2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam hanımlar bugün ilk defa doktora gittim 5+0 olmuş. Dr vajinal muayene dedi bende karından baktıracağım diye içtim suyu içtim suyu patlayacaktım bir de çok ama çok heyecanlıydım. DR baktı kese mese yok görünmüyor tabi ben korkudan ölüyordum tuvalete git rahatlada gel dedi. Wc gittim 15-20 dk sonra tekrar baktı mesane çok dolu olunca kapatmış. Mercimeğimi gördükkkkk çok rahatladım 2 hafta sonraya randevu verdi ilk doğumdan sonra 2 tane düşük yaptığım için. progestan verdi günde iki tane. aspirin verdi yarım içilecek. ve Folidoce verdi hem folik asit hemde vitaminmiş benden haberler böyle çok şükür yarabbimm.. Sizler nasılsınız

kızlar bugün doktordan geldim.

çok şükür pıt pıtları duydum

allah herkese bu duyguları yaşamayı,sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:

yumuşak kapsül canım o aynısını fitil olarak kullanıyorsun ben de de bi mutsuzluk var ne zamandır o hapın mı yan etkisiymiş çok neşeli bir insanımdır ne zamandır bi meymenetsizim ben de

darısı kalp atışarını görmeye inşallah canım :)

Son düzenleme:
kızlar ya bugün normalde regl günüm ama sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor olurmu ki
öyleee

canım çok normal bende de olmuştu merak etme..

kizlar simdi geldim dr dan. bebiklerimin ikisi de iyiymis kalpleri atiyormus. yorgunluga bagli bi kanama olmus , simdilik sorun yok dedi cok sukur :))

hadi gözün aydın bol bol dinlenmeye çalış .

Kızlar mide bulantısına nasıl çözümler buluyorsunuz ? benım hıc mıdem bulanmıyordu ama su 2 gundur sabahları cok kötu oluyorum hem mıdemde yanma hem bulantı oluyor.. :26:

sabahları kraker öneriliyor ama ben yiyemiyorum resmen ağzımda büyüyor tuzsuz sarı leblebi ii geliyor..

kızlar bana şimdi milupadan hamileyim seti geldi hediye, ayy çok heyecanlandım bebeğime ait ilk şeylerrr

hadi bakalım hayırlı olsun..

kızlar ton balık yememizde bir sakınca var mıdır acaba:26:

en iyisi doğal balıklar imkanın varsa doğal olanı ye.

canım gözünaydın Allah kucağınada almayı nasip etsin sağlıkla..

gülme kız gaz sancısı çekiyorum ben burdaa ayy halime bakkk

bende de çok fena var üstelik mideme kramplar giriyor..

benim de faleket gazım var sabah gazla uyanıyorum resmen güniçinde de yediklerimi sindiremiyorum sizin de var mı böyle sıkıntılarınız ?[/QUOTE]
bende de çok fena var

ben her duştan sonra nemlendirici vücut losyonu kullanıyorum canım ama o çatlaklar için özel bişey kullanmaya başlamadım henüz

kızlar bende geldim 3-4haftalık hamileyim doktor doğumu 28 ağustosta dedi allah sağ salim kavuştursun bebeklerimize :)

hoşgeldin canım, hayırlı olsun

hhahha ne tesaduf bende 6 ay once fılan rahım fılmı cektrıdım orda bnde 1 2 saat yattım anestezılı cektırdım ben ama allahım nasıp et de dogumuma geleyım demıstımmm bakk nasıp olduu

aynen canım anestezili olmuştum ben de, inşallah orda doğum da nasip olur bakalım

gözün aydın canım, maşallah bebeğine 2 hafta geçmez şimdi senin için

allah herkese bu duyguları yaşamayı,sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

gözün aydın canım, , inşallah bundan sonrasını da sağlıkla getiririz

kızlar bende geldim 3-4haftalık hamileyim doktor doğumu 28 ağustosta dedi allah sağ salim kavuştursun bebeklerimize :)

canım yeni girdim forum'a yeni gördüm hadi hayırlı olsun aramıza hoş geldin Allahım en kısa zamanda daha güzel haberlerini de paylaşmayı nasip etsin

tebrikler sevinnccim.hadi hayırlısı pıt pıtları gülmelerini cinsiyet saklama oyunlarını da görürsün inşallah.Adanalıyım demişsin adana da mı yaşıyorsun?

aaaa melek tebikrler! ne güzel bi haber bu Allah bizlere de en kısa zamanda duydurmayı nasip etsin...

tebrikler sevinnccim.hadi hayırlısı pıt pıtları gülmelerini cinsiyet saklama oyunlarını da görürsün inşallah.Adanalıyım demişsin adana da mı yaşıyorsun?

saol canım. Adanalıyım ama Kahramanmaraşta yaşıyorum 6 senedir. Sen adanalımısın?? ordamı yaşıyorsun?

Herkese merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum özelden msj yazamadığım için buradan yazıyorum öncelikle rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin benim s.a.t 02 kasım yarın kalp atışlarını duyacağız inşaallah acaba benimle tarihi tutan arkadaşlar varmı benimki bir hafta geriden takip ediyorda şuan 7 haftalık olması gerekirken 6 + 2 olacak cevap yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…