canım yoksa hamile misinnnn
kendini kötü hissetmedikçe bu beliritleri yaşamak da güzel yaaa
canım resmen bende ayakta uyukluyorum tüm enerjilerimizi bebişler aldığı için sağolsunlardinlenebilme şansın varsa uzat ayaklarını kapat gözlerini uykunun tadını çıkar ağustostan sonra uykuları mumla arayacağız çünkü
Kızlar benim uyku düzenim fena bozuldu sizde durumlar nasıl?
Kızlar benim uyku düzenim fena bozuldu sizde durumlar nasıl?
ooo hızlı başlamışsın sen maşallahh
ben allahtan 1 kg verdim ama benim fazla zaten kilom
selam kızlar
ben listede yokumm beni de ekleyebilir misiniz
kilo: 70
ilk gebeliğim
SAt 12 Kasım Beklenen doğum tarihi : 22 Ağustos
guselim hamileymissiz oyle diyorlarr yoksa yoksa sende mii:))
yok benim almam iyi oldu ihtiyacım var zaten 1,68 boyla 51 kiloyum çünküü
guselim hamileymissiz oyle diyorlarr yoksa yoksa sende mii:))
yok benim almam iyi oldu ihtiyacım var zaten 1,68 boyla 51 kiloyum çünküü
hayırlısı canım inşallah sağlıkla doğar ikizlerin allah gönlüne göre nasip etmiş ben de tüp bebek yaptırdım hep ağzımızdaydı eşimle ikiz mi olur acaba diye benim de ikizlerim olacak inşallah kalp atışlarını da duydum darısı başına canım
umarım sorunsuz bir hamilelik geçiririz :)
Amin inşallah en çok duymak istediğim şey onların kalp atışları.. lilyumece bişey sorucam sana ben şuan 5 haftalığım dün 2 kese göründü ama haftaya kontrole tekrar gittiğimde keselerden biri diğerini yok eder diye bişey duydum yada kendi kendine kaybolabilme ihtimali olurmuş.. öyle bişey olabilir mi endişeleniyorum o yüzden inşallah olmaz
anne adayları doktor size hangi ilaçları verdi dün kontrole gittiğimde Elevit, Progestan ve folbiol verdi bana.. Progestan düşük olmasına karşı sanırım doktora gittiğimde düşük riski yok dedi ama vermiş niye verdiğini de anlamadım :S
Amin inşallah en çok duymak istediğim şey onların kalp atışları.. lilyumece bişey sorucam sana ben şuan 5 haftalığım dün 2 kese göründü ama haftaya kontrole tekrar gittiğimde keselerden biri diğerini yok eder diye bişey duydum yada kendi kendine kaybolabilme ihtimali olurmuş.. öyle bişey olabilir mi endişeleniyorum o yüzden inşallah olmaz
progestanı bebek daha iyi tutunsun diye veriyor doktorlar.
bende kullanıyorum..sen nası kullanıyosn ağızdan mı vajinalmı ben vajinal kullanıyorum..çok sarsıyomş vücudu oral alınınca