2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar sayfalarin birden arttigini gorunce sevindim benim hala 10 gunum var test icin ama dayanamayip haftaya yapabilirim belki haftaya aranizda olurum, bu arada Asure gununuzu de kutlayayim , bu mubarek gunde dualarinizda olmak umuduyla:), bende henuz belirti tarzi birseyler yok arada karnim, kasiklarim agriyor ama psikolojik oldugunu dusunuyorum:))):KK37:
Hepinize iyi gunler :KK34:

Kizlar sayfalarin birden arttigini gorunce sevindim benim hala 10 gunum var test icin ama dayanamayip haftaya yapabilirim belki haftaya aranizda olurum, bu arada Asure gununuzu de kutlayayim , bu mubarek gunde dualarinizda olmak umuduyla:), bende henuz belirti tarzi birseyler yok arada karnim, kasiklarim agriyor ama psikolojik oldugunu dusunuyorum:))):KK37:

canım hakkında hayırlısı olsun
ama biran önce bekliyoruz seni de buraya ona göre :KK49::KK49:

:KK1: kızlar bende tam olarak bugün emin oldum gebe oldğuma ay çok mutluyum

geçen sene ağustos annesi olucaktım nasip olmadı 9. haftada kaybettim bebeği umarm bu sene rabbim bebeğimi kollarıma almayı nasip eder sağlıklı bir şekilde:KK49:
bu sefer olacak içime doğuyor benim....

10 aralıktaydı şehir dışındaki beni takip eden doktorumla randevum ama dayanamadım bugün bi doktora gittim iki tane kese gördü 2.5 yıl uğraştıktan sonra ikizlerim olacak inşallah:) cumartesi kendi doktoruma gideceğim kalp atışarını duyarız umarım
hey maşşallah...inşallah sağlıcakla gelir minnoşlar...

keseyi görürüz dimi?
bu şüpheler hiç bitmeyecek..annelik böyle bir şey işte...

canım galeta yesen keser mide bulantını :) diye umuyorum dr.um mide bulantısı esnasında dikkatini dağıtacak şeylerle uğraş demişti :))
:emir_bebek:
ayva çok ii geliyor bana aklında bulunsun kesiyor bulantıyı...

canım hayırlı olsun bebişin :nazar:

sen kaç haftalıksın perşembe kalp atışlarını duyacaksın?

ben çarşamba 6 haftalık olucam, bebeği görmeye gidicem, doktorum kalp atışları için 2 hafta daha sonra çağırdı yani 8 haftalık olunca, sanki geç gibii:KK37:
geç değil aslında..çünkü bazen geç döllenme olabiliyor ve geç duyuluyor doktorlar stres yapmak istemiyor bu yüzden...bende 8. haftada gidicem mesela...

kızlar gögüsleriniz ne alemde benimkiler şimdiden sanki şişti gibi acayip ağrıyorlar ya :s
kendimi şimdiden damızlık inek gibi hissediyorum...

11e kadar iyi dayanmışsın canım ben 8-9 dedin mi sızıyorum valla :KK1:
al benden de o kadar...

ya bende bir anormallik var galiba acayip enerji doluyum ve hiç uykum gelmiyo :KK43:(( gebelik belirtileri neredeyse hiç yok sadece sık idrara çıkma ihtiyacım oluyo bunun dışında herhangi bişi yok acaba hamile değilmiyim diyorum bazen
ben de geceleri tuvalette mi yatsam ki diye düşünüyorum o kadar sık gidiyorum düşün artık...

bekliyoruz seni aramıza...

herkese merhabalar...melek bu arada okursan bilgilerimi eklersen sevinirim..yaş 32 2. çocuk, istanbul ve 80 kg ile hamile kaldım....

