2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım banada aynı şekilde oluyor hatta sol tarafım ayağıma vuruyor arada ya bende korkuyorum diğer bebeğim karnımda öldü 7 haftasında acaba bulantım bi anormallikmi varda olmuyor diye korktum çok sağol inşaallah hepimizinki yolunda gider sağlıklı olur

inşallah rabbim bir daha yaşatmaz canım, bu sefer sağlıkla alırsın bebeğini kucağına :nazar:

kasık sancıları çok normal, hiç panik yapma canım.
bulantı da herkeste olacak diye birşey yok, dediğim gibi bende hala aman aman bir bulantı yok..
içini ferah tut ve olumlu şeyler düşün canım, gayet iyidir bebeğin, yarın da göreceksin :KK34:

aman kötü şeylerle karşılaşmayalım da herşeye razıyız ve hazırızz:KK49::KK49::KK49:
ama ben ilk haftalardaki korkularımı baya baya yendim çok şükür, yavaş yavaş hamile moduna girmeye başladım :KK9:

allah korusun cnm rabbım sağsalim kucagımıza almayı nasip eder inşallahhh :KK16::nazar:
tabı cnm sen pıtpıtları duymussun daha ne olsun kuzum bende bi duysam pıtpıtları
ozaman bende gircem hamiş moduna gerçi girdim o moda emme rahatlıycam pıtpıtlardan sonra :KK9::KK49:

Rica ederim...yarın güzel haberlerle gel kalp atışını da ekleterek mesaj atalım Melek'e gerçi o arada girip bakıyor yeni istekler varsa ekliyor eğer eklememişse yarın kalp atışıyla ekletelim inşallah:KK54: güzel haberlerini bekliyoruz :KK54:

inşaallah çok teşekkür ederim sabah 11 gibi yazarım hayırlısıyla yine size hitaben yazarım

inşallah rabbim bir daha yaşatmaz canım, bu sefer sağlıkla alırsın bebeğini kucağına :nazar:

kasık sancıları çok normal, hiç panik yapma canım.
bulantı da herkeste olacak diye birşey yok, dediğim gibi bende hala aman aman bir bulantı yok..
içini ferah tut ve olumlu şeyler düşün canım, gayet iyidir bebeğin, yarın da göreceksin :KK34:

Allah razı olsun canım içim rahatladı inşaallah yarın göreyim biraz daha iyi olucam

allah korusun cnm rabbım sağsalim kucagımıza almayı nasip eder inşallahhh :KK16::nazar:
tabı cnm sen pıtpıtları duymussun daha ne olsun kuzum bende bi duysam pıtpıtları
ozaman bende gircem hamiş moduna gerçi girdim o moda emme rahatlıycam pıtpıtlardan sonra :KK9::KK49:

evet canım o kalp atışı baya rahatlatıyomuş insanı:KK61:

şimdi sizler yazışınca gördüm bende ne mide bulantısı ne kasık ağrısı hiçbirşey yok:KK53: Allah korusun kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama bu kadar da tepkisizlik anormal mi?:26:

şimdi sizler yazışınca gördüm bende ne mide bulantısı ne kasık ağrısı hiçbirşey yok:KK53: Allah korusun kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama bu kadar da tepkisizlik anormal mi?:26:

birini rahatlatıyoruz başkası başlıyor :KK60: biz 9 ay yeriz birbirimizi burda :KK60:

tatlım korkma gayet normal, illa herkeste olacak diye bişey yok, benim 7-8. haftalara kadar kasık ağrım yok denecek kadar azdı, fark etmiyordum bile, bulantım hala yok denecek kadar az..
asıl anormallik bende olurdu olsaydı çok şükür böyle 9. haftaya geldim sağ salim, takmayın bunları kafanıza

Son düzenleme:
birini rahatlatıyoruz başkası başlıyor :KK60: biz 9 ay yeriz birbirimizi burda :KK60:

tatlım kormka gayet normal, illa herkeste olacak diye bişey yok, benim 7-8. haftalara kadar kasın ağrım yok denecek kadar azdı, fark etmiyordum bile, bulantım hala yok denecek kadar az..
asıl anormallik bende olurdu olsaydı çok şükür bçyle 9. haftaya geldim sağ salim, takmayın bunları kafanıza

pophahahahhahha:KK1: burada gülmekten derdimi unuttum demmir_can çok hoşsun ya ne kadar doğru bir yorum ''biz 9 ay yeriz birbirimizi burda''bakalım kaçımız evhamsız sağsalim atlatacak...vallahi bakıyorum herkes gayet hamile modunda mide bulantısı,hazımsızlık,karın ağrısı bir de kendime bakıyorum bende tık yok:KK50: gerçi kötü bir olay olsa sanırım kan filan birşey gelirdi herhalde ay sonunda kafayı yiyeceğim en iyisi susayım:KK49:

