- 10 Kasım 2008
- 68
- 1
progestanı bebek daha iyi tutunsun diye veriyor doktorlar.
bende kullanıyorum..sen nası kullanıyosn ağızdan mı vajinalmı ben vajinal kullanıyorum..çok sarsıyomş vücudu oral alınınca
arkadaşlar benim konum farklı bende pko vardı. menogon ile yumurtalıklarım büyütüldü ovitrelle ile çatlama yapıldı ayın 15.inde. adet günümü bekleyecekmişim ama çok meraklanıyorum.ara ara kasıklarımda ağrı ve yanma gibi birşey var göğüs uçlarında acı var bilmiyorum işte ilk haftalarda bu gibi belirtileri yaşayanlar var mıdır?test yaptırsam mı beklemeden
kızlar çok fazla yeşillik tüketmek zararlı mıdır?(tere,roka,marul,nane vs.)canım hep yeşillik yemek istiyor.netten araştırdım ama çok birşey bulamadım.
canım aslında ben de birşey sormak istiyorum. ben ilk doktor kontrolune gittigimde 5+2ydik ve o gun 1 kese ve kenarında bir karartı daha gorduk. hcg 5438 olunca ben dedim ikiz mi ama doktor baya zorladı sadece bir kese gördü ama yanındaki kan birikintisi dedi. o nedenle hatta progestan verdi bana. ikiz gorunce ilk kontrolde kesenin icinde yolku da gordunuz mu 2sinde de? yoksa benimki ikiz mi ya da ikizdi de biri gitti mi? merak ettim şimdi sizin ultrason goruntulerini
merhaba kızlar bende bugun hamile olduğumu öğrendim..
beta hcg 8507 çıktı maşallah 6 haftalık olmuş bnm miniğim..
sanırım bende ağustos annesi olucam..hepimize güzel hamilelikler ve hayırlı doğumlar olsun..
BLUE'cum hayırlı uğurlu olsun Allah anneli babalı kardeşli bol sevgili büyütmeyi nasip etsin.ablasıyla arasında yaş fark çok olmayacak ne güzel
Çok şükür kesemizi gördük bugün, hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarız inş. :)
ya kizlar ben yarin dr a gidicektim kalp atislari icin ama dun aksam ve bu sabah boyle hafif kahverengi bi akintim geldi cok az noluyo yaaa( niye olur boyle ??
canmm günaydn..
yerleşme kanaması gibi bişedir belki..arkadaşmdada olmştu 4 aylık şimdi bebeği ama kontrole git hemen tabiiki ihmal etme
ariycam dr u henuz gelmemis onu bekliyorum canim . 6+1 ikiz gebelik benimki , yine de yerlesme kanamasi olabilir mi ?? off nerden cikti bu(
kan uyuşmazlığı filan yok dimi..
pozitif mi kan grubun?
günaydın güzel annelerrnasılsınız bugün, keyifler yerindedir inşallahhh
merhaba kızlar bende bugun hamile olduğumu öğrendim..
beta hcg 8507 çıktı maşallah 6 haftalık olmuş bnm miniğim..
sanırım bende ağustos annesi olucam..hepimize güzel hamilelikler ve hayırlı doğumlar olsun..
kızlar günaydınn, bugün dr a gidicem dua edin..
ya kizlar ben yarin dr a gidicektim kalp atislari icin ama dun aksam ve bu sabah boyle hafif kahverengi bi akintim geldi cok az noluyo yaaa( niye olur boyle ??
merhaba kızlar ben de daha çok erken olduğu için haftaya gidicem doktora.
doktor düşük tehlikesini nasıl tespit ediyor?
yani vajinal muayene mi yoksa hcg değerine göre falan mı?
ben bir düşük yaptım.bundan da korkuyorm Allah korusunnnnn
şuan sat ıma göre tam 4 haftalık
günaydın canım çok iyiym çok şükür de doktor muayenesini iple çekiyorum zaman geçmiyor sanki :)
haftaya perş. gidicem sen nasılsın canım
ben de iyiyim canım çok şükür, bugün iyi uyandım, 2 gecedir deliksiz uyuyorum ondan sanırım, son bir haftadır geceleri uykularım bölük pörçüktü..
gerçekten zaman geçmyor yaa, inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin, benim taaaaaaa 14 ocakta randevumm