kizlar sayfalarin birden arttigini gorunce sevindim benim hala 10 gunum var test icin ama dayanamayip haftaya yapabilirim belki haftaya aranizda olurum, bu arada asure gununuzu de kutlayayim , bu mubarek gunde dualarinizda olmak umuduyla:), bende henuz belirti tarzi birseyler yok arada karnim, kasiklarim agriyor ama psikolojik oldugunu dusunuyorum:))):KK37:
inşallah hamilesindir canım :)) hep beraber ağustos'ta bıdıklarımıza kavuşuruz....:KK49::KK49::KK49:

kızlar merhaba bende RABBIMın ıznıyle agustos 2012 annesı olacagım beenı de ekler mısınız yaşim 26 sat 18 ekim bdt de 30 agustos lutfen ekleyın benı de

slm kızlar benımde sat 30 ekim dogum 5 agustos
benıde eklersenız sevınırımm

aralık doğumlu annişler bebeklerimiz bize doğum günü hediyesi oldu resmen desenize :):):):)

:KK1: kızlar bende tam olarak bugün emin oldum gebe oldğuma ay çok mutluyum

geçen sene ağustos annesi olucaktım nasip olmadı 9. haftada kaybettim bebeği umarm bu sene rabbim bebeğimi kollarıma almayı nasip eder sağlıklı bir şekilde:KK49:

icini ferah tut..hepberaber agustosda alicaz minnaklarimiz kucagimiza :emir_bebek:.. tebrik ediyorum senide

10 aralıktaydı şehir dışındaki beni takip eden doktorumla randevum ama dayanamadım bugün bi doktora gittim iki tane kese gördü 2.5 yıl uğraştıktan sonra ikizlerim olacak inşallah:) cumartesi kendi doktoruma gideceğim kalp atışarını duyarız umarım

ay ne güzel ikizler.. herseyden cifter cifter.. senin heyecaninda cifter cifterdir simdi dimi :KK34: saglikla kucagindada gör ikisini insallah canim

canım hayırlı olsun bebişin :nazar:

sen kaç haftalıksın perşembe kalp atışlarını duyacaksın?

ben çarşamba 6 haftalık olucam, bebeği görmeye gidicem, doktorum kalp atışları için 2 hafta daha sonra çağırdı yani 8 haftalık olunca, sanki geç gibii:KK37:

bende öyle biliyorum canim.. 6.-7. hafta aralarinda kalp atislari ultrasonda görünüyor.. 8. haftada da atislar duyuluyor Allahin izniyle..

yarin sabah ilk randevum var benide.. doktoruma sorup sorusturup yarin yazarim buraya
:KK1:

yaa bu arada benim ticker ım neden 1 gün önden gidiyor, elli kere kontrol ettim bütün bilgileri doğru giriyorum yine de önden gidiyor:44:

daha ne istiysoun fistik.. 1 gün erken kavusturcak bu ticker seni.. hic ellesme derim
:KK9:

kızlar merhaba bende RABBIMın ıznıyle agustos 2012 annesı olacagım beenı de ekler mısınız yaşim 26 sat 18 ekim bdt de 30 agustos lutfen ekleyın benı de

hosgeldin sende aramiza..

icini ferah tut..hepberaber agustosda alicaz minnaklarimiz kucagimiza :emir_bebek:.. tebrik ediyorum senide

ay ne güzel ikizler.. herseyden cifter cifter.. senin heyecaninda cifter cifterdir simdi dimi :KK34: saglikla kucagindada gör ikisini insallah canim

bende öyle biliyorum canim.. 6.-7. hafta aralarinda kalp atislari ultrasonda görünüyor.. 8. haftada da atislar duyuluyor Allahin izniyle..

yarin sabah ilk randevum var benide.. doktoruma sorup sorusturup yarin yazarim buraya
:KK1:

daha ne istiysoun fistik.. 1 gün erken kavusturcak bu ticker seni.. hic ellesme derim
:KK9:

hosgeldin sende aramiza..

iyiki buluştuk hep beraber sağlıkla kucağımıza alacağız bebişleri :)) dualarım hepimize... aralık doğumlu olanların doğum günü kutlamasını bebekler yaptı :))):KK49::KK49::KK49:

X