2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar konuyla alakasız ama bu smile iconlarını nasıl yapıyorsunuz bır yerdenmı seçiliyor.. bulamadımmmm

yaa kızlar bana neden verılmedı ki acaba yaa canım sıkıldı madem bebeğin tutunmasını sağlıyor kendım alsam eczaneden olur mu ki ?

yaa kızlar bana neden verılmedı ki acaba yaa canım sıkıldı madem bebeğin tutunmasını sağlıyor kendım alsam eczaneden olur mu ki ?

düşük tehliken varmı? Düşük tehlikesi olmayanlara vermıyor doktorlar.. Ama doktorun ıcınde kuşku olursa şüphelenirse bişeyden mutlaka verır..

benimki tüp bebekti tadavinin devamında progynex iğne kullandım sonra tehlike yok fitille devam et dedi doktorum bence doktorun önermediyse almana gerek yok zaten ilk aylarda düşen bebeklerin çoğu kromozom bozukluğundan, bebeğin problemli doğma riskine karşı düşermiş, propgestan da eğer bebekte problem varsa düşmesine engel olamazmış

sen sıkma canını inşallah sağlıklı bir şekilde alacağız bebeklerimizi kucağımıza :)

selam arkadaşlar.....
bende ağustos 2012 annesi olcam inşallah.... biraz bize sürpriz oldu ama güzel de oldu aslında..... 2 yaşında bir kızım daha var. bugün henüz 4+1 olduk. yarın ultrasonda görcem allahın izniyle
allah hepimizin yavrusunu sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

kızlar cevaplar için teşekkurler ben de oglen uyuyorum engel olamıyorum buna, sonra gece uyuyamıyorum

canım dusuk tehlikesi olanlara veriliyor. ayrıca hiçte iyi bişi değil. ödem yapıyor vıcutta, kilo aldırıyor, dengelerini alt ust edıyor. dısardan bildiğin hormon alıyosun. doktorun tavsıye etmedıyse kullanma. bu benım 3. gebeliğim. ilki bos gebelikti ikincisininde kalbı durdu. hepsınde progestan kullandım. ama ilk ikisini kurtarmaya yetmedi. doktorumuzun dedıgınden dısarı çıkmıcaaaaz. her duydugumuz seyide kafamıza takmıcaaz :)

cevaplarınız için sağolun kızlar

bugün bebegı unutup bi işe yetısmek için koştum baya sonradan aklıma geldii
sonra burda bı yerde okumustum tam hatırlamıyorum afrıkadaki kadınları düşünüp rahatladım galiba fazla evham yapıyorum

selam kızlar bende 5+4günlük hamileyim aranızda bana da yer var mı acaba?

hoşgeldin canım bebeğin hayırlı osun..

hayırlısı olsun canım benim bir oğlum olduğu halde bunun cinsiyetini merak etmiyorum rabbim ne verirse razıyım sağlıklı sıhhatli olsunda.

hoşgeldin canım hayırlı olsun kasık ağrısı bende de var. progestan hormonu eksik olanlara veriliyor ama bilemiyorum..

Kızlar benim uyku düzenim fena bozuldu sizde durumlar nasıl?

benimkide bi bakıyorsun cin gibiyim bir bakıyorsun uyumuşum, gece wc kalkıyorum uykum bölünüyor yaww..

işi şansa bırakmak istememiş demekki bende kullanmıştım ama düşük olacağı varsa oluyor nitekim öylede olmuştu.

Allaha emanet edin sağlıklı bebeğe bir şey olmuyor sağlıksızsa doğa yok ediyor doğanın kanunu bu içinizi rahat tutun.

hoşgeldin canım hayırlı olsun sende benim gibi 2. bebişi bekliyorsun hadi bakalım sağlıklı bebişler olsun..

canım bu ezaneden asprin almaya benzemez Allaha şükür bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuş ki düşük sorunun olmadığı için doktor sana vermeye gerek bile duymamış bende kullanmıyorum
Allaha şükür.zaten öyle bir durum olursa doktor şüphelense bile verirdi.kafanı bu tarz şeylere yorma güzel şeyler düşün...

BLUE'cum hayırlı uğurlu olsun Allah anneli babalı kardeşli bol sevgili büyütmeyi nasip etsin.ablasıyla arasında yaş fark çok olmayacak ne güzel

Çok şükür kesemizi gördük bugün, hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarız inş. :)

kızlar çok fazla yeşillik tüketmek zararlı mıdır?(tere,roka,marul,nane vs.)canım hep yeşillik yemek istiyor.netten araştırdım ama çok birşey bulamadım.

Çok şükür kesemizi gördük bugün, hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarız inş. :)

hadi hayırlı uğurlu olsun canım.bende gittiğimde daha kesesinin beyaz kalın duvarını görebilmiştim.diğer randevuma 6ocakta gidicem.inşallah hayırlı haberlerle gelirim.

canim ben de ikiz var. dr ayni seyi bana da dedi. ikizlerden biri % 50 olasilikla gidebilirmis kaladabilirmis. vucut bakabilecegi kadarini tutar dedi. bakalim insallah ben de bu haftasonu gitcem kalp atislari icin

doktor bana bunları söylemedi yani %50 ihtimali bile senden duyuyorum.senin kaç haftalıkken 2 kese göründü, zamanı önemli mi acaba? ayy inşallah kaybolmaz ikiz çok istiyorum..

canim ben de ikiz var. dr ayni seyi bana da dedi. ikizlerden biri % 50 olasilikla gidebilirmis kaladabilirmis. vucut bakabilecegi kadarini tutar dedi. bakalim insallah ben de bu haftasonu gitcem kalp atislari icin

doktor bana bunları söylemedi yani %50 ihtimali bile senden duyuyorum.senin kaç haftalıkken 2 kese göründü, görülme zamanı önemli mi acaba? ayy inşallah kaybolmaz ikiz çok istiyorum..

Son düzenleme:
arkadaşlar benim konum farklı bende pko vardı. menogon ile yumurtalıklarım büyütüldü ovitrelle ile çatlama yapıldı ayın 15.inde. adet günümü bekleyecekmişim ama çok meraklanıyorum.ara ara kasıklarımda ağrı ve yanma gibi birşey var göğüs uçlarında acı var bilmiyorum işte ilk haftalarda bu gibi belirtileri yaşayanlar var mıdır?test yaptırsam mı beklemeden

doktor bende 1 keseyi gösterdikten sonra diğeri için, bunu da görüyor musun dedi..2.si için kanama da olabilir haftaya tekrar bakalım ama ikiz gebelik olabilir dedi 2kese belirgin var ama içini sormuşsun onu bilemicem :) haftaya görcez ayrıntılı.. ultrasyon görüntüsünde kendi zaten anca belli oluyo wavybaby :)) keselerden biri 8mm diğeri 5mm.. bu boyutta da kaybolur mu ki ya Allah korusun kaybolmasıınnnnn orda dursuuunnn :) progestanı sana hangi nedenle verdi orasını anlayamadım bana da verdi

Senin keseler kaç mm di lilyumece? boyutunun bi önemi var mı acaba Amin inşallah canım ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…