2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dogru diyorsun tatlim yeter ki saglikli buyusunler

ya bn sadece sabahları uyanmakta zorlanıyorum kzıla ronun dısında ben de hiiç belirti yok
ne gögs acısı ne mide bulantısı sadece adet sancısı gibi arada kramp giriyor
hamile kaldıgımı öğrenene dek göğüslerimden yatamıyordum gece uykudan uyandırıyordu ama şimdii ortadan kayboldu

selam kızlar

ben listede yokumm beni de ekleyebilir misiniz

kilo: 70
ilk gebeliğim

SAt 12 Kasım Beklenen doğum tarihi : 22 Ağustos

ekledim canım.kızlar özel mesaj hakkınız yoksa bile buraya bu şekilde bilgilerinizi eksiksiz yazdığınızda okuyup listeyi güncelliyorum elimden geldiğince.arada gözümden kaçan olursa hatırlatırsınız

Amin inşallah en çok duymak istediğim şey onların kalp atışları.. lilyumece bişey sorucam sana ben şuan 5 haftalığım dün 2 kese göründü ama haftaya kontrole tekrar gittiğimde keselerden biri diğerini yok eder diye bişey duydum yada kendi kendine kaybolabilme ihtimali olurmuş.. öyle bişey olabilir mi endişeleniyorum o yüzden inşallah olmaz

anne adayları doktor size hangi ilaçları verdi dün kontrole gittiğimde Elevit, Progestan ve folbiol verdi bana.. Progestan düşük olmasına karşı sanırım doktora gittiğimde düşük riski yok dedi ama vermiş niye verdiğini de anlamadım :S

canim ben de ikiz var. dr ayni seyi bana da dedi. ikizlerden biri % 50 olasilikla gidebilirmis kaladabilirmis. vucut bakabilecegi kadarini tutar dedi. bakalim insallah ben de bu haftasonu gitcem kalp atislari icin

progestanı bebek daha iyi tutunsun diye veriyor doktorlar.
bende kullanıyorum..sen nası kullanıyosn ağızdan mı vajinalmı ben vajinal kullanıyorum..çok sarsıyomş vücudu oral alınınca

Son düzenleme:

canım aslında ben de birşey sormak istiyorum. ben ilk doktor kontrolune gittigimde 5+2ydik ve o gun 1 kese ve kenarında bir karartı daha gorduk. hcg 5438 olunca ben dedim ikiz mi ama doktor baya zorladı sadece bir kese gördü ama yanındaki kan birikintisi dedi. o nedenle hatta progestan verdi bana. ikiz gorunce ilk kontrolde kesenin icinde yolku da gordunuz mu 2sinde de? yoksa benimki ikiz mi ya da ikizdi de biri gitti mi? merak ettim şimdi sizin ultrason goruntulerini

evet canım gebelik ikiz başlayıp tek devam edebilirmiş bana doktorum baştan söyledi, belki kalbi atmaz öbürünün falan dedi 1 tanesinin kalp atışını duymuştuk o zaman 6+4 tü vajinal baktılar ;bana sanki kalp atışı duyulunca problem olmaz gibi gelmişti ama ben sonra diğerinin kalp atışını başka bi doktorda duydum o da belki devam etmeyebilir oluyor böyle şeyler kısmet dedi

ama ilkinin kalp atışını duyduğumda keseler arası fark fazlaydı , ikincininkini duyduğumda fark giderek kapanıyordu bakalım pazartesi gideceğim doktora durum ne olacak

kısmet canım allah hepimizin gönlüne göre versin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…