2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen bol bol ye bari onları, bir şekilde dengeliycez işte..
valla baş ağrısı arada beni de öldürüyor, ben normalde de kolay kolay ilaç almazdım allahtan alışığım ağrı çekmeye

sorma cok kötü bişey baş ağrısı bende senın gibiyim mümkün oldugunca son raddeye gelmeden ilaç almazdım bende
çektim valla dun uyuyana kadr sabaha iyi kalkınca pek mutlu oldum

kızlar merhaba,
dün kesemizi gördük çarşamba günü koyu leke geldi
korktum doktora gittim problem olmadığını bebek yerleştiğinden
böyle kanamalar olabileceğini aşırı olmadığı sürece sorun olmayacağını söyledi,
2 hafta sonra inş pıtpıtlarını duyacağız , balık yağına başladım , bugün sersemlik var üzerimde
sanırım yavaş yavaş belirtiler başladı , bebeğim büyüsünde gerisine katlanırım ne büyük mucize yaa
nokta kadar bişey ilk resmimizi almış olduk:)

sorma cok kötü bişey baş ağrısı bende senın gibiyim mümkün oldugunca son raddeye gelmeden ilaç almazdım bende
çektim valla dun uyuyana kadr sabaha iyi kalkınca pek mutlu oldum

evet yaa bu sabah ben de kendimi iyi hissederek uyandım, ama bende birkaç gündür de felaket gaz problemi var, deliricem yaa çıkaramıyorum da mide bulantısına dönüşüyor ozaman

serfik tebrik ederim Allah anneli babalı büyütsün canım

gözün aydın canım, maşallah bebeğimize
pıt pıt haberini de bekliyoruz böyle hayırlısıyla

mrb cnm tebrk ederim
bol bol dınlenmeye bak cnm bende önümüzdeki perşembe ya da cuma gitcem pıtpıtlar ıcın
ınsallah duymak nasip olur

evet yaa bu sabah ben de kendimi iyi hissederek uyandım, ama bende birkaç gündür de felaket gaz problemi var, deliricem yaa çıkaramıyorum da mide bulantısına dönüşüyor ozaman

mide bulantısı bende de var malesef ama gaz çıkarıyorum cok sukur baya bi gazman oldum
birde memişler cok acıyo yatamıyorum yuzustu ki en sevdıgım yatma şeklidir

ardarda doğuracağız sanırım yok canım ya biz gittiğimizde sadece kese duvarını görebildik.6ocakta randevumuz inşallah.

kese duvarı nasıl oluyor canım üstten göremedi benimkini alttan baktı benimkide mi kese duvarı acaba?

sağol canım, çalışıyorum yaa pek dinlenemiyorum belim çok ağrıyor ama eve gidince hemen yatıyorum yormuyorum kendimi,
allah ın izniyle duyacaksın inşallah canım

mide bulantısı bende de var malesef ama gaz çıkarıyorum cok sukur baya bi gazman oldum
birde memişler cok acıyo yatamıyorum yuzustu ki en sevdıgım yatma şeklidir

yok ben 2 gündür çıkaramıyorum deli olucam
doktorum rennie tablet al dedi ama almak istemiyorum yine de..
memişlere gelince benim artması ağrısı sızısı, hala aynı

sağol canım iki hafta sonra 7 haftalık olacağız inşallah o güzel sesi duyarız da bi oh çekerim,
Rabbim nasip eder inş

duyarsın canım hayırlısıyla, biliyorum şimdi 2 hafta çok zor geçer ama sen herzaman güzel şeyler düşün

kızlar ton balık yememizde bir sakınca var mıdır acaba:26:

Ton balığının içinde civa oranı fazla olduğundan hamilelerin fazla tüketmemesi gerektiğini, onun yerine omega 3 bakımından zengin olan yağlı balıkları tercih etmeleri (örn, somon vs) gerektiğini okumuştum ben de...

bu arada selamlar herkese... Bugün yine kapanıyor gözlerim.. çok mu yoracak beni bu bebiş nedir bu yorgunluk ....

evet canım ben de araştırdım bugün, büyük balıklar civa içeriğindeki fazlalık nedeniyle önerilmiyor ama ton balığı büyük olduğu halde fazla civa içermiyormuş, bu yüzden haftada 2 porsiyonu geçmeyecek şekilde hamilelerin tüketmesi öneriliyor

evet canım ben de araştırdım bugün, büyük balıklar civa içeriğindeki fazlalık nedeniyle önerilmiyor ama ton balığı büyük olduğu halde fazla civa içermiyormuş, bu yüzden haftada 2 porsiyonu geçmeyecek şekilde hamilelerin tüketmesi öneriliyor

çalışıyosan zor tabı cnmcım amiiin cnm inşallah

çıkaramamak kötüdür tabi ağrıda yapar inşallah cıkarırsın cnmcım

memişler bizi ugraştırcak ozaman desene olsun bunlarda bebişin oyunları bize

bu arada selamlar herkese... Bugün yine kapanıyor gözlerim.. çok mu yoracak beni bu bebiş nedir bu yorgunluk ....

slm cnm hoşgeldin uyu dınlen ozaman cnmcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…