2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bana şimdi milupadan hamileyim seti geldi hediye, ayy çok heyecanlandım bebeğime ait ilk şeylerrr

neler var içinde

bebeğimi beklerden kitapçığı,
nivea,milupa ve huggies ürünleri için 8 adet %25-%30 indirim kuponları,
niveadan saç ve vücut şampuanı,pişik kremi,ıslak mendil numuneleri,
milupa still-tee,
huggies 8li yeni doğan bebek bezi.. ay çok tatlı yaaaaa

ilk hamileliğimi öğrendiğimde milupa sayfasına hamileyim diye kayıt olmuştum

bende daha yenı kayıt oldum bakalım ıkı uc hafta içinde banada gelır belkı :) hadı hayırlı olsun ınsallah gule gule kullan

Kızlar mide bulantısına nasıl çözümler buluyorsunuz ? benım hıc mıdem bulanmıyordu ama su 2 gundur sabahları cok kötu oluyorum hem mıdemde yanma hem bulantı oluyor.. :26:

sabahları yatağın başucunda çubuk kraker bulundurur yataktan kalkmadan önce ağzına bir-kaç tane atarsan çok iyi geliyormuş canım

bende daha yenı kayıt oldum bakalım ıkı uc hafta içinde banada gelır belkı :) hadı hayırlı olsun ınsallah gule gule kullan

inşallah canım hayırlısıyla kullanmamız nasip olur,
bir de face ten primanın sayfasındaki formu doldur ordan da gönderiyolar, beni 2 gün önce aradılar 30 aralıkta dağıtım başlıyor dediler..

ben de üye olmak istedim şimdi güzelmiş içindekiler :) insan bebeğe ait hediyeler olunca daha bir gerçek hisseder heralde ben hala inanamıyorum da en sonunda hamile olduğuma

ben de üye olmak istedim şimdi güzelmiş içindekiler :) insan bebeğe ait hediyeler olunca daha bir gerçek hisseder heralde ben hala inanamıyorum da en sonunda hamile olduğuma

yaa sorma canım hala alışamadık ama gerçekten çok güzel bir duygu yaa çok heyecanlandım paketi alınca hemen tektek inceledim, ayyy biran önce gelseler şu bebişler yaaa

bende dün üye olmuştum milupaya

ayy ben tiksinmem inşallah, zaten ceviz fındık badem falan yiyemiyorum onları midem almıyor, balık yemek zorundayım

inşallah cnmcım ceviz hiç sevmiyorum ama mecburi yiyorum fındıkla bademı götürüyorum
dünde çok feci başım ağrıdı gözümü bilem açamadım bugun çok iyiyim şükür ne kötü bişey hamişlikte hasta olmak ilaç alamamak :18:

canım sen bol bol ye bari onları, bir şekilde dengeliycez işte..
valla baş ağrısı arada beni de öldürüyor, ben normalde de kolay kolay ilaç almazdım allahtan alışığım ağrı çekmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…