yaa kızlar bana neden verılmedı ki acaba yaa canım sıkıldı madem bebeğin tutunmasını sağlıyor kendım alsam eczaneden olur mu ki ?
yaa kızlar bana neden verılmedı ki acaba yaa canım sıkıldı madem bebeğin tutunmasını sağlıyor kendım alsam eczaneden olur mu ki ?
selam kızlar bende 5+4günlük hamileyim aranızda bana da yer var mı acaba?
seviçcim bende turşuyla başladm gebelik maratonuna dilim dilim doğrayıp limonu tuz döküp yiyorm banamısn demiyo kız diye hayal ediyodm bende
hayal kırıklığına uğrattn beni... :) zira eşim 3 erkek kardeşin en büyüğü kızları yok neyse sağlıklı olsunda Rabbim ne verirse..
selamllaarr saygılarrr efendimmmmmm sanırım ben bu topiğide uyuyorumm girebilidiğim kadar giricemm raabbım nasıp eder de o gunlerı gorursek bende agustos annesı olucamm hemde galıbaa tam da bayramaa yanı gunler oyle gosterıoo nasıpp bebısım karnımda suan benımlle yaa cok sukurr sat ım 12 kasımdı doktorlara gore 5-3 um ama bana gore 4 haftalıkım ben daaha bence neyse bısı sorucam elevıt kullanıorum bıde progestan verdı onu kullanıyorum bıde folk asıt baska da bısı kullanmıyorum sız neler kullanıyorsunuz bıde kasıklarıma ağrılar ğiriyo ıkı gundur sızde de var dımııı
Kızlar benim uyku düzenim fena bozuldu sizde durumlar nasıl?
anne adayları doktor size hangi ilaçları verdi dün kontrole gittiğimde Elevit, Progestan ve folbiol verdi bana.. Progestan düşük olmasına karşı sanırım doktora gittiğimde düşük riski yok dedi ama vermiş niye verdiğini de anlamadım :S
selam arkadaşlar.....
bende ağustos 2012 annesi olcam inşallah.... biraz bize sürpriz oldu ama güzel de oldu aslında..... 2 yaşında bir kızım daha var. bugün henüz 4+1 olduk. yarın ultrasonda görcem allahın izniyle
allah hepimizin yavrusunu sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
selam arkadaşlar.....
bende ağustos 2012 annesi olcam inşallah.... biraz bize sürpriz oldu ama güzel de oldu aslında..... 2 yaşında bir kızım daha var. bugün henüz 4+1 olduk. yarın ultrasonda görcem allahın izniyle
allah hepimizin yavrusunu sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
hoşgeldin canım bebeğin hayırlı osun.
sewinnccim saol çok teşekkürler...
Çok şükür kesemizi gördük bugün, hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarız inş. :)
canim ben de ikiz var. dr ayni seyi bana da dedi. ikizlerden biri % 50 olasilikla gidebilirmis kaladabilirmis. vucut bakabilecegi kadarini tutar dedi. bakalim insallah ben de bu haftasonu gitcem kalp atislari icin
canim ben de ikiz var. dr ayni seyi bana da dedi. ikizlerden biri % 50 olasilikla gidebilirmis kaladabilirmis. vucut bakabilecegi kadarini tutar dedi. bakalim insallah ben de bu haftasonu gitcem kalp atislari icin
canım aslında ben de birşey sormak istiyorum. ben ilk doktor kontrolune gittigimde 5+2ydik ve o gun 1 kese ve kenarında bir karartı daha gorduk. hcg 5438 olunca ben dedim ikiz mi ama doktor baya zorladı sadece bir kese gördü ama yanındaki kan birikintisi dedi. o nedenle hatta progestan verdi bana. ikiz gorunce ilk kontrolde kesenin icinde yolku da gordunuz mu 2sinde de? yoksa benimki ikiz mi ya da ikizdi de biri gitti mi? merak ettim şimdi sizin ultrason goruntulerini
evet canım gebelik ikiz başlayıp tek devam edebilirmiş bana doktorum baştan söyledi, belki kalbi atmaz öbürünün falan dedi 1 tanesinin kalp atışını duymuştuk o zaman 6+4 tü vajinal baktılar ;bana sanki kalp atışı duyulunca problem olmaz gibi gelmişti ama ben sonra diğerinin kalp atışını başka bi doktorda duydum o da belki devam etmeyebilir oluyor böyle şeyler kısmet dedi
ama ilkinin kalp atışını duyduğumda keseler arası fark fazlaydı , ikincininkini duyduğumda fark giderek kapanıyordu bakalım pazartesi gideceğim doktora durum ne olacak
kısmet canım allah hepimizin gönlüne göre versin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah