- 17 Kasım 2011
- 5.877
- 2
midem ayaklandı yineeee
ben gidip bişeyler yiyim kızlar
afiyet bal şeker olsun cnmm yarasın ikinizede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
midem ayaklandı yineeee
ben gidip bişeyler yiyim kızlar
ben internetten araştırdım canım sakınca var diyen doktor da var sakınca yok diyen de istersen bi kendi doktoruna danış konservelerin korucuyu maddelerinin zararlı olabilme ihtaimali olabilirmiş çünkü
çıkaramamak kötüdür tabi ağrıda yapar inşallah cıkarırsın cnmcım
memişler bizi ugraştırcak ozaman desene olsun bunlarda bebişin oyunları bize
kızlar ton balık yememizde bir sakınca var mıdır acaba:26:
dur hemen telaş yapma kan değeri önemli sonuçta 1500 ü geçtikten sonra görebiliyorsun keseyi benim 1500 gibiydi alttn gözüktü , kan vermiş miydin canım
459du kan değerim.ondan görünmedi sanırım...
evet canım geçmiş sayfalarda yanıt verilmiş ama ben de haftada 2 defadan fazla tüketilmesi sakıncalı old. duydum. tabi bu tüketim miktarı da göreceli.doktora danışmak lazım
çalışıyosan zor tabı cnmcım amiiin cnm inşallah
çıkaramamak kötüdür tabi ağrıda yapar inşallah cıkarırsın cnmcım
memişler bizi ugraştırcak ozaman desene olsun bunlarda bebişin oyunları bize
slm cnm hoşgeldin uyu dınlen ozaman cnmcım
kizlar simdi geldim dr dan. bebiklerimin ikisi de iyiymis kalpleri atiyormus. yorgunluga bagli bi kanama olmus , simdilik sorun yok dedi cok sukur :))
sağol canım, en iyisi ona sormak dediğin gibi
gülme kız gaz sancısı çekiyorum ben burdaa ayy halime bakkk
Selam kızlar bende 7hafta 3günlûk hamileyim.düşük tehlikem tar yatıyora.um.bulantıyla da başım belada.bene inş ağustos annesiym.hepimize hayrlı olsun
Gözün aydınnn canım darısı başımıza :)) bende dr.a haftaya perşembe gidiyorum bakalım benim bebeklerin de kalp atışlarını duycaz inşallah :)
459du kan değerim.ondan görünmedi sanırım...
dha çok küçük annesi niye telaş ediyorsun 1500 gecicek ki öyle göreceksin için rahat olsun , geç döllenme oldu sanırım senin ki
Selam kızlar bende 7hafta 3günlûk hamileyim.düşük tehlikem tar yatıyora.um.bulantıyla da başım belada.bene inş ağustos annesiym.hepimize hayrlı olsun
geçmiş olsun canım , bebeğin sık sık tutunmuştur sana merak etme:) çok mu kanaman oldu canım düşük tehlikesini öyle mi anladı doktor
yok yok gülmüyom ben bebiş gülüyo bişey oldugunda ben yapmadım bebiş yapıyo dıyom kocişe ozaman bişey demiyo
benim de faleket gazım var sabah gazla uyanıyorum resmen güniçinde de yediklerimi sindiremiyorum sizin de var mı böyle sıkıntılarınız ?
a.selam canım, hayırlı olsun bebişin :mazar: booolll bool dinlen senn, bişeycik olmaz bebişimize allhın izniyle
vaaayyyyy iyi fikirmişş
dha çok küçük annesi niye telaş ediyorsun 1500 gecicek ki öyle göreceksin için rahat olsun , geç döllenme oldu sanırım senin ki
canım öyle de çok korkuyorum kabus gördüm gece yataktan sıçrayarak kalktım birşey oldu mu acaba yerinden oynadı mı diye 1 saat yatakta döndüm durdum.sanki düşük yapacakmışım gibi korkuyorum paranoyaklaştım iyice:18:
canım öyle de çok korkuyorum kabus gördüm gece yataktan sıçrayarak kalktım birşey oldu mu acaba yerinden oynadı mı diye 1 saat yatakta döndüm durdum.sanki düşük yapacakmışım gibi korkuyorum paranoyaklaştım iyice:18:
telaş yok canım ben cuma öğrendim iki gün o kadar stres yaptım ki bağırsaklarımı bozdum ilaçta içemiyorum geberdim boşunaymış bebeğimi gördüm ve rahatladım hayırlısı ile
kalp atışlarını da duyarım inş içini çok rahat tut stres yapma sakın sende göeceksin keseyi merak etme önemli olan kan değerlerinin iki günde bir ikiye katlaması öyleyse eğer sorun yok