canım sen kaçıncı haftandasın zaten herkeste olmuyor kasık ağrısı bulantıda 8 haftada falan başlıyor sanırım yolundadır endişelenme

pophahahahhahha:KK1: burada gülmekten derdimi unuttum demmir_can çok hoşsun ya ne kadar doğru bir yorum ''biz 9 ay yeriz birbirimizi burda''bakalım kaçımız evhamsız sağsalim atlatacak...vallahi bakıyorum herkes gayet hamile modunda mide bulantısı,hazımsızlık,karın ağrısı bir de kendime bakıyorum bende tık yok:KK50: gerçi kötü bir olay olsa sanırım kan filan birşey gelirdi herhalde ay sonunda kafayı yiyeceğim en iyisi susayım:KK49:

inan ilk haftalarımıza hepimiz okadar pimpirikliydik ki, haftası benimle ya da bana yakın olan arkadaşlarla burda yedik bitirdik kendimizi, ama bebeğini hele hele kalp atışını görünce rahatlıyorsun baya, ozamana kadar biraz stres oluyor ister istemez..

şimdi bakıyorum eski pimpirikliler o korkuları yenmiş yeni yeni mide bulantılarından ya da diğer şikayetlerden bahsetmeye başlamışız..
zamanla yani tatlım, rahat ol tamam mıı

inan ilk haftalarımıza hepimiz okadar pimpirikliydik ki, haftası benimle ya da bana yakın olan arkadaşlarla burda yedik bitirdik kendimizi, ama bebeğini hele hele kalp atışını görünce rahatlıyorsun baya, ozamana kadar biraz stres oluyor ister istemez..

şimdi bakıyorum eski pimpirikliler o korkuları yenmiş yeni yeni mide bulantılarından ya da diğer şikayetlerden bahsetmeye başlamışız..
zamanla yani tatlım, rahat ol tamam mıı

işte işin kötü tarafı ben gittiğimde keseyi bile göremedim o kadar küçüktü ki ondan dolayı evhamlanıyorum 6ocak nasıl gelir onu da bilemiyorum.Elimden gelse ultrason da zararlı olmasa eve ultrason bağlatacağım en sonunda:KK1:

işte işin kötü tarafı ben gittiğimde keseyi bile göremedim o kadar küçüktü ki ondan dolayı evhamlanıyorum 6ocak nasıl gelir onu da bilemiyorum.Elimden gelse ultrason da zararlı olmasa eve ultrason bağlatacağım en sonunda:KK1:

o yüzden böyle evham yapman gayet normal :KK1: ama inan hiç gerek yok canım, boşuna canını bunlarla sıkma, hamileliğinin tadını çıkar:KK49::KK49:

ben 5+6'yım ilk günler biraz gaz sancım oldu o kadar.inşallah dediğiniz gibidir :KK34:

canım endişelenme annelik hissi ilk andan itibaren insanın ruhuna işliyor kötü birşey olduğunda inan anlıyorsun ben ilk bebeğim karnımda öldüğü gün sabah anladım ve doktora koştum yanılmamıştım ne yazıkki kaybettik şimdide çok korkuyorum ama hayırlısı allahtan illa sancı bulantı olacak diye bir kural yokki herkesin gebeliği çok farklı oluyor hiç kötüyü düşünme hep iyi düşünki bebeğinde rahat rahat büyüsün :) mutlu mutlu annesi

o yüzden böyle evham yapman gayet normal :KK1: ama inan hiç gerek yok canım, boşuna canını bunlarla sıkma, hamileliğinin tadını çıkar:KK49::KK49:

6ocaktan sonra bende burada avaz avaz midem bulanıyor yeteeeeer diye isyanlara girdiğimde anlayın ki ben artık tam çekilmez nazlı bir hamileyim:KK1:(tabii ki şaka yapıyorum)

canım endişelenme annelik hissi ilk andan itibaren insanın ruhuna işliyor kötü birşey olduğunda inan anlıyorsun ben ilk bebeğim karnımda öldüğü gün sabah anladım ve doktora koştum yanılmamıştım ne yazıkki kaybettik şimdide çok korkuyorum ama hayırlısı allahtan illa sancı bulantı olacak diye bir kural yokki herkesin gebeliği çok farklı oluyor hiç kötüyü düşünme hep iyi düşünki bebeğinde rahat rahat büyüsün :) mutlu mutlu annesi

Allah korusun bu bebekte ne güzel haberlerle geleceksin buraya hep birlikte kutlayacağız hiç endişelenme hamilelerin ve hastaların duaları geri çevrilmezmiş.E bizde hamile olduğumuza göre bol bol birbirimiz için dua edelim...

X