2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

11.30 a dr dan randevu aldim kizlar dua edin nolur onemli bisi olmasin... bebiklerimin ikisi de sorunsuz rahat ediyor olsunlar...

Senin keseler kaç mm di lilyumece? boyutunun bi önemi var mı acaba Amin inşallah canım ..

günaydın kızlar

canım ben boyutlarını hiç bilmiyorum keselerin içini dolu görebilir miyim ve kalpleri atar mı diye endişe etmiştim ikisinin de kalbi atıyor çok şükür:) ama kalpleri atarken bile birinin kaybolma riski varmış takdiri ilahi artık .... Benim ikiz çocuğum olsun diye bir tercihim yoktu açıkçası 2.5 yıl sonra hamile kalabildim ama ikiz olunca da yine de sağlıklı olarak ikisininde doğmasını istiyor insan

sen de ikisinin de kalp atışını duyarsın inşallah gönlünce olur her şey :)

7+2 de karından gördüm ben iki bebeğiminde kalp atışını

Son düzenleme:
kızlar ya bugün normalde regl günüm ama sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor olurmu ki öyleee

kızlar ya bugün normalde regl günüm ama sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor olurmu ki öyleee

olur tabi canım hatta benim adet günümde kasık ağrım o kadar şiddetliydi gece uykudan uyandırdı
tamam dedim kesin oldu.wc ye gidemedim korkudan sonra gittim baktım çok şükür bişey yoktu
tek farkı adet döneminde ki gibi uzun sürmüyo girip çıkıyo
benimde 24 kasım SAT
bende 21 aralık yaptırdım kan testini 175,09 çıktı
haftaya salı tekrar edicem testi ve cuma günü doktor kontrolümüz var inş.

şeker leblebimmm
ben de seni arıyodum.
durumlarımız çok benziyo. ben de pazartesi tekrar edecektim ama hadi salı tekrar edeyim beraber ilerleyelim.kıyaslarız sonuçları. perşembe de doktora gidicem

gebeliğin ilk bir kaç ayı rahim adet günü geldiği zaman sanki adet olacakmış gibi kasılırmış endişe etme bir yerde okumuştm olurmş..

ewet başa baş gidiyoruz seninle, inşallah hayırlı sonuçlar nasip olur
seni ateş topiğinden tanıyorum

düzeltmesi için özel msj attım canım
bu arada konyalımısın ben de konyalı sayılırım.

ewet canım konyalıyım
doğma büyüme

Kızlar mide bulantısına nasıl çözümler buluyorsunuz ? benım hıc mıdem bulanmıyordu ama su 2 gundur sabahları cok kötu oluyorum hem mıdemde yanma hem bulantı oluyor.. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…