karından ultrasonla mı gördün benim görünmedi
evet canım doktor kuş gözü kadar dedibu hamileleikde gün sayımı hiç bitmiyor zaten.. ilk hamileliğimde ömrümün en uzun 9 ayıydı... bakalım bunda napcaz...
böyle bir terbiyesizliği nasıl yapabilir salak adam!henüz çok küçük desene bu kan testi değerlerine göre 2-3 haftalık demektir ben elimdeki kan değeri kağıdından söylüyorum canım.ben de 3.5haftalıktım kan testine göre vajinal bakmadı doktor direk karnından bakarız dedi zaten ben gidinceye kadar inşallah 7.5-8 haftalık olucak
ne zaman gitmem gerekir canım ya düşünmekten uyuştum :)
aa canım senindemi 2. bebiş ya listeye sütun açsak kacıncı gebelik diye :)))
evet canım 27 aylık bir kızım var... seninki kaç yaşında...
ben 5+0 da gittim vajinal ultrasonda göründü darısı başına.
eee sen biraz daha tecrübelisin BLUE'cuğum insaf et bizim gibi ilk bebişleri olacaklar ne yapsınlar.gerçi her bebek ayrı heyecan değil mi?
oo canım o gittiğinde pıtpıtı bilem duyarsın inşallah sen nereye gidiyorsun doktora adanada iyi bir doktor var bildiğim adana metro hastanesinde Mecit uncu doçent. Tavsiye ederim çok bilgili bir doktor..
sağol canım allah sağlıkla kavştursun bebeklerimize :)
maşallah allah bağışlasın benim 4,5 yaşında paşam var bitane ona kardeş çabasındayız inşallah..
inşallah sanırım doktor beni biraz çatlatıyor bu bekleyişle ama sonunda muhteşem bir final yapacağızben METROPARK hastahanesinde Cenap Açıkkol'a gidiyorum şimdilik iyi ilgili görünüyor doktor bey...tavsiyen için çok teşekkür ederim bu doktorda sorun çıkarsa direk mecit beye giderim artık
ooo maşallah allah bağışlasınbüyütmüşsün sen... benimki daha küçük bakalım ne yapcaz doğumdan sonra...
hanımlar bu arada bir bilgi vereyim şu bildiğimiz klasik sodalar varya yeşil şişede sade olan ondan en az 1 adet tüketmeliymişiz mineraller varmış içinde bende çok sewmem ama akşamları yudum yudum içmeye çalışıyorum mideyide rahatlatıyor. Tavsiye ederim.
evet büyüdü ama 2,5 yaşında karar vermiştik kardeş olayına 2 senedir çabalıyoruz2 tane düşük yaptım Allahım bir daha yaşatmasın bence seninki tam zamanı doğana kadar 9 ay daha büyür idare edersiniz artık :))) bu arada en doğru zamanı rabbim biliyor zaten
hanımlar bu arada bir bilgi vereyim şu bildiğimiz klasik sodalar varya yeşil şişede sade olan ondan en az 1 adet tüketmeliymişiz mineraller varmış içinde bende çok sewmem ama akşamları yudum yudum içmeye çalışıyorum mideyide rahatlatıyor. Tavsiye ederim.
işte bu güzel bir haber günde 1 tane içiyordum zaten daha da iştahla içerim artık.çok teşekkürler canım...
kızlar müsaadenizle ben çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah.malum kocişle ilgilenme vakti bebişler geldikten sonra pabuçları dama atılacak bir süreöpüyorum hepiniz kendinize dikkat edin...