Kizlar sayfalarin birden arttigini gorunce sevindim benim hala 10 gunum var test icin ama dayanamayip haftaya yapabilirim belki haftaya aranizda olurum, bu arada Asure gununuzu de kutlayayim , bu mubarek gunde dualarinizda olmak umuduyla:), bende henuz belirti tarzi birseyler yok arada karnim, kasiklarim agriyor ama psikolojik oldugunu dusunuyorum:)))
Hepinize iyi gunler
seninde kutlu olsun canım rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin
bu sefer olacak içime doğuyor benim....kızlar bende tam olarak bugün emin oldum gebe oldğuma ay çok mutluyum
geçen sene ağustos annesi olucaktım nasip olmadı 9. haftada kaybettim bebeği umarm bu sene rabbim bebeğimi kollarıma almayı nasip eder sağlıklı bir şekilde
hey maşşallah...inşallah sağlıcakla gelir minnoşlar...10 aralıktaydı şehir dışındaki beni takip eden doktorumla randevum ama dayanamadım bugün bi doktora gittim iki tane kese gördü 2.5 yıl uğraştıktan sonra ikizlerim olacak inşallah:) cumartesi kendi doktoruma gideceğim kalp atışarını duyarız umarım
bu şüpheler hiç bitmeyecek..annelik böyle bir şey işte...keseyi görürüz dimi?
ayva çok ii geliyor bana aklında bulunsun kesiyor bulantıyı...canım galeta yesen keser mide bulantını :) diye umuyorum dr.um mide bulantısı esnasında dikkatini dağıtacak şeylerle uğraş demişti :))
geç değil aslında..çünkü bazen geç döllenme olabiliyor ve geç duyuluyor doktorlar stres yapmak istemiyor bu yüzden...bende 8. haftada gidicem mesela...canım hayırlı olsun bebişin
sen kaç haftalıksın perşembe kalp atışlarını duyacaksın?
ben çarşamba 6 haftalık olucam, bebeği görmeye gidicem, doktorum kalp atışları için 2 hafta daha sonra çağırdı yani 8 haftalık olunca, sanki geç gibii
kendimi şimdiden damızlık inek gibi hissediyorum...kızlar gögüsleriniz ne alemde benimkiler şimdiden sanki şişti gibi acayip ağrıyorlar ya :s
al benden de o kadar...11e kadar iyi dayanmışsın canım ben 8-9 dedin mi sızıyorum valla
ben de geceleri tuvalette mi yatsam ki diye düşünüyorum o kadar sık gidiyorum düşün artık...ya bende bir anormallik var galiba acayip enerji doluyum ve hiç uykum gelmiyo(( gebelik belirtileri neredeyse hiç yok sadece sık idrara çıkma ihtiyacım oluyo bunun dışında herhangi bişi yok acaba hamile değilmiyim diyorum bazen
bekliyoruz seni aramıza...Kizlar sayfalarin birden arttigini gorunce sevindim benim hala 10 gunum var test icin ama dayanamayip haftaya yapabilirim belki haftaya aranizda olurum, bu arada Asure gununuzu de kutlayayim , bu mubarek gunde dualarinizda olmak umuduyla:), bende henuz belirti tarzi birseyler yok arada karnim, kasiklarim agriyor ama psikolojik oldugunu dusunuyorum:)))
Hepinize iyi gunler
inşallah hamilesindir canım :)) hep beraber ağustos'ta bıdıklarımıza kavuşuruz....kizlar sayfalarin birden arttigini gorunce sevindim benim hala 10 gunum var test icin ama dayanamayip haftaya yapabilirim belki haftaya aranizda olurum, bu arada asure gununuzu de kutlayayim , bu mubarek gunde dualarinizda olmak umuduyla:), bende henuz belirti tarzi birseyler yok arada karnim, kasiklarim agriyor ama psikolojik oldugunu dusunuyorum:)))
Hepinize iyi gunler
kızlar merhaba bende RABBIMın ıznıyle agustos 2012 annesı olacagım beenı de ekler mısınız yaşim 26 sat 18 ekim bdt de 30 agustos lutfen ekleyın benı de
hangi şehirde yaşıyorsun.
insallah ccanim bu arada ben de 2 gun sonra 28 oluyorum , istanbul da da 20 yil oturdum :)
oo kızlar aralık doğumlular basmış burayı bende 7 aralıkta tam 31 olucam..32 ye merdiven dayadım...hehe bende aralık 13de 29 yaşıma basıcam ::):) özlemezsin istanbulu sen şimdi
aynen öyle oldu canımaralık doğumlu annişler bebeklerimiz bize doğum günü hediyesi oldu resmen desenize :):):):)
kızlar bende tam olarak bugün emin oldum gebe oldğuma ay çok mutluyum
geçen sene ağustos annesi olucaktım nasip olmadı 9. haftada kaybettim bebeği umarm bu sene rabbim bebeğimi kollarıma almayı nasip eder sağlıklı bir şekilde
10 aralıktaydı şehir dışındaki beni takip eden doktorumla randevum ama dayanamadım bugün bi doktora gittim iki tane kese gördü 2.5 yıl uğraştıktan sonra ikizlerim olacak inşallah:) cumartesi kendi doktoruma gideceğim kalp atışarını duyarız umarım
canım hayırlı olsun bebişin
sen kaç haftalıksın perşembe kalp atışlarını duyacaksın?
ben çarşamba 6 haftalık olucam, bebeği görmeye gidicem, doktorum kalp atışları için 2 hafta daha sonra çağırdı yani 8 haftalık olunca, sanki geç gibii
yaa bu arada benim ticker ım neden 1 gün önden gidiyor, elli kere kontrol ettim bütün bilgileri doğru giriyorum yine de önden gidiyor:44:
kızlar merhaba bende RABBIMın ıznıyle agustos 2012 annesı olacagım beenı de ekler mısınız yaşim 26 sat 18 ekim bdt de 30 agustos lutfen ekleyın benı de
icini ferah tut..hepberaber agustosda alicaz minnaklarimiz kucagimiza.. tebrik ediyorum senide
ay ne güzel ikizler.. herseyden cifter cifter.. senin heyecaninda cifter cifterdir simdi dimisaglikla kucagindada gör ikisini insallah canim
bende öyle biliyorum canim.. 6.-7. hafta aralarinda kalp atislari ultrasonda görünüyor.. 8. haftada da atislar duyuluyor Allahin izniyle..
yarin sabah ilk randevum var benide.. doktoruma sorup sorusturup yarin yazarim buraya
daha ne istiysoun fistik.. 1 gün erken kavusturcak bu ticker seni.. hic ellesme derim
hosgeldin sende aramiza..
hehe bende aralık 13de 29 yaşıma basıcam ::):) özlemezsin istanbulu sen şimdi
oo kızlar aralık doğumlular basmış burayı bende 7 aralıkta tam 31 olucam..32 ye merdiven dayadım...