elfida2321, emindegilim, şeker-leblebi, edbe, Sylmz, MrsWigy
hanımlar nasılsınız bakalım hepiniz konumu okuyorsunuz yawww :)))
anlatın bakalım ne var ne yok nasıl gidiyor hamişlik bu arada merak ediyorum benim gibi ikinci bebişini bekleyen varmı. Kimlerin çocuğu var bakem...
Benim ilk bebeğim.. 17 aylık evliyim. 2010 ağustosta evlendim 2. yılımızda bebeğimiz bizimle olacak inş..
birde herkes facede takılıyor sanırım
burası pek aktif değil
kızlar merhaba bende tahmını olarak 9 agustosda dogum yapıcam inşallah.. sizlere birşey sormak ıstıorum.. bu tarıhlere yakın dogum yapıcak olan kısıler bebegın kalp atısını duydunuzmu.. eger duyduysanız kuvvelımıydı yoksa benımkı gıbı yavas ve derınden atan varmıydı.. =(
benim de ilk bebeğim olacak Allah izin verirse
ama 2 sene bekletti bizi sıpaaa
elfida2321, emindegilim, şeker-leblebi, edbe, Sylmz, MrsWigy
hanımlar nasılsınız bakalım hepiniz konumu okuyorsunuz yawww :)))
anlatın bakalım ne var ne yok nasıl gidiyor hamişlik bu arada merak ediyorum benim gibi ikinci bebişini bekleyen varmı. Kimlerin çocuğu var bakem...
Sevinç cim o kadar uykum var kiii, yazmakta zorlanıyorum, okuyabiliyorum sadece.. Bir de hava çok soğuk burda hem üşüyorum hem de yumurtalıklarım ağrıyor, bugün çok kötüyüm arkadaşlar ben(
çoook zor beklemesi allah tamamına erdirsin inşallah annelik süper bir duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın. ben evlenir evlenmez oldu bebeğim ama kardeş için 2,5 sene mücadele ettik 2 düşük yaptım allah göstermesin bi daha o günleri
amin canım, inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur..
benim ilk bebeğim ve ilk gebeliğim, o yüzden de acaba burda okuduğum insanların başına gelen kötü şeyler benim de başıma gelir mi diye dana bir endişeli oluyorum.. ama herşey nasip kısmet bir yerde..hayırlısı neyse o olsun ne diyelim
Halim olsa aslında moralim iyi olacak, o kadar çok bulantım yok, moralimi bozacak birşey yok ama hiiiççç halim yok... Bi de çok üşüyorum eve gidip yorganın altına girip uyuyasım var, ama yemek yapmam lazım daha gidince((
muayeneyi vajinalmi oldunuz abdominalmi bu çok önemli benimki 24 ağustoz keseyi bile göremedim sen sevin bak derindende olsa duymuşsun :)
kızlar benim midem boyut değiştirdi yaaa
sürekli bişeyler yemem lazım yoksa çok fena oluyorum yaaa
vajınal oldum oda sırf keseyı görmek ıcın bende keseyı gorememıstım cunku normalde.. ama beklenenden 1 hafta kucuk.. ve kalbını cok yavas derınden duydum aynı haftada bır arkadasımın bebegını duymustum gumbur gumburdu ve cok hızlıydı.. doktor bısı demedı pek.. 1 ay snr kontrole cagırıcakken 1 hafta snra ara kontrol istedi.. telefondada sordugumda haklısın kalbı konusunda ama o ankı durusundan olabılıyor dedı 1 hafta sonra daha ıyı duyucaz ınş dedı yanı oda aynı konuda endıselenmıs ama bana pek bellı etmedı.. ve 28 ınde kontrolum var ıstemeden cok endıselenıyorum kendımı stresede sokmamam lazım.. ama çok bekledim ben bu bebeği =(
vajınal oldum oda sırf keseyı görmek ıcın bende keseyı gorememıstım cunku normalde.. ama beklenenden 1 hafta kucuk.. ve kalbını cok yavas derınden duydum aynı haftada bır arkadasımın bebegını duymustum gumbur gumburdu ve cok hızlıydı.. doktor bısı demedı pek.. 1 ay snr kontrole cagırıcakken 1 hafta snra ara kontrol istedi.. telefondada sordugumda haklısın kalbı konusunda ama o ankı durusundan olabılıyor dedı 1 hafta sonra daha ıyı duyucaz ınş dedı yanı oda aynı konuda endıselenmıs ama bana pek bellı etmedı.. ve 28 ınde kontrolum var ıstemeden cok endıselenıyorum kendımı stresede sokmamam lazım.. ama çok bekledim ben bu bebeği =(
Arkadaşlar bir de folik asit olarak ne kullanıyorsunuz yazabılırmısınız lutfen ? doktor bana folidoce 400 mcg verdı.. ama cevremde pek bunu kullanan yok
Arkadaşlar bir de folik asit olarak ne kullanıyorsunuz yazabılırmısınız lutfen ? doktor bana folidoce 400 mcg verdı.. ama cevremde pek bunu kullanan yok