dogru diyorsun tatlim :))
çok şükür canım, hadi gözün aydın fazla yorma kendini, ne de olsa sen 3 canlısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şükür canım, hadi gözün aydın fazla yorma kendini, ne de olsa sen 3 canlısın
kızlar bana şimdi milupadan hamileyim seti geldi hediye, ayy çok heyecanlandım bebeğime ait ilk şeylerrr
neler var içinde
bebeğimi beklerden kitapçığı,
nivea,milupa ve huggies ürünleri için 8 adet %25-%30 indirim kuponları,
niveadan saç ve vücut şampuanı,pişik kremi,ıslak mendil numuneleri,
milupa still-tee,
huggies 8li yeni doğan bebek bezi.. ay çok tatlı yaaaaa
ilk hamileliğimi öğrendiğimde milupa sayfasına hamileyim diye kayıt olmuştum
kizlar simdi geldim dr dan. bebiklerimin ikisi de iyiymis kalpleri atiyormus. yorgunluga bagli bi kanama olmus , simdilik sorun yok dedi cok sukur :))
Kızlar mide bulantısına nasıl çözümler buluyorsunuz ? benım hıc mıdem bulanmıyordu ama su 2 gundur sabahları cok kötu oluyorum hem mıdemde yanma hem bulantı oluyor.. :26:
bende daha yenı kayıt oldum bakalım ıkı uc hafta içinde banada gelır belkı :) hadı hayırlı olsun ınsallah gule gule kullan
milupa still-tee,
ben de üye olmak istedim şimdi güzelmiş içindekiler :) insan bebeğe ait hediyeler olunca daha bir gerçek hisseder heralde ben hala inanamıyorum da en sonunda hamile olduğuma
milupa still-tee,
bende dün üye olmuştum milupaya
kızlar ton balık yememizde bir sakınca var mıdır acaba:26:
kızlar ton balık yememizde bir sakınca var mıdır acaba:26:
bildigim kadariyla yok guselim. hatta bol bol balik yememiz de oldukca faydali diye biliyorum. afiyet olsun :))
tam aksine cnm bol bol balık yememiz lazım
sağolun kızlar, balık olarak evet bol yememiz lazım da işte onların konserve oluşuna takıldım ama sorun olmaz heralde
sorun olcagını sanmıyorum cnm ben tıksınmeye başladım balıktan gerçi normalde çok sevdıgım halde
ayy ben tiksinmem inşallah, zaten ceviz fındık badem falan yiyemiyorum onları midem almıyor, balık yemek zorundayım
inşallah cnmcım ceviz hiç sevmiyorum ama mecburi yiyorum fındıkla bademı götürüyorum
dünde çok feci başım ağrıdı gözümü bilem açamadım bugun çok iyiyim şükür ne kötü bişey hamişlikte hasta olmak ilaç alamamak :18: