- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
canım seninki kaç haftalık ve sen de mi hiç gitmedin doktora.
benim ki 4 haftalık
gittim canım, ben 8+2yim, en son gecen hafta kalp atışını gördük çok şükür, 14 ocakta 2li test ve tekrar kontrol için çağırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım seninki kaç haftalık ve sen de mi hiç gitmedin doktora.
benim ki 4 haftalık
ben pozitifim esim negatif bizde kan uyusmazligi olmaz demisti dr olur mu acaba ??
11.30 a dr dan randevu aldim kizlar dua edin nolur onemli bisi olmasin... bebiklerimin ikisi de sorunsuz rahat ediyor olsunlar...
Senin keseler kaç mm di lilyumece? boyutunun bi önemi var mı acaba Amin inşallah canım ..
sukatre en son kan testini ne zaman yaptırdın ve sonuç ne çıktı
canım en son 21 aralık çarşamba yaptırdım 104,3 çıktı.
sat ım 25 kasım
canım en son 21 aralık çarşamba yaptırdım 104,3 çıktı.
sat ım 25 kasım
kızlar ya bugün normalde regl günüm ama sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor olurmu ki öyleee
benimde 24 kasım SAT
bende 21 aralık yaptırdım kan testini 175,09 çıktı
haftaya salı tekrar edicem testi ve cuma günü doktor kontrolümüz var inş.
sukatre tabloda SAT 28 Kasım yazıyor senin
düzelttir istersen
kızlar ya bugün normalde regl günüm ama sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor olurmu ki öyleee
olur tabi canım hatta benim adet günümde kasık ağrım o kadar şiddetliydi gece uykudan uyandırdı
tamam dedim kesin oldu.wc ye gidemedim korkudan sonra gittim baktım çok şükür bişey yoktu
tek farkı adet döneminde ki gibi uzun sürmüyo girip çıkıyo
şeker leblebimmm
ben de seni arıyodum.
durumlarımız çok benziyo. ben de pazartesi tekrar edecektim ama hadi salı tekrar edeyim beraber ilerleyelim.kıyaslarız sonuçları. perşembe de doktora gidicem
düzeltmesi için özel msj attım canım
bu arada konyalımısın ben de konyalı sayılırım.
inşallah hiçbir sorun çıkmıycak canım, gelir gelmez yaz bize
kizlar simdi geldim dr dan. bebiklerimin ikisi de iyiymis kalpleri atiyormus. yorgunluga bagli bi kanama olmus , simdilik sorun yok dedi cok sukur :))
kizlar simdi geldim dr dan. bebiklerimin ikisi de iyiymis kalpleri atiyormus. yorgunluga bagli bi kanama olmus , simdilik sorun yok dedi cok sukur :))
çok şükür canmyaa kendine dikkat et ayakta kalma fazla..