hhahha ne tesaduf bende 6 ay once fılan rahım fılmı cektrıdım orda bnde 1 2 saat yattım anestezılı cektırdım ben ama allahım nasıp et de dogumuma geleyım demıstımmm bakk nasıp olduu
ben agızdan alıyorum ama felekat ettı benı o happ hamılelıgıme sevınemıyorum hep bı mutsuzluk var mutsuzluk yapıomus bu hap vajınal almak ıcın farklı bı kutu mu nasıl yoksa aynısını ıstedıgın yolddan alabılıyomusun
kızlar bugün doktordan geldim.
çok şükür pıt pıtları duydum
allah herkese bu duyguları yaşamayı,sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
selam hanımlar bugün ilk defa doktora gittim 5+0 olmuş. Dr vajinal muayene dedi bende karından baktıracağım diye içtim suyu içtim suyu patlayacaktım bir de çok ama çok heyecanlıydım. DR baktı kese mese yok görünmüyor tabi ben korkudan ölüyordum tuvalete git rahatlada gel dedi. Wc gittim 15-20 dk sonra tekrar baktı mesane çok dolu olunca kapatmış. Mercimeğimi gördükkkkkçok rahatladım 2 hafta sonraya randevu verdi ilk doğumdan sonra 2 tane düşük yaptığım için. progestan verdi günde iki tane. aspirin verdi yarım içilecek. ve Folidoce verdi hem folik asit hemde vitaminmiş benden haberler böyle çok şükür yarabbimm.. Sizler nasılsınız
gözün aydın canım :)
kızlar ya bugün normalde regl günüm ama sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor olurmu ki
öyleee
kizlar simdi geldim dr dan. bebiklerimin ikisi de iyiymis kalpleri atiyormus. yorgunluga bagli bi kanama olmus , simdilik sorun yok dedi cok sukur :))
Kızlar mide bulantısına nasıl çözümler buluyorsunuz ? benım hıc mıdem bulanmıyordu ama su 2 gundur sabahları cok kötu oluyorum hem mıdemde yanma hem bulantı oluyor.. :26:
kızlar bana şimdi milupadan hamileyim seti geldi hediye, ayy çok heyecanlandım bebeğime ait ilk şeylerrr
kızlar ton balık yememizde bir sakınca var mıdır acaba:26:
kızlar merhaba,
dün kesemizi gördük çarşamba günü koyu leke geldi
korktum doktora gittim problem olmadığını bebek yerleştiğinden
böyle kanamalar olabileceğini aşırı olmadığı sürece sorun olmayacağını söyledi,
2 hafta sonra inş pıtpıtlarını duyacağız , balık yağına başladım , bugün sersemlik var üzerimde
sanırım yavaş yavaş belirtiler başladı , bebeğim büyüsünde gerisine katlanırım ne büyük mucize yaa
nokta kadar bişey ilk resmimizi almış olduk:)
gülme kız gaz sancısı çekiyorum ben burdaaayy halime bakkk
Adana'dayım ben.Adananın kurtuluşu olduğu için şehir tatil.aynı zamanda benim de doğumgünüm diye tatil
aa bende adanalıyım yaa hemşoo..
Slm arkadaşlar ben bugün doktora gittim kesemizi gördük kalp atışlarını gösterdi pıt pıt diye atıyodu gördümama dinlettirmedi sesini. Kalp atışları başlamış çok sağlıklı görünüyor dedi . Ama ben hastaneyi değiştirmeye karar verdim ultrason cihazları çok eski gibi geldi beğenmedim.
Mide bulantım için METPAMİD verdi çok aşırı mide bulantısı çekiyorum ve elevit verdi. Folik asitte kullanmamı söledi sizlerede aynı ilaçlarmı veriliyor.
hayırlı olsun gözünaydın her doktor farklı ilaç veriyor canım..
kızlar birşey sormak istiyorum... Bu karın şişince çatlak oluşumunu önlemek için yağlar vs. sürüyolar ya şimdiden başlamak mıu gerek cildi nemlendirmeye yoksa daha erken mi sizce?? daha önce doğum yapmış arkadaşlar ne dersiniz bu konuda?? bana arkadaşlarım şimdiden başlaman lazım diyorlar ama kararsız kaldım...
çatlayacağı varsa ne yaparsan yap çatlıyor ben badem yağı kullandım karnım çatlamadı ama doğumdan sonra bacağım çatladı vücut yapısıyla alakalı kaşınıyorsa nemlendirici kullan..
kızlar bende geldim 3-4haftalık hamileyim doktor doğumu 28 ağustosta dedi allah sağ salim kavuştursun bebeklerimize :)
hoşgeldin Allah tamamına erdirsin..
allah herkese bu duyguları yaşamayı,sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Hadi bakalım gözünaydın Allah tamamına erdirsin cümlemizinkini..
darısı kalp atışarını görmeye inşallah canım :)
kızlar birşey sormak istiyorum... Bu karın şişince çatlak oluşumunu önlemek için yağlar vs. sürüyolar ya şimdiden başlamak mıu gerek cildi nemlendirmeye yoksa daha erken mi sizce?? daha önce doğum yapmış arkadaşlar ne dersiniz bu konuda?? bana arkadaşlarım şimdiden başlaman lazım diyorlar ama kararsız kaldım...
kızlar bende geldim 3-4haftalık hamileyim doktor doğumu 28 ağustosta dedi allah sağ salim kavuştursun bebeklerimize :)
hhahha ne tesaduf bende 6 ay once fılan rahım fılmı cektrıdım orda bnde 1 2 saat yattım anestezılı cektırdım ben ama allahım nasıp et de dogumuma geleyım demıstımmm bakk nasıp olduu
selam hanımlar bugün ilk defa doktora gittim 5+0 olmuş. Dr vajinal muayene dedi bende karından baktıracağım diye içtim suyu içtim suyu patlayacaktım bir de çok ama çok heyecanlıydım. DR baktı kese mese yok görünmüyor tabi ben korkudan ölüyordum tuvalete git rahatlada gel dedi. Wc gittim 15-20 dk sonra tekrar baktı mesane çok dolu olunca kapatmış. Mercimeğimi gördükkkkkçok rahatladım 2 hafta sonraya randevu verdi ilk doğumdan sonra 2 tane düşük yaptığım için. progestan verdi günde iki tane. aspirin verdi yarım içilecek. ve Folidoce verdi hem folik asit hemde vitaminmiş benden haberler böyle çok şükür yarabbimm.. Sizler nasılsınız
son adet tarihim 22 kasım tahlil sonucumda 129 :)
tebrikler sevinnccim.hadi hayırlısı pıt pıtları gülmelerini cinsiyet saklama oyunlarını da görürsün inşallah.Adanalıyım demişsin adana da mı yaşıyorsun?
saol canım. Adanalıyım ama Kahramanmaraşta yaşıyorum 6 senedir. Sen adanalımısın?? ordamı yaşıyorsun?
Adana'da doğdum hala Adana'da yaşıyorum...Ailen filan Adana'da mı?
ailem adanada eşim maraşlı evlenince buraya yerleştik adananın yerlisiyiz askerlik şubesinin ordan siz??
biz Gazipaşa-stadyum civarı...