2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

progestanı bebek daha iyi tutunsun diye veriyor doktorlar.
bende kullanıyorum..sen nası kullanıyosn ağızdan mı vajinalmı ben vajinal kullanıyorum..çok sarsıyomş vücudu oral alınınca

ben ağızdan kullanıyorum canım.. aman tutunsun tutunsun :))

benım kasıklarım agrımıs ve gecmıştı bır de cok fecı bır sırt agrım olmuştu masajla yatmakla gecmemişti üşüttüm sanmıştım..

kızlar çok fazla yeşillik tüketmek zararlı mıdır?(tere,roka,marul,nane vs.)canım hep yeşillik yemek istiyor.netten araştırdım ama çok birşey bulamadım.

canım ben hamileyken araştırmıştım maydanoz tere roka hamileyken yenmemeliymiş diye bişi okumuştumm

canım nette bunu buldum.. ''Gebelik kesesi 1 cm boyuta ulaştığında içerisinde yolk kesesi izlenir, 1.5 cm boyuta ulaştığında içerisinde embriyo da izlenebilir..'' benimki daha 1 cm olmadığı için görülmemiş..

merhaba kızlar bende bugun hamile olduğumu öğrendim..
beta hcg 8507 çıktı maşallah 6 haftalık olmuş bnm miniğim..
sanırım bende ağustos annesi olucam..hepimize güzel hamilelikler ve hayırlı doğumlar olsun..

tebrik ederim canım... bende yeni öğrendim.. 4+1 mişiz daha.. allah yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....

BLUE'cum hayırlı uğurlu olsun Allah anneli babalı kardeşli bol sevgili büyütmeyi nasip etsin.ablasıyla arasında yaş fark çok olmayacak ne güzel

teşekkür ederim güzel dileklerin için... evet hemen hemen 3 yaşında olcak bizim minik abla....

ya kizlar ben yarin dr a gidicektim kalp atislari icin ama dun aksam ve bu sabah boyle hafif kahverengi bi akintim geldi cok az noluyo yaaa ( niye olur boyle ??

ya kizlar ben yarin dr a gidicektim kalp atislari icin ama dun aksam ve bu sabah boyle hafif kahverengi bi akintim geldi cok az noluyo yaaa ( niye olur boyle ??

canmm günaydn..
yerleşme kanaması gibi bişedir belki..arkadaşmdada olmştu 4 aylık şimdi bebeği ama kontrole git hemen tabiiki ihmal etme

ariycam dr u henuz gelmemis onu bekliyorum canim . 6+1 ikiz gebelik benimki , yine de yerlesme kanamasi olabilir mi ?? off nerden cikti bu (

canmm günaydn..
yerleşme kanaması gibi bişedir belki..arkadaşmdada olmştu 4 aylık şimdi bebeği ama kontrole git hemen tabiiki ihmal etme

merhaba kızlar ben de daha çok erken olduğu için haftaya gidicem doktora.
doktor düşük tehlikesini nasıl tespit ediyor?
yani vajinal muayene mi yoksa hcg değerine göre falan mı?
ben bir düşük yaptım.bundan da korkuyorm Allah korusunnnnn
şuan sat ıma göre tam 4 haftalık

tebrik ederim canım, hayırlı olsun

kızlar günaydınn, bugün dr a gidicem dua edin..

dualarımız seninle canım, hadi çok güzel haberlerle gel inşallahh

panik yapma canım, bazı gebeliklerde böyle akıntılar olabiliyor, sen doktoruna haber ver yine de ama çok kafana takma, bir sıkıntı yoktur inşallah

valla ben de tam olarak bilemiyorum ama galiba ultrasonla tespit ediyordur, çünkü bazen kesenin yeri, şekli yada etrafında kanama olması durumunda düşük tehlikesi fazla oluyor

günaydın canım çok iyiym çok şükür de doktor muayenesini iple çekiyorum zaman geçmiyor sanki :)
haftaya perş. gidicem sen nasılsın canım

ben de iyiyim canım çok şükür, bugün iyi uyandım, 2 gecedir deliksiz uyuyorum ondan sanırım, son bir haftadır geceleri uykularım bölük pörçüktü..

gerçekten zaman geçmyor yaa, inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin, benim taaaaaaa 14 ocakta randevumm

canım seninki kaç haftalık ve sen de mi hiç gitmedin doktora.
benim ki 4 haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…