- 14 Nisan 2010
- 108
- 2
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin ben 5+0 senden küçük ama seninle aynı olan arkadaşlar var birinci sayfadaki listeden takip edebilirsin onlarda mesaj atarlar zaten. tekrar hoşgeldin..
hoşbuldk teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin ben 5+0 senden küçük ama seninle aynı olan arkadaşlar var birinci sayfadaki listeden takip edebilirsin onlarda mesaj atarlar zaten. tekrar hoşgeldin..
teşekkür ederim canım banada aynı şekilde oluyor hatta sol tarafım ayağıma vuruyor arada ya bende korkuyorum diğer bebeğim karnımda öldü 7 haftasında acaba bulantım bi anormallikmi varda olmuyor diye korktum çok sağol inşaallah hepimizinki yolunda gider sağlıklı olur
aman kötü şeylerle karşılaşmayalım da herşeye razıyız ve hazırızz
ama ben ilk haftalardaki korkularımı baya baya yendim çok şükür, yavaş yavaş hamile moduna girmeye başladım
Rica ederim...yarın güzel haberlerle gel kalp atışını da ekleterek mesaj atalım Melek'e gerçi o arada girip bakıyor yeni istekler varsa ekliyor eğer eklememişse yarın kalp atışıyla ekletelim inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
inşallah rabbim bir daha yaşatmaz canım, bu sefer sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
kasık sancıları çok normal, hiç panik yapma canım.
bulantı da herkeste olacak diye birşey yok, dediğim gibi bende hala aman aman bir bulantı yok..
içini ferah tut ve olumlu şeyler düşün canım, gayet iyidir bebeğin, yarın da göreceksin
allah korusun cnm rabbım sağsalim kucagımıza almayı nasip eder inşallahhh
tabı cnm sen pıtpıtları duymussun daha ne olsun kuzum bende bi duysam pıtpıtları
ozaman bende gircem hamiş moduna gerçi girdim o moda emme rahatlıycam pıtpıtlardan sonra
Allah razı olsun canım içim rahatladı inşaallah yarın göreyim biraz daha iyi olucam
evet canım o kalp atışı baya rahatlatıyomuş insanı
şimdi sizler yazışınca gördüm bende ne mide bulantısı ne kasık ağrısı hiçbirşey yok Allah korusun kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama bu kadar da tepkisizlik anormal mi?:26:
inşallah bende rahatlarım sen gibi cnmcım
şimcik çıkayım kociş damlamak uzeredir salatayıda yapam
öpüyorum hepinizi kocamann görüşmek üzere
birini rahatlatıyoruz başkası başlıyor biz 9 ay yeriz birbirimizi burda
tatlım kormka gayet normal, illa herkeste olacak diye bişey yok, benim 7-8. haftalara kadar kasın ağrım yok denecek kadar azdı, fark etmiyordum bile, bulantım hala yok denecek kadar az..
asıl anormallik bende olurdu olsaydı çok şükür bçyle 9. haftaya geldim sağ salim, takmayın bunları kafanıza
şimdi sizler yazışınca gördüm bende ne mide bulantısı ne kasık ağrısı hiçbirşey yok Allah korusun kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama bu kadar da tepkisizlik anormal mi?:26:
pophahahahhahha burada gülmekten derdimi unuttum demmir_can çok hoşsun ya ne kadar doğru bir yorum ''biz 9 ay yeriz birbirimizi burda''bakalım kaçımız evhamsız sağsalim atlatacak...vallahi bakıyorum herkes gayet hamile modunda mide bulantısı,hazımsızlık,karın ağrısı bir de kendime bakıyorum bende tık yok gerçi kötü bir olay olsa sanırım kan filan birşey gelirdi herhalde ay sonunda kafayı yiyeceğim en iyisi susayım
canım sen kaçıncı haftandasın zaten herkeste olmuyor kasık ağrısı bulantıda 8 haftada falan başlıyor sanırım yolundadır endişelenme
inan ilk haftalarımıza hepimiz okadar pimpirikliydik ki, haftası benimle ya da bana yakın olan arkadaşlarla burda yedik bitirdik kendimizi, ama bebeğini hele hele kalp atışını görünce rahatlıyorsun baya, ozamana kadar biraz stres oluyor ister istemez..
şimdi bakıyorum eski pimpirikliler o korkuları yenmiş yeni yeni mide bulantılarından ya da diğer şikayetlerden bahsetmeye başlamışız..
zamanla yani tatlım, rahat ol tamam mıı
işte işin kötü tarafı ben gittiğimde keseyi bile göremedim o kadar küçüktü ki ondan dolayı evhamlanıyorum 6ocak nasıl gelir onu da bilemiyorum.Elimden gelse ultrason da zararlı olmasa eve ultrason bağlatacağım en sonunda
ben 5+6'yım ilk günler biraz gaz sancım oldu o kadar.inşallah dediğiniz gibidir
o yüzden böyle evham yapman gayet normal ama inan hiç gerek yok canım, boşuna canını bunlarla sıkma, hamileliğinin tadını çıkar
canım endişelenme annelik hissi ilk andan itibaren insanın ruhuna işliyor kötü birşey olduğunda inan anlıyorsun ben ilk bebeğim karnımda öldüğü gün sabah anladım ve doktora koştum yanılmamıştım ne yazıkki kaybettik şimdide çok korkuyorum ama hayırlısı allahtan illa sancı bulantı olacak diye bir kural yokki herkesin gebeliği çok farklı oluyor hiç kötüyü düşünme hep iyi düşünki bebeğinde rahat rahat büyüsün :) mutlu mutlu annesi