Herkese merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum özelden msj yazamadığım için buradan yazıyorum öncelikle rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin benim s.a.t 02 kasım yarın kalp atışlarını duyacağız inşaallah acaba benimle tarihi tutan arkadaşlar varmı benimki bir hafta geriden takip ediyorda şuan 7 haftalık olması gerekirken 6 + 2 olacak cevap yazarsanız sevinirim
Herkese merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum özelden msj yazamadığım için buradan yazıyorum öncelikle rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin benim s.a.t 02 kasım yarın kalp atışlarını duyacağız inşaallah acaba benimle tarihi tutan arkadaşlar varmı benimki bir hafta geriden takip ediyorda şuan 7 haftalık olması gerekirken 6 + 2 olacak cevap yazarsanız sevinirim
ben sadececanım bişey istediğinde atıyodum bebişimin üstüne, dur artık her haltı atayım
ayy zavallı bebeğim şimdiden nelere alet oluyo
sederk canım sakin ol, bak böyle paniklersen allah korusun bişey olur, daha çok başındasın görünmemesi normal canım, ben de ilk gittiğimde görünmemişti kan değerim 980 küsürdü.
anca2 gün sonra göründü, hcg 1500 üzeri olması lazım..
üstelik allah korusun ama hepimizin de bebeklerinin başına gelecek bişey varsa buna engel olmamız mümkün değil ki, biz sağlıkla gelmeleri için dua edip bekliycez..
ama stres yapmak, olumsuz şeyler düşünmek yok hiçbir zaman
cnm kusuruma bakma internet gitti oyuzden yazamadım
sonrada yemek işlerimi halletım
he valla bebişlerin üstüne atıp duruyoruz napalım böyle nazımız geçiyo suçumuz yok bizim
rica ederim tatlım ne demeekkk.. ben de hala gazımla uğraşıyorumm
valla bebişler şimdiden bizden kıymetli
haha çıkaramadınmı yoksam hala
sen kayısı felen ye kuzum belkim çıkarırsın aa dur dur kurufasulye yada nohut felen ye cnmcım
sorma kıymetlıler valla kıskansammı ne
prensez aramıza hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun sana yakın bir arkadaş daha vardı sanırım ama şu an kimdi hatırlayamıyorum zaten o okuyunca bende seninle aynıyım diye ortaya çıkarlisteye mi adını yazdırmak istiyorsun?
ayy onlar daha fena gaz yapar
valla ben de eşime diyorum seni artık gözüm görmüyor benim bebeğim var diyorum nasıl bozuluyo
sonra bide gönlünü almakla uğraşıyorum, çok alıngan oluyor bunlar da ayol
bizimkiside üle valla hemen yuzune bi korku ifadesi düşüyo
sanki benı sallamıycakmısın bebiş dogunca der gibi
iyi ya işte kuzum çıkarırsın rahat rahat gazı içinde kalıp mideni bulandırcagına rahatlarsın cnmcım
hoşgeldin canım, hayırlı olsun, yarın da güzel haberlerle gelirsin inşallah..
ben 8+2 yim, ilk doktor randevumda 4 gün geride çıkmıştı usgde, bir hafta sonra arayı kapattı ve şimdi gününde gidiyor,
seninki de ileride mutlaka kapatır arayı sakın takma bunu kafana
hoşbulduk arkadaşım evet evet bende listeye yazdırmak istiyorum adımı ama özelden msj atamıyorum daha yeniyim :)
valla içerde müthiş bir imalat var, ben çıkardıkça yenileri üretiliyor
en iyisi bir tablet almak artık sabahtan beri eziyete dönüştü yaa
hoşbulduk teşekkür ederim ben geçen hafta cuma gittim keseyi ve yolk kesesini gördük 5+2 demişti doktor bişey daha sorsam sizin bulantılarınız başladımı bende henüz bişey yokta sadece kasık ağrısı var bi yarın olsa da tıp tıpları duysam çok rahatlayacağım siz duymuşsunuzdur değilmi allahım kucağımıza almayı nasip etsin sağllıkla
canım hangi şehirdesin kaç yaşındasın son adet tarihin bebişin tahmini doğum tarihin kese göründü mü kalp atışı duydun mu yaz da özel mesaj atalım melek'e
hımm ozaman öyle yap cnmcım zor valla
doğurana kadr nelerle karşılaşcaz bakalım
amin canım.. inşallahh..
ben gecen hafta gördüm kalp atışlarını çok şükür, kasık ağrısı dersen bende de oluyor, bazen hafif arada da sert vuruyor valla ve genelde sol tarafımda..
bulantı konusunda ben de şimdiye kadar fazla bulantı yaşamadım, bazen çok ekşime oluyor midemde, son günlerdede gaz problemim çok arttı, o biraz arttıyor mide rahatsızlığımı
canım öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ediyorum ben ankaradayım 05.08.1981 doğumluyum 75 kiloyum s.a.t 02 kasım tahmini doğum tarihini doktor henüz söylemedi ama nette 8 ağustos hesaplıyor kese ve yolk kesesi göründü yarın kalp atışını inşaallah duyucaz