- 10 Haziran 2008
- 767
- 0
ne demek canım yaa, gayet de güzel takip ediyorsun ellerine sağlıkk
inşallah yakında göbüş ve cicilerimiz topiklerini de açarsınnn
inşallah canım allah o günleri görmeyide nasip etsin inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne demek canım yaa, gayet de güzel takip ediyorsun ellerine sağlıkk
inşallah yakında göbüş ve cicilerimiz topiklerini de açarsınnn
kizlar gunaydinn
bugun 6+0 'im , simdi 7 haftalik mi olmus oluyorum ?? bi de oyle uykum var ki herhalde bi yatsam 24 saat uyurum sizde durumlar nasill:))
6 haftalıksın canım şuan. doktor sorduğunda 6 diceksin ama mantık olarak 6 bitmiş 7 yi dolduruyosun.bende zor alıştm bu hesap işine ama böleymiş.
soldaki rakamı söylüyormşsn hafta olarak 7+2 im mesela ben 8i dolduruyorum ama 7 haftalık diyorum...
canim tesekkurler bu hesap isi zor is , 40 a bi gelsek hayirlisiyla da hesap mesap birakip bebiklerimizi kucagimiza alsak :)
kizlar gunaydinn
bugun 6+0 'im , simdi 7 haftalik mi olmus oluyorum ?? bi de oyle uykum var ki herhalde bi yatsam 24 saat uyurum sizde durumlar nasill:))
slm kızlar.nasılsınız????bebişler nasıl?
ben bişi sorucam sizlere..
bel ağrısı olan varmı yaa?benim uzun süre oturunca yada biraz iş yapınca belim çok ağrıyor....
bide karnımın alt kısmı....eğilip kalkarken resmen sıkışıyor acyor.dolgunluk hissi çok fazla
merhaba arkadaşlar nasılsınız
hımm bende ozaman 7.haftasında oluyorum..7.haftayı dolduruyorum yani..Bu demek olurki 27 aralıkta 8+0 tam 8.haftadamı dinlicem kalp atışlarını ozaman evet hesaplara göre öle..6 haftalıksın canım şuan. doktor sorduğunda 6 diceksin ama mantık olarak 6 bitmiş 7 yi dolduruyosun.bende zor alıştm bu hesap işine ama böleymiş.
soldaki rakamı söylüyormşsn hafta olarak 7+2 im mesela ben 8i dolduruyorum ama 7 haftalık diyorum...
o zmanda bebeğimin kırkı çıktı.yaşına az kaldı. şu kadar ay oldu dişi çıkmadı, ne zmaan yürüyecek falan filan derdi olurrr
arkadaşlar ilk kan testi değeriniz kaç çıkmıştı ve adetiniz kaç gün gecikince yapılan sonuçtu
ben yumurta çatladıktan sonraki 15.gün yaptırdım
sonuç 175,09 çıktı
arkadaşlar ilk kan testi değeriniz kaç çıkmıştı ve adetiniz kaç gün gecikince yapılan sonuçtu
sonuç 175,09 çıktı
Canım ben kan testi yapmadım..Adetimden 6 gün geçince yapmicaktım yinede patronun karısı ısrarlayınca öğlen gibi idrar testi yaptım çift çizgi akşamıda dr. gitmiştim
benim bata 2 gün kala 485.3 çıkmıştı
sonuç 175,09 çıktı
tşk ederim cevaplarınız için
ilk doktor kontrolüne ne zaman gitmek doğru olur
benim SATa göre 4+1 henüz
Günayydın kızlarrr..
Maşallah yüksel84 ne uyumuşsun canım bıraksalar 24 saati tamamlıcaktın yani :))
Kızlar sizlere bişe sorucam..Dünden beridir vajinamın başlangıcında kaşıntı başladı neden olabilir bileniniz varmı??
Birde vajinal bölgeme ağda yapıyordum ben normalde şimdide ağda zamanı geldi ama yapsammı bişe olurmu bileniniz varmı??
bebeişimin kalbi nin sesini duydum kızlarr bu ne büyük bir mutluluk tarif edemem şükürler olsun Rabbime
kızlar bişey sorucam düşük tehlikesi kaçıncı haftada bitiyor??
bel ağrısı olan varmı yaa?benim uzun süre oturunca yada biraz iş yapınca belim çok ağrıyor....
bide karnımın alt kısmı....eğilip kalkarken resmen sıkışıyor acyor.dolgunluk hissi çok fazla
canim tesekkurler bu hesap isi zor is , 40 a bi gelsek hayirlisiyla da hesap mesap birakip bebiklerimizi kucagimiza alsak :)
arkadaşlar saç boyama konusunda bilgisi olan varmı saçlarımı boyamadan nasıl geçer 9 ay ????
Arkadaşlar benim korktuğum başıma geldi bu sabah kanamam başladı doktora gittim düşük yaptığımı söyledi ama bi ihtimal kurtarırız diye bana ilaç verdi progestan aceba bi yararı olur sizce böyle bişey yaşayan varmı?
kızlar çok saolun, Sylmz canım Allah razı olsn duan için tşkrler....
kızlar hala devam ediyo açık pembe akıntı şeklinde yatıyorum kalktığım anda geliyo,,doktora gttm normal dedi,,,bu vesileyle kesemi de gördm..kanamam inşallah geçer korkuyorum...listeden düzltebilirz kesemi gördm elhamdülillah,,kalp atışını duymayı,,karnımızı tekmelemelerni de hissetmek nasip olur inşallah sağlıkla hayırla...........
bebeişimin kalbi nin sesini duydum kızlarr bu ne büyük bir mutluluk tarif edemem şükürler olsun Rabbime
kızlar bişey sorucam düşük tehlikesi kaçıncı haftada bitiyor??
kizlar gunaydinn
sonuç 175,09 çıktı
arkadaşlar saç boyama konusunda bilgisi olan varmı saçlarımı boyamadan nasıl geçer 9 ay ????