daha yeni 15 gün sonra gel dedi ve elevit adında bi hap yazdı ne kaç haftalık olduğunu söyledi nede hcg değerimi ben özel hastanedeki bi doktora gidicem acaba ne zaman gitmeliyim tahminen bebeğim 3 veya 4 haftalık keseyi görmek için ne kadar beklemeliyim lütfen cevap verin bana :)
şimdi sizler yazışınca gördüm bende ne mide bulantısı ne kasık ağrısı hiçbirşey yokAllah korusun kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama bu kadar da tepkisizlik anormal mi?:26:
işte işin kötü tarafı ben gittiğimde keseyi bile göremedim o kadar küçüktü ki ondan dolayı evhamlanıyorum 6ocak nasıl gelir onu da bilemiyorum.Elimden gelse ultrason da zararlı olmasa eve ultrason bağlatacağım en sonunda
slm kızlar....
nihayet miniğimin kesesini gördüm bugün.. ama daha çok küçük 2.5 mm cik... 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı... o güne kadar nasıl sabretcem bilmiyorum...
bi kese gördüm sanki
hoş geldin canım aramıza... sanırım tarihlerimiz birbirine yakın... son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplıyor doktorlar hamileliği... mesela benim 24 kasım.. bugün 4+2 olmuşuz.. keseyi görebildik.. ama kalp atışları için erken tabi... elevit hiç duymamıştım. bana folik asit verdi flobiol adı...
aaa BLUE ne güzel bir haber böyle desene senin elma çekirdeği kendini gösterdi annesineinan gün sayımı konusunda hiç yardımcı olamayacağım 6ocak benim de ne kesemizi gördüm ne pıt pıtını
hcg sonucum 129 internetten öğrendim doktor bey lütfedip söylemedi bile
hcg sonucum 129 internetten öğrendim doktor bey lütfedip söylemedi bile
evet canım doktor kuş gözü kadar dedibu hamileleikde gün sayımı hiç bitmiyor zaten.. ilk hamileliğimde ömrümün en uzun 9 ayıydı... bakalım bunda napcaz...
öyle doktorun.. neyse canım araştır iyi bir doktora git takip çok önemli Allah iyi hekimlerle karşılaştırsın vicdan sahibi.